Sporočilo ob koncu tedna…

blog sporocilo maj

Zaprite oči in občutite bistvo svojega bitja. Čas je zdaj zelo pomemben. Potrebujete ga. Vdihnite v Srce in občutite čarobnost, ki obstaja v vas.  Iz vaše duhovne esence se bo razvila pot, ki bo kazala Vse, kako in na kakšen način se lahko premaknete v smeri svojega Srca.

Pomembno je, da ne vstopate v svojo lastno Dramo ali dramo drugih ljudi … Pomembno bo, da ste v Miru s sabo, nikakor ne Primerjajte, ne Kritizirate, predvsem pa ne Obsojajte… zdaj se učite Strpnosti!

Pa vendar poslušajte svoje Srce in delujte skozi Sočutje. namenite nekaj časa za Odmik in notranji Vpogled vase. Vedite eno … MI ne Nadzorujemo sveta, imamo pa Moč, da prevzamemo Odgovornost nad svojimi Občutji, Odzivi in Zaznavami ter da Sprejemamo močne odLočitve o tem, kako bomo Živeli svoje Življenje. Zdaj je čas, da proUčite svoje življenje in Videli boste, katera področja so postala obremenjujoča. Čas je drugačen, kaže, da si boste morali vzeti veliko več časa zase, prositi za pomoč, narediti spremembe v urniku, pozabiti na zadovoljevanje potreb in pričakovanj drugih ali pa se odpovedati neki bolečini in negativnemu samogovoru, ki vam razlaga, kako je vse grozno, brezizhodno in  kako se nič ne da …

Naj bo vaš fokus samo na Trenutku, tukaj in zdaj, v Njem bodite stoodstotni. Odmaknite se in začutite. Naredite plan … In sledite Srcu.

Prisluhnite Trenutku … Kaj vam pravi? Kaj si vaše Srce prav zdaj Želi? Kaj potrebuje? In zdaj zapišite svojo Misel v Srce. Kaj je tisto, kar si resnično želite? Dihajte. Umirite se in Poslušajte. Sledite samo Svetlobi, ta vam zdaj odpira Vrata do Nove Zavesti. Vedite, da dokler ne boste v celoti Prisotni in zavedajoči, tukaj na Zemlji, ne greste nikamor, ne morete drugam. Vsaj enkrat izBerite Sebe! Vi ste svoja edina Resnica. Delite jo. Stojte pokončni v svoji Resnici in zaupajte da Svetloba zmaga.

Iz srca,

shanapodpis

Deli vsebino:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter

Preberite tudi

blog sporocilo junij

Sporočilo ob koncu tedna…

blog napoved junij

Shana Flogie: Napoved za junij 2021

blog retro merkur maj

Shana Flogie: Retrogradni Merkur v Dvojčkih

blog sporocilo maj

Sporočilo ob koncu tedna…

Naroči se na E-novice
To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve!

© 2020 | mychi.si | Vse pravice pridržane