Sporočilo ob koncu tedna…

blog sporocilo junij
blog sporocilo junij

Bodite Zavestna Prisotnost.

To pomeni, da ste poPolnoma odgovorni in skladni v svojih dejanjih, odzivih in besedah po svojih najboljših zMožnostih, v vsakem Trenutku svojega vsakdana. S svojim umom, odzivi in telesom ste v vsaki situaciji zavestni in se zavedate, da ste vi tisti, ki v vsakem trenutku izbirate, kaj bo naslednji korak v vašem življenju in ne obratno, da življenje izbira vas.

Pred vami bo izziv… Bolj, ko boste želeli izpolniti obljubljeno, bolj boste ugotavljali, da vam stvari uhajajo iz rok. Pojavile se bodo zamude vseh vrst in občutek, da ste pristali na zelo realnih tleh. V vas se bo aktivirala analitičnost, potreba po ukvarjanju z malenkostmi, ki bi v vas znala spodbuditi potrebo po samoiniciativnosti, kar pa se lahko izrazi kot pretirana Kritičnost in ukvarjanje z nepotrebnimi skrbmi, tečnarjenjem in kritiziranjem. Globoko se zazrite v svoje življenje… Vaš kritični um bo lahko iztiril.

Čas je, da poskrbite zase in se postavite na prvo mesto!

Predvsem je pomembno, da ste zavestni Opazovalec svojega življenja, saj boste na ta način uravnotežili in poenostavili stvari in odnose. Želeli si boste doseči jasnost pri pomembnih stvareh. Čas je, da izrazite jasno namero, kako želite, da zgleda vasa prihodnost, kaj želite zase in kaj kreirate. Ne pozabite na focus, saj je saj je Temelj za dober in svež začetek, za nove načrte, nove zamisli, skozi katere se boste postavili zase, za svoja prepričanja, za svojo prihodnost in boljše življenje. Morda boste ugotovili, da ne komunicirate dovolj odkrito in jasno ter da so tisti okoli vas zato pogosto zmedeni, kajti žal ne morejo ugibati, kaj želite, kaj obČutite ali Pričakujete. Izrazite se Jasno, povejte jim, kaj želite.

Ne bojte se povedati Resnice, kaj potrebujete in česa ste v življenju tako lačni …

Morda so to Pohvale, Podpora, Nežnost, Pomoč, morda morate samo nekomu zaupati in povedati, kaj do osebe v resnici Čutite … Vedite, da ničesar ne morete Izgubiti, če ste odkriti in dovolj Jasni … Za svojo nesigurnost ali zmedo ni treba kriviti ali obtoževati drugih, le jasno povejte, kar želite. Poglejte drugače …

Poglejte vase in skozi Sočutje, tako do sebe kot drugih … 

Iz srca,

shanapodpis

Deli vsebino:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter

Preberite tudi

blog napoved junij

Shana Flogie: Napoved za junij 2021

blog retro merkur maj

Shana Flogie: Retrogradni Merkur v Dvojčkih

blog sporocilo maj

Sporočilo ob koncu tedna…

blog retro saturn

Shana Flogie: Retrogradni Saturn

Naroči se na E-novice
To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve!

© 2020 | mychi.si | Vse pravice pridržane