Sporočilo ob koncu tedna…

blog sporocilo julij

Iz vaše duhovne esence se bo razvila pot, ki bo kazala Vse, kako in na kakšen način se lahko premaknete v smeri svojega Srca. Preteklost nam bo zrla naravnost v oči. Tako na osebni kot tudi na kolektivni ravni, se bo zdaj pokazala vaša… naša najmogočnejša Senca. Ta se bo zdaj razbohotila v svoji največji veličini, globini in razsežnosti, dvignila se bo iz neder Teme. Za Trenutek vas… nas bo preplavila… zato se ne prestrašite. Zdaj bodo tudi vladarji Teme za trenutek pozabili, da se vidi v njihovo zaoderje.

Resnica bo dobivala na moči.

Zdaj bo razkrita dvojnost, ki se bo odslikavala skozi igre, ki jih bodo uprizarjali na odru obljub, ki bodo v ozadju skrivale prikrit scenarij. 

Ne dajate moči Strahovom… sledite in pojdite za Lučjo. Glejte s Srcem.

Vedite, da bodo v tem času aktivni vsi Strahovi, ki jih boste deležni skozi Projekcije drugih, zato se ne pustite zavesti slikam, ki jih boste gledali. Te niso resnične. Namenite nekaj časa sebi, vzemite si čas zase, za Odmik in notranji Vpogled vase. Vedite eno … MI ne Nadzorujemo sveta, imamo pa Moč, da prevzamemo Odgovornost nad svojimi Občutji, Odzivi in Zaznavami ter da Sprejemamo močne odLočitve o tem, kako bomo Živeli svoje Življenje. Razumete? Vsi mi, zdaj kreiramo svoj jutri, svojo prihodnost. Vaša naravnanost bo zdaj imela ključ do vaše, naše usode.

Vsak glas šteje! Tudi vaš.

Zdaj je čas, da proUčite svoje življenje in Videli boste, katera področja so postala obremenjujoča. Vir vsega kar je… našega življenja je voda. Ta bistra, čista, solza gora nas hrani, čisti, ohranja povezane in nas dela čuteče. Čas je povsem drugačen, zato se boste tudi sami morali prilagoditi na Novo. Pozabite na zadovoljevanje potreb in pričakovanja drugih, odpovejte se bolečinam in negativnim samogovorom, ki vam razlagajo, kako je vse grozno, brezizhodno in  kako se nič ne da … vse se da.

Najprej morate izraziti za kaj vse ste proti v trenutnem svetu in kaj vse krati vašo svobodo, da bi se lahko izrazili. Vsak glas šteje. Ne dovolite, da nam vzamejo najčistejše solze gora. Te nas hranijo, čistijo in zdravijo. Delujte po svoji vesti.

Iz srca, Shana

Deli vsebino:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter

Preberite tudi

blog napoved avgust

Shana Flogie: Napoved za avgust 2021

blog sporocilo julij

Sporočilo ob koncu tedna…

blog pritok novih svetlobnih kod

Shana Flogie: Pritok novih Svetlobnih kod

blog jupiter julij

Shana Flogie: Jupitrov premik v Vodnarja – čas analize in skrajnih ukrepov bo

Naroči se na E-novice
To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve!

© 2020 | mychi.si | Vse pravice pridržane