Sporočilo ob koncu tedna…

blog sporocilo julij

Zdaj je čas, da se dotaknete svoje Moči, saj bosta njena vročina in plamen prižgala vašo strast, ki vas bo pognala naprej na mnogo načinov. Bodite odločni in se postavite zase! Odprite roke Novemu življenju in Možnostim, ki vas čakajo skozi povezovanje, ter se premaknite naprej z Močjo, Veseljem in Modrostjo. Sledite samo Resnici… Svetlobi, ta je zdaj prisotna povsod in v vsem, odpira pa Vrata do Nove Zavesti. Vedite, da dokler ne boste v celoti Prisotni in zavedajoči, tukaj na Zemlji, tako da sledite Srcu, ne boste Videli.

Prav zdaj imate priložnost, da zaživite svoje življenje.

Na nov način. Vaša situacija, v kateri ste vas uči, da se postavite zase in šele, ko boste celoti prevzeli odgovornost za svoje življenje, boste svobodni. Šele, ko boste v celoti prisotni v Trenutku, tukaj in zdaj, se boste sposobni povezati z vsemi drugimi dimenzijami in realnostmi. Ko boste naredili svoj notranji del skozi odločitve in ozaveščanje, potem počakajte, da čas naredi še ostalo. Ta Trenutek morate biti Modri, kajti Modrost pride le tedaj, ko sta Srce in Um v Ravnovesju. Da bi se to zgodilo, se morate nehati zapletati v Drame in pogledati, kaj se resnično Dogaja in kje imate vi svoj Fokus … razstrupite svoj um.

Pazite kam usmerjate svojo pozornost.

Kaj mislite in na kaj se večino časa osredotočate. Prav vaša namera in misli, v smislu kaj večino dneva razmišljate, imajo zdaj ključno vlogo, kako bo ostala vaša naravnanost ob koncu poletja. Prav visoka naravnanost bo zdaj ključna, saj z njo utirate svojo pot v svetlobni mreži. Bolj kot boste usklajeno vibrirali s kozmično energijo, bolj boste  povezani s sabo. Vi ste vaša lastna Kreacija, kreacija vašega Uma. Tako kot Mislite, boste Živeli. Tako kot Delate, bodo drugi delali vam. To je zakon, ki pravi: »Enako privlači Enako«.

Ne odzivajte se na zunanje provokacije, ki vas v notranjosti rušijo.

Ne poslušajte novic, ki zbujajo temo, hranijo strah in vas povezujejo z negotovostjo. Vklopite srce. Delujte. Povežite se z ljubeznijo in isto mislečimi.

Iz srca, Shana

Deli vsebino:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter

Preberite tudi

blog napoved avgust

Shana Flogie: Napoved za avgust 2021

blog sporocilo julij

Sporočilo ob koncu tedna…

blog pritok novih svetlobnih kod

Shana Flogie: Pritok novih Svetlobnih kod

blog jupiter julij

Shana Flogie: Jupitrov premik v Vodnarja – čas analize in skrajnih ukrepov bo

Naroči se na E-novice
To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve!

© 2020 | mychi.si | Vse pravice pridržane