Sporočilo ob koncu tedna…

blog sporocilo september
Zaprite oči in poglejte s Srcem… v situaciji ste se znašli z razlogom, da počistite s svojo preteklo neAktivnostjo in izGovori. Uredite najprej sebe, da boste lahko pomagali drugim, kajti dnevi ki so za vami vas dnevno opozarjajo, da bo treba stvarem streči drugače.
 
Spremenili ste se… Pred vami bo zelo intenziven mesec, ki vam bo prinesel možnosti, da spreGledate. Čas bo tudi, da odprete svoje Srce osebi, o kateri dnevno razmišljate in ji poveste kaj čutite, kajti stvar se vleče morda že malce preDolgo, povejte, kaj čutite in potem… potem se odločite, kaj boste naredili. Trenutno si vzemite čas in se posvetite stvarem, ki vam privabljajo nasmeh na obraz, malo se sprostite in morda boste Videli, da stvari ni potrebno jemati tako resno in… morda celo za kanček preveč osebno. Na vas je, vi kreirate usodo jutrišnjega dne, vi ste odgovorni za svojo usodo, zato čas je da pogledate na stvari z drugega zornega kota… odprite Srce, Zaupajte in bodite Hvaležni za vse kar imate zdaj, v temu Trenutku… Vidite? To je Vse.
 
Izbrali ste, se odLočili in zdaj je čas, da začnete zNova kreirati svoje gnezdo, ki vas bo podpiralo na poti vašega Srca. Vse v vesolju je iz energije… tako doživljate in ustvarjate tudi svoje življenje. Enako privlači enako… Ljubezen privlači ljubezen, Strah privlači strah in… to je univerzalni zakon magnetne Privlačnosti. Zato se danes zazrite in poGlejte, kaj privlačite v svoje življenje? Saj veste, kar mislite, da potrebujete, in kar resnično potrebujete, sta dva popolnoma različna vidika vas samih. Kar želite, po navadi določa vaša zunanja osebnost… saj si želite stvari izven vas, ki naj bi vas Osrečile.
 
Vaša duša pa vas vodi k tistemu, kar v Resnici potrebujete, in vas opominja, da poslušate glas, ki je v vas. Ta glas je poln neskončne Ljubezni, Modrosti in Lepote. Ta glas ste Vi, je vaše bistvo… in kadar ga res poslušate in delujete v skladu z njim, izkusite največje Veselje, Srečo in Mir.
 
Naj vas danes napolnjuje Sreča prijaznih misli… se beremo.
Ohranjajte visoko vibracijo.
 
Iz srca, 
shanapodpis

Deli vsebino:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter

Preberite tudi

blog sporocilo september

Sporočilo ob koncu tedna…

blog sporocilo september

Sporočilo ob koncu tedna…

blog moc

Shana Flogie: Mesec moči in o vibraciji števila 9

blog tarot

Shana Flogie: Mistično popotovanje skozi 13 bardo stanj

Naroči se na E-novice
To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve!

© 2020 | mychi.si | Vse pravice pridržane