Sporočilo ob koncu tedna…

blog sporocilo oktober

Razmislek je pot do jasnosti.

»Čas je, da postanete odkriti do sebe, da boste razumeli, kar mislite, da si želite. Ali se zavedate in razumete, da bo potrebnih mnogo žrtev in odLočitev na poti do tega, kar si želite? Največja žrtev zdaj je vaš večni upornik, bojevnik in diktator, ki vlada v vas … Vaš Ego.

RazMislite, kaj si v resnici želite, in vedite, da čemur koli se posvetite, vaše obljube ne igrajo nobene vloge, kajti vaša domnevna Nirvana bo blatna, umazana in včasih težavna. Nikakor ne bo taka, kot si jo domišljate. Na poti do jasnosti, boste večkrat v neRavnovesju in morali boste poSkrbeti zase, biti odgovorni za svoj del in dovoliti drugim, da so, kar so. To je namreč pot do Jasnosti …  Je vaše zaVedenje, kdo ste in kakšno vlogo igrate. Prav zdaj se dogaja skozi trenutno situacijo Soočenje S sabo! Iztegnite roko.

Delujete iz Srca.

Potrkajte na vrata. In naj bo, kar bo. Ne Pričakujte, ne zahtevajte ničesar … Ne pojasnjujte, samo odprite Srce in samo Bodite. Bodite, to, kar ste in dobili boste. Če drugega ne, boste dobili nazaj Sebe! Če imate občutek, da bi morali imeti od Življenja več, več Izkušenj, več Naukov, pa ne veste, kako in kje začeti, bodite Pozorni, saj vam življenje prav zdaj ponuja Možnosti in seveda s tem nove Priložnosti. OdpriTe roke Novemu življenju in Možnostim, ki vas čakajo skozi povezovanje, ter se premaknite naprej z Močjo, Veseljem in Modrostjo … Vse staro pustite za sabo. Zastavite si Cilje … Naredite plan … In sledite Srcu. Prisluhnite Trenutku … Kaj vam pravi? Kaj si vaše Srce prav zdaj Želi? Po čemu Hrepeni? Se oklepate stvari, ki bi jih morali že davno izPustiti? Se bojite Premakniti v naslednjo fazo svojega življenja?

Čas je za korak nazaj k sebi.

Ne glede na okoliščine primera, pomembno je opazovati, kaj Čutite Vi in ugotoviti, če vas sistem vaših prePričanj o trenutni situaciji morda ne omejuje in vas še naprej vleče navzDol. Ko boSte naredili svoj notranji del skozi OdLočitve in ozaveščanje, potem Počakajte, da čas naredi še ostalo.

Ohranjajte visoko vibracijo. Hvala, ker ste.

iz srca,

shanapodpis

Deli vsebino:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter

Preberite tudi

blog sporocilo oktober

Sporočiilo ob koncu tedna…

blog oktober cas vstajenje

Shana Flogie: Čas za vstajanje bo, tako zase kot za druge

blog sekvenca

Shana Flogie: Sekvenca 1010 označuje čas osebnega razvoja, duhovnega prebujanja in razsvetljenja

blog sporocilo oktober

Sporočilo ob koncu tedna…

Naroči se na E-novice
To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve!

© 2020 | mychi.si | Vse pravice pridržane