Sporočilo ob koncu tedna

blog sporocilo ob koncu tedna jan
blog sporocilo ob koncu tedna jan
»Ali Verjamete, da Čudeži so?
 
Zdaj je pod drobnogledom vaša Odločnost, preDanost in vzTrajnost … Te bodo poplačane, kajti Vse, za kar ste Delali, se bo kmalu izpolnilo in prejeli boste darilo. Prihaja čas praznovanja vaših dosežkov, zato izrazite Hvaležnost in se Zahvalite vesolju za Vse, kar dosegate. Pomembno je, da ostanete osredotočeni na tisto, kar sami Čutite. Ne pozabite na svoj izvirni Namen in Cilj. In še enkrat … Nikoli ne pozabite, da mora Vse, kar Delate, služiti ne le vam, ampak tudi tistim okoli vas … Vse mora rasti in se širiti. Vsaka preIzkušnja vas uči še več o vas, kdo ste.
 
Uspeh se pokaže skozi Zavedanje širine Srca. 
 
Vstopite in se zaglejte, popravite storjene napake in vedite, da boste odgovore, ki jih iščete, našli v sebi. Bližnjic do uspeha ni, pot je sestavljena iz Trenutkov in čez noč se uspeha ne da zgraditi. Začeti morate pri sebi, da boste v sebi izžarevali Mir, Harmonijo in Razumevanje pomembnosti Trenutka. Uspeh je sestavljen iz poti malih korakov, ki se na koncu pokaže skozi željo Namere, ki je vaš cilj, h kateremu se skozi osebni in duhovni razvoj premikate. Da se premaknete naprej, potrebujete Vero, Moč in Odločnost.
 
Zaupajte in vedite, da vse, kar ste dosegli v svojem življenju, ste dosegli prav zaradi svojega dela,. Vsak korak šteje, tudi tisti, ki je bil del stranpoti. Prav te so vas naučile največ o sebi. Nov val energije, ki vas bo kmalu dosegel, bo prinesel popolnoma Nov vidik Razumevanja sveta, okolice in zavedanja Sebe. Vse korake, ki jih Aktivno delate zdaj, jih delajte skozi Vedenje, Čutenje in Videnje.
 
Nehajte Misliti in Gledati … Vse, kar se dogaja zdaj, ta Trenutek, je ključno za vaš jutri. Na ta način vas bo vesolje še naprej vodilo po poti Resnice, vas Prebujalo in vam ponujalo svojo pomoč. Ne pozabite, da je Čudež vedno mogoč, ne glede na to, v kakšni situaciji se znajdete. Vse, kar potrebujete, je Zaupanje, Vztrajnost in Predanost. Verjemite … in Videli boste … Zelo kmalu.«
 
Ohranjajte visoko vibracijo. 🙏
 
Lep konec tedna. Se beremo.
Iz srca 💖 
shanapodpis

Deli vsebino:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter

Preberite tudi

blog napoved za leto

Shana Flogie: Napoved za leto 2021

blog januar

Shana Flogie: Napoved za januar 2021

blog dec

Shana Flogie: Ob koncu leta…

blog sporocilo ob koncu tedna dec

Sporočilo ob koncu tedna

Naroči se na E-novice
To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve!

© 2020 | mychi.si | Vse pravice pridržane