Sporočilo ob koncu tedna…

blog sporocilo november

Čas bo za širjenje vašega zavedanja skozi druge kanale povezovanja.

Moč vibracije je tista, ki kreira vaš jutri in usmerja vašo naravnanost. Ob razpotju vedite, da Vi Izbirate, kako naprej, da vi kreirate svoj jutri, svojo prihodnost in svoj Novi svet. Prav razširjanje vaših obzorij, učenje in pridobivanje novih informacij in izkušenj, je zdaj ključ, da Vidite, kaj je vaš naslednji korak. Ko se odLočite, se ločite od starega sebe. Pred vami so meseci, ki bodo pomembni pri sprejemanju odLočitev. V tem Trenutku sta za vas ključni besedi Sprejetje in SpreVidenje, da ste spoznali Resnico. Zdaj imate možnost uravnotežiti področje v vašem življenju, ki vam povzroča težave. Vse, kar ni Svetloba se preobraža. Zlo se zvija od moči Luči, ki sije, zato… Sijte in vedite, da se soočamo na kolektivni ravni z Integriteto. Resnično, kar mislite, čutite tudi delate?

Preverite zdaj vsak pri sebi. Uglasite se na frekvenco Luči.

Zdaj lahko pričakujete, da se v »normalnem toku« vašega vsakodnevnega življenja lahko zgodi Prekinitev in vas prisili v Akcijo. Prisiljeni boste v neZnano… začeli boste srečevati ljudi, ki vas Vidijo, Slišijo, ki želijo Mir, ki želijo Pravico, ki se borijo za to, kar nam pripada. Prav skozi Njih boste našli nepričakovano poMoč in Vodstvo, ko se boste pomikali preko praga Tistega, kar prihaja iz globokih temnih nivojev podzemlja. Zdaj boste na vrsti Vi … in zaUpanje.

Se čutite Varni? Sprejete? Slišane?

Upoštevane? Je res v vsaki akciji in v vsem, kar delate zdaj, tudi vaše Srce? Ste resnično tam, ste Prisotni? OdLočitve, ki jih sprejemate, vam prinašajo nove Možnosti, ki vam odpirajo vrata k izpolnitvi vsega, po čemer hrepenite. Vedite le, da imajo Vse stvari in odnosi zdaj višji smisel … Na vas je, da Zaupate, da se bo vse končalo za najvišje dobro vseh nas in vseh vpletEnih, ki bodo kamlu odgovarjali za svoje korake … Vse, kar prikrivajo, bo splavalo na površje in bo Pokazano v luči Resnice. Dobrodošli na poti Prebujenja. Čas je za Vstajenje … stopite v svoj steber Svetlobe, vzemite svojo moč nazaj, kreirajte skozi nov naVdih in se podajte na pot, ki jo narekuje glas srca.

Ohranjajte visoko vibracijo. Iz srca,

shanapodpis

Deli vsebino:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter

Preberite tudi

blog napoved december

Shana Flogie: Napoved za december 2021

blog lunin mrk november

Shana Flogie: Delni Lunin mrk v Biku in aktivacija nove karmične osi, Bik – Škorpijon

blog sporocilo november

Sporočilo ob koncu tedna…

blog vstajenje zenske

Shana Flogie: Vstajenje ženskega aspekta

Naroči se na E-novice
To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve!

© 2020 | mychi.si | Vse pravice pridržane