Sporočilo ob koncu tedna…

blog sporocilo november

Pred vami je obdobje, v katerem boste resnično Vi vladar svoje Usode …

Zdaj je čas, kjer je mogoče Vse … in Vse, kar bi resnično radi dosegli ali ustvarili, boste skozi čudež Odpuščanja in Hvaležnosti. Prepoznajte svoje strahove in navidezne neUspehe ter začnite gledati na njih kot na vaše Učenje. Odprite Srce. Bodite v Miru. Začutite. In… Videli boste, ker boste gledali s Srcem. Razveselite se Trenutka… in se zabavajte v vsem kar počnete, spijte svojo jutranjo kavico v družbi, presenetite koga z majhno pozornostjo, povejte kaj lepega o sebi… drugih… pojdite v naravo, nehajte obrekovati, poslušati novice, ki vam jemljejo energijo in usmerjajo pozornost na strah in jezo, prenehajte soditi… prenehajte sodelovati pri hranjenju Teme. Odločitev je vaša. Izberite.

Začnite dan z nasmehom, kajti… Smeh je v tem trenutku za vas najboljše zdravilo in odpira povezavo s Svetlobo.

Postavite se v svoj steber Svetlobe. Ta vas odpira Novemu. Potrebno je samo, da svoje kotičke ustnic raztegnete in se nasmejite, nasmejte se s Srcem, samo za to, ker Ste. Odprite srce za začetek sebi. Bodite sami zgled svojim najbližjim, drugim … Delite svoje Znanje, Izkušnje, Nauke in Odvrzite težko naravo Kaznovanja, vse Sodbe, Krivde in Prepričanja, ki vam ne služijo več … To vas pravzaprav drži ujete in vam krade energijo. Odklopite se od kolektivne matrice Strahu, utruja vas ali ne vidite? Začutite sebe. Vstopite v Trenutek popolne Pozornosti in bodite prvi pravi in mogočni vzornik za druge.

Bodite naVdih …

Izkusili ste, izkušate in vedno boste, zato naj vam bo v veselje postavljati visoke cilje in Moč Vere Vase, ki zdravi. Skozi Navdih, ki ste ga prejeli, boste zdaj lahko spremenili svojo pot, morda se boste skozi jasno namero doKočno postavili zase in stopili korak naprej. Samo nadaljujte to čudovito delo, ki ga opravljate, a vedite, še vedno je na vašem potovanju pred vami mnogo preIzkušenj, a te so in bodo vedno tam z Namenom Rasti … Na vas pa je, da jih sprejmete, da so vaše sopotnice in vaša božanska Inspiracija.

 

Ohranjajte visoko vibracijo. 

Iz srca,

shanapodpis

Deli vsebino:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter

Preberite tudi

blog lunin mrk november

Shana Flogie: Delni Lunin mrk v Biku in aktivacija nove karmične osi, Bik – Škorpijon

blog vstajenje zenske

Shana Flogie: Vstajenje ženskega aspekta

blog sporocilo november

Sporočilo ob koncu tedna…

blog napoved november

Shana Flogie: Napoved za november 2021

Naroči se na E-novice
To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve!

© 2020 | mychi.si | Vse pravice pridržane