Sporočilo ob koncu tedna…

Zaprite oči in občutite bistvo svojega bitja.

Čas je zdaj zelo pomemben. Potrebujete ga. Vdihnite v Srce in občutite čarobnost, ki obstaja v vas. Stojte pokončni v svoji Resnici, v svojih sposobnostih in v Sebi. Ne glede na to, kaj se vam dogaja, je to čas obnovljenega Upanja. Poti nazaj ni več… Samo še naprej lahko greste… V Novo. zato pustite vse, kar želite za vsako ceno in to oživljate. Kako se počutite? ZaČutite … Spustite Ego, zaUpajte in imejte Vero. V Ljubezni do sebe, za Upanje… ker je vredno. Ali je Upanje zaRes tisto, ki izniči vse tegobe človeštva? Ja, dragi iskalec Luči. Upanje je iskra Svetlobe, ki sije v vas, ne glede na vse, kar izkusite ali veste o življenju, in brez nje bi verjetno uVeneli in umrli.

Upanje je trdno Prepričanje. Upanje je Molitev.

To pa sta dve različni stvari. Ne glede na vaša osebna prepričanja, je upanje Molitev, da bi vaše življenje imelo smisel. Brez upanja ste poraženi. Ko ste na težkem potovanju po podzemlju, vaši podzavesti, in ste podvrženi Spremembam, se vrnete na površje z izjemnimi zakladi. A te vidite šele po vrnitvi, zato Zaupajte in potujte dalje. Vsaka pot ima svoj začetek in svoj konec … Vi ste zdaj šele na začetku svoje poti … Edini način, kako vrniti te zaklade nedotaknjene, je s popolno Vero in Zaupanjem v lastne zMožnosti.

Zdaj je čas, da zaupate vase, v svojo Moč, ki jo držite, da lahko dosežete čarobne stvari, a pri tem ne smete dovoliti, da vas lastno oviranje z Izgovori in Dvomi po poti potepta. Vedite … Močni ste, zdaj Zberite še Pogum in Vero, da stojite v tej Moči in naredite korak. Kakor koli že, to bo čas Preboja, Konca in Novega začetka … Čas, ki mu boste lahko rekli Vstajenje … Iz vaše duhovne esence se bo razvila pot, ki bo kazala Vse, kako in na kakšen način se lahko premaknete v smeri svojega Srca. Vedite eno … MI ne Nadzorujemo sveta, imamo pa Moč, da prevzamemo Odgovornost nad svojimi Občutji, Odzivi in Zaznavami ter da Sprejemamo močne odLočitve o tem, kako bomo Živeli svoje Življenje.

Ohranjajte visoko vibracijo. Hvala, ker ste.

Iz srca,

shanapodpis

Deli vsebino:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter

Preberite tudi

Sporočilo ob koncu tedna…

Shana Flogie: Prvi obrat retrogradnega Merkurja v letu 2022

blog napoved leto

Napoved za leto 2022

Voščilo ob koncu leta…

Naroči se na E-novice
To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve!

© 2020 | mychi.si | Vse pravice pridržane