Sporočilo ob koncu tedna…

Vse v vašem življenju se bo Spremenilo.

Zdaj je na vas, da se odLočite postati to, kar končno Čutite Vi. Pred vami je obdobje, v katerem boste resnično vladar svoje Usode … Zdaj je čas, kjer je mogoče Vse … Vse, kar bi resnično radi dosegli ali ustvarili, boste uspeli skozi čudež Sprejemanja. Odprite se pretoku Luči, odprite vrata svojega Srca in sprejmite svojo situacijo, svoj status in trenutno kjer ste. vaša prisotnost in tok luči vas bosta napolnjevala, vaša življenjska Moč, pa se bo tako okrepila.

Ko se bo krepila vaša Moč, se bodo tudi temni deli vas presvetlili v siju Njene veličastnosti.

Naj bo Vir napajanja z Lučjo povezan skozi zavedanje, da se potovanje nadaljuje v skladu vaše sedanje odLočitve. Ne razmišljajte več o preteklosti, pustite jo za sabo, poglejte, kaj vse vam prinaša Nov čudovit dan, nov svet, ki je pred vami, poln novih Priložnosti in vi imate Moč, da izberete. V teh dneh je čas, da se povežete z vsemi deli sebe, tudi s tistimi svojimi izgubljenimi deli, da jih Sprejmete in vzLjubite, saj so prav ti razlog, zaradi česar lahko tako polno izkušate Dar, ki mu pravimo Življenje … Sprejmite Vse, sprejmite jih Zdaj! Če je bilo vaše življenje do zdaj na pol živeto, je čas, da Vdihnete in si Drznete narediti korak, ki vas bo popeljal bliže Luči … Vsak dan se povezujte, dihajte in postavljajte namero.

Ne obupajte. Povezujte se.

Niste sami. Vedite, da se zdaj Prebujate v nov Svet nekoliko neVarno in neOdločno, saj je vsa Varnost, za katero ste Mislili, da jo imate, bila le Utvara prejšnjega Sveta in sistema. Zaupajte tistim, ki vas Vidijo, ki so v Resnici prePoznali Kdo ste, tistim, ki jim je mar za vas in vas Ljubijo, Spoštujejo in Cenijo v vsakem trenutku. Ugotovili boste, da vam Vera in Prijateljstvo dajeta v teh časih neizmeren Pogum in Podporo, da nadaljujete svojo Pot na način, ki v Biti osvobaja Vas in navdihuje druge. In nekaj znotraj vas pravi »to je To«. Vi veste. Luč se je dotaknila vašega Srca že veliko prej, v Večnosti Trenutka, le pozabili ste.

Ohranjajte visoko vibracijo. Hvala, ker ste.

Iz srca, 

shanapodpis

Deli vsebino:

Facebook
Pinterest
Twitter

Preberite tudi

blog psihologija tarot

Shana Flogie: Povezava tarota s psihologijo

blog napoved julij avgust

Shana Flogie: Poletna napoved za 2022

Sporočilo ob koncu tedna…

blog napoved junij

Shana Flogie: Napoved za junij 2022

Naroči se na E-novice
To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve!

© 2020 | mychi.si | Vse pravice pridržane