Sporočilo ob koncu tedna…

blog sporocilo april
 
Morda še vedno izkušate obdobje Zmede ali Sprememb, kar vas je pustilo z občutkom nelagodnosti in neprilagojenosti na Nove razmere… Morda niste prepričani, kje natanko stojite in kam greste. Negotovi?
 
Vstopate v čas Zdravljenja, Uravnavanja in iskanja Ravnotežja, ki je dober čas tudi za pisanje, načrtovanje in ustvarjanje novih poti. Te označujejo konec zunanjega širjenja, konec enega obdobja vašega življenja in začetek Novega zato, da se postavite za tistim, kar želite zase in za svoje Življenje.
 
Vpliv, ki ga čutite pred fazo mrkov, prinaša val večjih sprememb… preBujenje globin notranjega in zunanjega sveta, ki bo v prihodnjih nekaj tednih prineslo globalne spremembe v svetu… Čiščenje bo povsod, na vseh nivojih našega bivanja… na vseh nivojih dojemanja in v vseh svetovih… Zdržite… samo še malo, medtem pa… Se kdaj v resnici vprašate, kdo ste… od kod prihajate, ste res to, kar so vam povedali in vas naučili? Ste res samo to, za kar ste se izobrazili… Kaj res mislite, veste, da je res resnica, kar gledate zdaj in kdaj, če sploh veste, da resnično Ste v Trenutku? Kajti zdaj obstaja možnost, da se izgubite v svetu Sanj in Iluzij… v Matrici. Torej… kar Izbirate zdaj… to Kreirate. Začnite živeti Svoje življenje, skozi zavestno Prisotnost Izbire. Vsak Trenutek. Zdaj.
 
Ponovno je pred vami čas Izbire in kaj je tisto, kar dajete v svojo Resničnost? Koliko je vašega resničnega »Vas« v njej? Kaj v svoji biti resnično »znate« in kaj je »naučeno«? In, kaj od tega tudi »živite«? Koliko ste Prisotni s srcem v vsakem trenutku, ko ste in koliko delujete, delite in se povezujete? Postavite namero in Poglejte Vse okoli sebe… Vse, kar ustvarjate in Vse, kar je… poglejte in glejte toliko časa, da boste Videli s srcem in potem… potem, delujte skozi namero iz srca, spremenite svoja ravnanja in Videli boste, kaj je »Vse«.
 
Ostanite Prisotni. Vsak Trenutek je vaša Izbira… vse in vsak okoli vas zrcali vse dele vas. Prav zdaj se dogajajo usodni premiki, zato je še toliko bolj pomembno usmerjati fokus naprej. Zavedajte se, da ste močni, da ste bitje, katerega duh nikoli ne izgine, prav tako kot se vaše kompleksnosti in briljantnosti nikoli ne da popolnoma ujeti v besede ali slike.
 
Ohranjajte visoko vibracijo. Hvala, ker ste.
Iz srca,
shanapodpis

Deli vsebino:

Facebook
Pinterest
Twitter

Preberite tudi

blog napoved julij avgust

Shana Flogie: Poletna napoved za 2022

Sporočilo ob koncu tedna…

blog napoved junij

Shana Flogie: Napoved za junij 2022

Blog x

Shana Flogie: Kraljevske zvezde in Zvezdni Portali

Naroči se na E-novice
To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve!

© 2020 | mychi.si | Vse pravice pridržane