Sporočilo ob koncu tedna…

blog sporocilo april
Sledite luninim ciklom, ti vas bodo povezali s Kozmičnim Ritmom Narave. Občutki drugih zdaj niso pomembni, čas je, da se zazrete vase, da vstopite v Trenutek… ZaČutite se in se naravnajte na svoj notranji Utrip. Razumevanje svojega Bitja in sprejemanje Njegovih sporočil vam bo prineslo odkrivanje novega… resničnega pomena vašega pravega in skritega Jaza. Odkrijte magičnost tega obdobja, ko zrete v daljave svojih Sanj. Vse se dogaja z razlogom zato, da uravnate svoje življenje in vnesete več harmonije. Ko se Povežete, boste bolj poPolni … Prebujeni. Hrepenenje ter občutek brezUpja, ki ga tu in tam obČutite, se bo umiril in nazadnje Izginil. Vzemite zdravilne moči naravnih ciklov, sonca, vode, narave, vdiha Svetlobe… pozdravite jih in jih Sprejmite v svoj vsakdan ter jih vzemite za svoje, ker so vaši.
 
Vse je na dlani, a je Drugače je, kot mislite in Veste. Nič, kar bi se v temu času formiralo, nima garancije, da bi iz tega nastalo kaj dolgoročnega, kajti vsa energija je zdaj usmerjena k transformaciji. Morda že zdaj čutite, da se je nekaj ustavilo in vas upočasnilo… pa vendar, vse z razlogom… da Vidite mnogo stvari in odnosov popolnoma drugače… Vse je Drugače, ker ste Vi popolnoma drugačni. Če je zmeda in kaos v vaši glavi, v okolici, v odnosih ali v Srcu, je to zato, da se ustavite in se posvetite temu, kar resnično hočete. Morda boste globoko v sebi čutili in si boste ponovno zaželeli umika, tišine in časa za globok razmislek. Kaj čutite torej? Ne prigovarjajte si, da stalno nekaj čistite in procesirate … Čas vas k temu podpira … vmes pa se ne pozabite zabavati, smejati, objeti, poljubiti… zaljubiti… predvsem pa Živeti. Enkrat umremo. Živimo vsak dan. Se sploh zavedate tega? Kaj ali… koga čakate? Pravi trenutek? Priložnost? Partnerja? Ponudbo? Morda pravi čas? Vstopili boSte v nova Razmerja, ki vam bodo popolnoma spremenila vašo Pot in način Življenja.
 
Čas vas bo vodil skozi zaVedanje, da Dvigniti se v »duhovnosti« pomeni »Sprejeti in Ljubiti svojo fizično Resničnost«. Skozi luč Resnice se zasvetijo vse stvari, zato je to trenutek za razJasnjenje in osredotočanje, vse to pa vam prinašata veselje in ustvarjalnost. Zdaj imate na voljo veliko ustvarjalne moči… Moč, da resnično zaživite s svojimi največjimi potenciali, vsi ti, pa se lahko nanašajo na to, kakšne odnose, dom, delo ali domače okolje si resnično in iskreno želite zase ter kam želite naprej.
 
Ohranjajte visoko vibracijo. Hvala, ker ste.
Iz srca,
shanapodpis

Deli vsebino:

Facebook
Pinterest
Twitter

Preberite tudi

blog napoved julij avgust

Shana Flogie: Poletna napoved za 2022

Sporočilo ob koncu tedna…

blog napoved junij

Shana Flogie: Napoved za junij 2022

Blog x

Shana Flogie: Kraljevske zvezde in Zvezdni Portali

Naroči se na E-novice
To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve!

© 2020 | mychi.si | Vse pravice pridržane