Sporočilo ob koncu tedna…

blog sporocilo april

Pred mrkom smo… in dogaja se vse neMogoče v odnosih. Prav zdaj se dogajajo usodni premiki … potrebno bo usmerjati fokus naprej. Ponovno pripnite pasove, pripravite robčke in dežnike… ja, vpliv sončevega mrka boste močno čutili… Nek nemir se bo prikradel v vas, lahko ste se znašli v konfliktu… vedite pa, da bi lahko spoznali nek, za vas pomemben – »usoden« odnos,  ki se lahko reGenerira ali šele zdaj skozi konflikte, postavi lahko na prave tire… razreševali bi lahko konflikti z za vas pomembnimi moškimi…

Vse, kar se bo dogajalo v teh dneh, bo povezano z vašo Usodo in potjo naprej. Aktivirana bo namreč karmična osBik – Škorpijon. »Kakšno življenje si želite, kaj hočete, kam si želite, s kom in kako?«… vse to so vprašanja, ki si jih boste zastavljali zdaj in lahko se celo zgodi, da bi kakšen pomemben odnos postavili tudi pod velik vprašaj… zasuli vas bodo Dvomi, Strah in negotovost, a nikar preHitro ne zaključujte, kajti ti bodo vstopali v vaše življenje zato, da ga temeljito prestrukturirate.

Ne klonite pod pritiski okolice… sledite svoji Viziji, sanjam in se držite svojega Fokusa. Ne nasedajte obljubam, zaupajte občutku in delujte… bodite Aktivni, ne sanjajte in ne »bluzite v svoji nerealni limonadi, polni izgovorov, »kako bo ko bo«… prav zdaj lahko v naslednjih 14-ih dneh naredite usoden premik v svojem življenju, ki vam prinese poPolno Življenje v svoji nepopolnosti, nov način delovanja in izpolnjeno partnerstvo. Ne dramatizirajte in ne »vlecite za lase« več opravičil za stanje v katerem ste in ne vlecite na plan več vse neuporabne krame iz preteklosti, nehajte z izgovori, dramatiziranjem, s smiljenjem  – ubogi jaz… fokus je zdaj na vaši Prihodnosti.

Čas prebujenja je… Matrica je aktivna… torej izStopite na pot Realnosti in bodite odgovorni za svoje življenje. Čas bo, da stopite na realna tla in začnete živeti… pa brez izgovorov. Vse se da, če boste priStopili k stvari in odnosu Aktivno. 3… 2… 1… zdaj, pa začnimo!

Ohranjajte visoko vibracijo. Hvala, ker ste.

Iz srca,

shanapodpis

Deli vsebino:

Facebook
Pinterest
Twitter

Preberite tudi

Blog x ()

Sporočilo ob koncu tedna…

Blog x ()

Shana Flogie: Napoved za junij 2023

Sporočilo ob koncu tedna…

Sporočilo ob koncu tedna…