Sporočilo ob koncu tedna…

Poslušajte srce.

Čas je, da Uravnovesite svojo družabnost in samoto. Da se zazrete vase in prisluhnete. Da prisluhnete, kaj resnično želite… da ne pozabite Živeti… kajti, To je vaše življenje. Medtem, ko sprašujete druge za njihovo mnenje, se morate konec koncev odLočiti po svoje, zaČutiti sebe, to je vaša odgovornost, ostalo so samo mnenja drugih in Ego, ki hoče biti zmagovalec. Ne čakajte kaj bo jeseni. Bodite zelo jasni o svoji Nameri, kajti če niste, bo zmeda zmanjšala vašo Moč in čutili boste lahko še večji pritisk okolice. Odmaknite se in začutite.

Preživite dan ali dva morda malce drugače… Kaj je za vas v trenutni situaciji sprejemljivo? Naredite korak k sebi… in vse ostalo bo sledilo. Poslušajte srce in vse bo drugače, pot Ega vas je v preteklih tednih lahko že zavedla, zato, poslušajte Srce in popravite kar lahko, lotite se vsega skupaj drugače. Čas bo, da uredite še zadnje pogovore, papirologijo in spravite vse na svoje mesto, če ste se selili ali renovirali svoj dom prihaja obdobje, ko boste lahko uživali v harmoniji in miru, ki ste si ga ustvarjali ves ta čas… soočite z vsem, kar vam zre v oči… ne sramujte se niti solz in se samo prepustite. Morda že zdaj vidite mnogo stvari in odnosov popolnoma drugače. Vse je Drugače, ker ste Vi popolnoma drugačni. Ljudje in dogodki iz vaše preteklosti so zdaj del vaše sedanjosti, zato bodite pripravljeni na Presenečenja, Srečanja, Naključja, ki jih pravzaprav ni, ker je vse tako, kot mora biti in  verjemite, da Čudeži obstajajo, kajti vsakega enkrat v življenju tudi Resnica najde …

Resnico spoznate, ko pogledate z notranjimi očmi. Zdaj je našla tudi vas, ko boste razmišljali o svoji preteklosti, o svojih preteklih dejanjih, kaj ste naredili brezglavo, iz ega in prenaglo, kaj ste morda zamudili, celo izgubili zaradi svoje neaktivnosti in zaverovanosti vase … Vedite, da s tem, ko se boste soočili s svojo Bolečino in Strahovi, morda oprostili sebi in drugim, se zahvalili za lekcije, boste lahko zapustili svoje stare Rane in Razočaranja.

Ohranjajte visoko vibracijo. Hvala, ker ste.

Iz srca, 

shanapodpis

Deli vsebino:

Facebook
Pinterest
Twitter

Preberite tudi

Sporočilo ob koncu tedna…

Shana Flogie: Napoved za december 2023

Sporočilo ob koncu tedna…

Shana Flogie: Napoved za november 2023