Sporočilo ob koncu tedna…

Razmislite. Začutite. In Delujte. In, če se počutite, da ste se nekje »zataknili«, če se vaše življenje ne premika lahkotno, potem je potrebno, da naredite nekaj zelo jasnih odločitev o tem kam greste.

Odločitve so tiste, ki vas bodo zdaj premaknile naprej. Na poti do Sebe, boste srečali vse kar si pravzaprav želite. Če ne marate smernic, kam naj gre vaše življenje, lahko raziščete svoje odločitve, če morda te potrebujejo spremembe. Bodite Sprememba, ki jo iščete vi. Najboljša odločitev bo ta, da sprejmete, da ste del Spremembe, ki bo naredila srečnega vas, kot tudi druge ljudi. Odločitev… pomeni Biti zavestno tukaj in zdaj! V razmislek… kaj pa, če morda vse vaše zvijače skrivajo le Resnico, ki je v tem trenutku ne želite videti. Poglejte pod površino, snemite svojo masko in se odločite prepoznati Resnico o okoliščinah, ki jih najdete v sebi. In vedite, da čeprav lahko rečete, da ste delali narobe, vas je prav ta oseba, morda situacija, ki jo zdaj tako močno sodite, učila slediti Vodenju, po poti Resnice, skozi popolno Predajo. Zato, predno boste ponovno sodili o življenju drugih, njihovi preteklosti in njihovemu karakterju… se zamislite… prehodite najprej pot v njihovih čevljih, pojdite po poti po kateri hodijo sami, vživite se v njihove strahove, dvome in žalost, bolečino in občutite njihov prikriti nasmeh, ki zakriva njihovo globoko bolečino. Vsakdo ima svojo zgodbo in vsak to zgodbo doživlja na svoj način.

Odprite Srce. Bodite v Miru. Začutite. In Videli boste.

Razveselite se in se zabavajte, pojdite v naravo, med ljudi… smeh je v tem trenutku za vas najboljše zdravilo. Ta vas odpira Novemu. Pustite za sabo vse, kar mislite, da je prav in narobe, in vse, kar bi morali narediti, ter bodite to kar ste. Prav, narobe, dobro, slabo… ne pozabite, vi dajete vrednost in pomen vsemu temu. Vedite, da imate samo Vi moč nad tem, kako se odzovete na dogodke v svojem življenju. Ne pozabite, vztrajnost, aktivnost in predanost so glavni faktorji uspeha.

Ohranjajte visoko naravnanost.

Iz srca, 

shanapodpis

Deli vsebino:

Facebook
Pinterest
Twitter

Preberite tudi

Sporočilo ob koncu tedna…

blog portal

Shana Flogie: Duhovne energije portala 11-11

Sporočilo ob koncu tedna…

blog napoved november

Shana Flogie: Napoved za november 2022