Sporočilo ob koncu tedna…

Vedite, da lahko svobodno izbirate v vsakem trenutku. Z jasno namero boste prišli do jasnega rezultata.

Ali razumete, da se boste morali odpovedati starim načinom mišljenja, če boste želeli biti del tega kraljestva, ki se rojeva zdaj?

Največja žrtev zdaj je vaš večni upornik, bojevnik in diktator, ki vlada v vas … Vaš Ego. RazMislite, kaj si v resnici želite, in vedite, da čemur koli se posvetite, vaše obljube ne igrajo nobene vloge, kajti vaša domnevna Nirvana bo blatna, umazana in včasih težavna. Nikakor ne bo taka, kot si jo domišljate. Lahko vas bo ranil Konflikt, ki ga prinašajo vaše stalne spremljevalke, nezdružljive misli in občutja. Zato je v prihodnjih dneh čas, da pošteno in jasno razmislite, kaj pričakujete, da boste lahko pridobili v trenutni situaciji. Morda vas navdušuje druga pot, oseba ali situacija … Blagloslovite sebe, nastalo situacijo in pojdite naprej.  Da boste vedeli, kaj sploh želite, morate priti do jasnosti v sebi. To boste naredili tako,  da se vrnete vase … in poiščete Vir v sebi.

Hočete mir? Bodite mir. Hočete več harmonije? Bodite harmonija. Hočete Ljubezen? Bodite ljubezen. Hočete več Luči? Bodite svetloba.

Zdaj je čas, da greste v Akcijo in se soočite s svojimi strahovi. Samo na ta način vam bo vaša transformacija dala to, kar je zdaj pomembno … Moč in Modrost. Občutek strahu, osamljenosti in oklevanje, ali je pravi čas in ali zmorete, so načini, s katerimi bo vaš Ego zelo zaposlen, ko vam bo izgovore »stresal iz rokava«. Sledite notranjemu vodstvu, poslušajte Srce in sledite telesu, kako se odziva … Začutite to v svojem telesu, v trebuhu … Vedite, da ko boste naredili korak k Sebi, boste odkrili Moči, za katere niste nikoli verjeli, da jih imate. Postavljajte močne Meje in si zaVzemite svoj Prostor. Naučite se delovati v danem Trenutku, tukaj in sedaj, saj s tem ustvarjate globoke spremembe, ki so pomembne za Novo Zavest. Največji izziv je  izguba strahu pred svojo lastno neMočjo.

Ohranjajte visoko naravnanost. Iz srca

Iz srca, Shana

shanapodpis

Deli vsebino:

Facebook
Pinterest
Twitter

Preberite tudi

Sporočilo ob koncu tedna…

Shana Flogie: Napoved za december 2023

Sporočilo ob koncu tedna…

Shana Flogie: Napoved za november 2023