Sporočilo ob koncu tedna…

Pred vami se odpira novo obdobje, polno prelepih novih Priložnosti.
 
Nov dan je, zato se izrazite, odprite se, povejte, pokažite svoje Srce. Morda pod vsem tem tiči vaš Strah in notranji Kritik, ki pravi, da ne boste Sprejeti ali da vam drugi ne bodo pritrdili, da imate prav … Strah vas je in dvomite, kaj si bodo mislili o vas… Se zato bojite spreGovoriti? Torej, ali spremeniti ali sprejeti svojo neMoč? Odpustite in spustite… Bodite Pogumni.
 
Stojte za tistim, kar Vejamete, da je vaša Resnica in predajte vse omejitve vašega Uma.
 
Vaša Resnica ja vaša … Morda se niti ne boste spomnili, kaj je bilo prej, razen tistega Vznemirjenja v svojem Srcu, ko se boste spomnili na Njo, na Ljubezen. Vaše Srce je zdaj zelo odprto in morda celo preveč občuti … Ljudi, stvari, odnose, situacije … vedite, da se prav z Močjo naravne empatije, zdaj lahko globoko povežete z drugimi in Jo Občutite, kar pa vas lahko vodi v žalost, ker mislite, da ste jo izgubili, morda pozabili ali od nje zbežali. Ste se zaprli? V tem trenutku lahko le čakate. Predajte svoja Pričakovanja in bodite Potrpežljivi. Pod drobnogled bo potrebno postaviti vaše življenjske Vzorce, Odnose in Situacije, ki ne služijo vašemu razvoju in narediti določene korake, da jih odPustite. Vedite, da se vse te spremembe, ki ste jih deležni tako na osebnem nivoju, kot na kolektivnem, dogajajo zato, da vam pomagajo pustiti za sabo vse tisto, kar vam ne služi več. Za svojo nesigurnost ali zmedo ni treba kriviti ali obtoževati drugih, le jasno povejte, kar želite. Poglejte drugače … Poglejte vase in skozi Sočutje, tako do sebe kot drugih … Vedite, da je jasno, ljubeče in odkrito komuniciranje dejanje Ljubezni do sebe in drugih skozi Zaupanje, Radost in Veselje. Veselite se.
 
Imate samo to življenje, tukaj in zdaj.
 
Zabavajte se in začnite dan z nasmehom, radostjo in Verjemite, da se dobro vrača z dobrim … Smejte se, smeh vas povezuje z Božansko iskro znotraj vas. Zdaj je pred vami največji Izziv… In to je, kakšen smisel za humor imate in kako gledate na svet? No…?
 
Ohranjajte visoko naravnanost.
Iz srca, 
 
 
shanapodpis

Deli vsebino:

Facebook
Pinterest
Twitter

Preberite tudi

Shana Flogie: Napoved za marec 2024

Sporočilo ob koncu tedna…

Sporočilo ob koncu tedna…

Sporočilo ob koncu tedna…