Sporočilo ob koncu tedna…

Naj bo vaš fokus samo na Trenutku, tukaj in zdaj, v Njem bodite sto procentni. Zdaj se bo iz vaše duhovne esence razvila pot, ki bo kazala Vse, kako in na kakšen način se lahko premaknete v smeri svojega Srca.

Zdaj se jasno Odločite, kaj hočete, saj so prav odločitve zdaj tiste, ki vas bodo premaknile v življenju naprej.

Na poti skozi življenje prevzemate vedno več Odgovornosti – ena večjih odločitev je, da se odločite Zase, kaj hočete. Torej, vprašajte se: »Kaj je naslednje, kar je zame?« Ni se vedno lahko odločiti, odločiti pa pomeni ostati v Srcu. Vzemite si čas, zaprite oči in zvizualizirajte različne možnosti zase in samo opazuj, kaj čutite in kaj občutite ob vsaki možnosti? Katera vas najbolj osreči? Sreče vam ne bo prinesla služba, partner, denar ali Ljubezen, ki jo iščete, kajti … Sreča je tisto, kar je globoko v vas.

Vi ste svoja sreča. Vse kar iščete in želite od drugih, v okolju, pričakujete od sistema… vse to so vrline, ki jih morate obvladovati najprej Vi sami!

Če ne veste, kaj naj bi to bilo ali kje naj jo iščete, potem je čas, da se zazrete Vase, da Vstanete in jo prepoznate. Ob kateri možnosti se torej počutite resnično ljubljeno in varno? Katera izmed izbranih poti bi lahko bila najbolj v pomoč vam in drugim? Vedno izberite pot, na kateri lahko storite največ dobrega na svetu. Zdaj si vzemite čas zase. Razmislite. Začutite. In Delujte. Če ste do zdaj poslušali druge, delali za druge, se prilagajali drugim… se ustavite, zamislitein nad svojim življenjem, odločitvami, ki ste jih sprejeli in… zdaj se vprašajte… kaj imate od tega Vi? Ste neSrečni, neZadovoljni, neIzpolnjeni? Kje ste? S kom? Ste si tako zaMisili, da naj bi bilo? Hmm RazMislite zdaj o svojem življenju in kam drvite… in če ste na Poti iztirili, je čas, da poskrbite zase… in Kdo Mislite da bo, če ne vi sami… Bodite Sprememba. Najboljša odločitev bo, da sprejmete, da ste del Spremembe, ki bo naredila srečnega tako vas, kot tudi druge ljudi. Odločitev … pomeni Biti zavestno tukaj in zdaj!

Ohranjajte visoko naravnanost.

Iz srca,

 

shanapodpis

Deli vsebino:

Facebook
Pinterest
Twitter

Preberite tudi

blog napoved februar

Shana Flogie: Napoved za februar 2023

Blog x

Shana Flogie: Kraljevske zvezde in Zvezdni Portali

Shana Flogie: Poskrbeti bo treba zase, a ne pozabite na sočutje

Sporočilo ob koncu tedna…