Sporočilo ob koncu tedna…

Vse v vas se zdaj uravnava z Božanskim načrtom, ki se razkriva. Morda vas celo neke druge okoliščine silijo naprej, k premiku, da naredite korak, za katerega še ne veste najbolje kako bi ga naredili in kdaj natanko.
 
Morda razmišljate o novem rojstvu, Spremembi, ki jo želite v svoji okolici, morda se že selite na drug kraj, lahko iščete globoko spremembo v svojem odnosu, med prijatelji ali se Odločate o situaciji, v kateri že dolgo ni več zadovoljiva. Morda ste se zNašli v odnosih, situacijah in prostorih, ko se sprašujete in raziskujete nove opcije v življenju. Novi svetovi se vam ponujajo skozi Spremembe in nove Priložnosti, ki se odpirajo skozi nove poti znotraj vas. Ne zapravljajte več dragocenega čas z Dramo in analiziranjem nečesa, kar nimate več v tukaj in zdaj. Vstopite v svojo Moč. PreRežite energetske vezi in se oČistite. Ko vstopite skozi ta vrata in se soočite z nePoznanim, boste našli novo Upanje. Res je, kar Čutite … Res je, kar Vidite … Res je, kar Mislite … In Resnica je, kar se vam Trenutno Dogaja, je plod Trenutka in vaše notranje namere skozi lekcijo ZaUpanja. Pa veste zakaj? Ko vstopite v Trenutek, ste v Njem, v Njej, v Enosti… ste večni, izven časa, izven prostora, izven oblike… v nesKončnosti Večnosti. Zakaj še vedno Dvomite in ne zaUpate v Obilje Stvarnika?
 
Zdaj je vse tako Očitno, vašim očem Vidno, ne Glejte več, kajti zdaj Vidite, zdaj Morate.
 
Vaše življenje se spreminja, vaše doJemanje, vaše Navade, vaše Čutenje, vaše Mišljenje, vse postaja vedno bolj Aktivno, Zavestno, kajti zdaj ste v čevljih ZaVestnega Opazovalca. Ostanite odprti. Videli ste. Na poti ste še. Kmalu pa boste razumeli celoto, Kdo ste. Vaša sposobnost postati, kdor v Resnici ste, je zdaj mogoča. Verjamete? Ne bojte se Moči, ki jo občutite v sebi, vedite, da se ta moč uporablja za dobro, za poMoč, za Harmonijo in Ustvarjanje. Kmalu boste doživeli spoZnanje in neke vrste ponovno Rojstvo. Odprite se Novemu življenju in Možnostim, ki vas čakajo, ter se premaknite naprej z Močjo, Radovednostjo, Veseljem in Modrostjo.
 
Ohranjajte visoko naravnanost.
Iz srca,
shanapodpis

Deli vsebino:

Facebook
Pinterest
Twitter

Preberite tudi

Sporočilo ob koncu tedna…

blog napoved februar

Shana Flogie: Napoved za februar 2023

Blog x

Shana Flogie: Kraljevske zvezde in Zvezdni Portali

Shana Flogie: Poskrbeti bo treba zase, a ne pozabite na sočutje