Sporočilo ob koncu tedna…

Odmaknite se od vrveža zunanjega sveta. Utišajte svoj Um.

Svoj fokus usmerite na svojo notranjost, zaglejte se v Srce. Prisluhnite mu. Kaj vam govori? Kaj potrebuje?

In, zdaj zapišite svojo Misel v Srce. Kaj je tisto, kar si resnično želite? Dihajte. Umirite se in Poslušajte. Sledite samo Svetlobi, ta vam zdaj odpira Vrata do Nove Zavesti. Vedite, da dokler ne boste v celoti Prisotni in zavedajoči, tukaj na Zemlji, ne greste nikamor, ne morete drugam. Kako naj bi se premaknili v drugo dimenzijo, na višji nivo zavesti, če še te niste obvladali? Ne iščite dimenzij izven sebe, svobode izven doma, odnosa ali posla … Svoboda in Odgovornost sta tesno povezani. Kajti, ko v celoti prevzameš odgovornost za svoje življenje, si svoboden. Vse, kar iščeš, je že v tebi. Samo slišati moraš. Poslušajte svojo Resnico, ki jo poje Srce, obrnite se vase, znotraj sebe umrite in ponovno Vstanite.

Pred vami so dnevi, ki bodo pomembni za to, da ne obŽalujete za svojo Preteklostjo ter da najdete Mir in Spravo okoli nje. Če boste zdaj še naprej živeli in obžalovali svojo preteklost, si ustvarjate Trpljenje. Zdaj je čas, da naredite v svojem življenju Vse, zaradi česa in v čemu boste našli Veselje in boste na prvem mestu bili Zvesti sami sebi …

Če vas drugi ne marajo, potem je to v redu, saj je čas, da naredite prostor za vse tiste, ki vas imajo radi.

Čas je lahko velik Zdravitelj, vendar ima pomembno vlogo tudi Občutek, da se Opazujete, kaj Počnete, kako Razmišljate in se Odzivate. ZaKopati morate stvari, ki so se zgodile, odPustite si. Vzemite lekcije, ki ste jih dobili skozi Trpljenje, in pojdite naPrej. Pričakujte, da bodo ta dejanja pripeljala mnoge izmed vas do Razdrtih odnosov, izgube zaposlitve, lahko se boste začeli spopadati z družinskimi temami ali pa boste imeli izzive s prijatelji. Ne glede na okoliščine primera, pomembno je opazovati, kaj Čutite Vi in ugotoviti, če vas sistem vaših prePričanj o trenutni situaciji morda ne omejuje. Ko boSte naredili svoj notranji del skozi OdLočitve in ozaveščanje, potem Počakajte, da čas naredi še ostalo.

Ohranjajte visoko naravnanost.

Iz srca, 

shanapodpis

Deli vsebino:

Facebook
Pinterest
Twitter

Preberite tudi

Sporočilo ob koncu tedna…

Sporočilo ob koncu tedna…

Sporočilo ob koncu tedna…

blog napoved marec

Shana Flogie: Napoved za marec 2023