Sporočilo ob koncu tedna…

Čeprav se zavedate, da so vaši stari vzorci zastareli in omejujoči, pa so postali vaša cona udobja. Mamljive besede so vam spodnesle trdna tla. Čutite, da prihaja čas, da se premaknite in sledite toku transformacije.

Pred vami se odpira veliko vprašanj… nastala situacija v kateri ste, vas uči veliko več, kot si sami mislite… Dnevi, ki so pred vami, bodo še posebej nabiti s čustvi. Čutili boste težo svojih misli in razpoloženje vam bo nihalo iz ene skrajnost v drugo… na eni ravni se vam bo zazdelo kot, da so vsa bremena preteklosti kar naenkrat zgrnila nad vas… po drugi, da ste se popolnoma izgubili, spet tretji bi lahko čutili popolno olajšanje in končno Svobodo… kakorkoli že, to bo čas prehoda, Konca in Novega začetka. Zdaj se bo pokazala najmogočnejša Senca, v svoji največji veličini, globini in razsežnosti, ki se bo dvignila iz nederjev Teme. Za Trenutek vas bo preplavil Dvom. Vedite, da bodo v tem času aktivni vsi vaši Strahovi, ki jih boste deležni skozi Projekcije drugih, zato si namenite nekaj časa za Odmik in notranji Vpogled vase.

Morda se v situaciji sprašujete, kaj sploh je res?

Pa vendar, da bi Videli in razumeli, morate odpreti srce. Samo vi imate Moč, da prevzamete Odgovornost nad svojimi Občutji, Odzivi in Zaznavami ter da Sprejemate pomembne odLočitve o tem, kako boste živeli svoje življenje. Odmik vam bo omogočil, da se skozi distanco zazrete vase in prisluhnete. Da prisluhnete, kaj resnično želite vi. Medtem, ko sprašujete druge za njihovo mnenje, se morate konec koncev odLočiti po svoje, to je vaša odgovornost, ostalo so samo mnenja drugih in Ego, ki hoče biti zmagovalec. Bodite zelo jasni o svoji Nameri, kajti če ne boste, bo zmeda zmanjšala vašo Moč in boste čutili pritisk okolice še bolj. Odmaknite se in začutite. Kaj je za vas v tej situaciji sprejemljivo? Poglejte še enkrat v Srce in se dvignite nad situacijo. Poglejte na vse skupaj skozi Duhovne oči. Kaj potrebujete in kakšna je vaša globoka Resnica? In ali je to, kar bi drugi želeli, da naredite dobro za dobrobit ljudi?

Ohranjajte visoko naravnanost.

Iz srca, 

shanapodpis

Deli vsebino:

Facebook
Pinterest
Twitter

Preberite tudi

Sporočilo ob koncu tedna…

Sporočilo ob koncu tedna…

Shana Flogie: Napoved za april 2024

Sporočilo ob koncu tedna…