Sporočilo ob koncu tedna…

Zdaj je čas, da zaupate vase, v svojo Moč, ki jo držite, da lahko dosežete čarobne stvari.

Nič ni nemogoče, če v to verjamete. Stojte pokončni v svoji Resnici, v svojih sposobnostih in v Sebi. Če si zdaj želite doseči velike stvari, se morate Povezati s svojo ranljivostjo, razkriti nekaj globljega v svoji naravi, Razkriti tisto, kar vas dela človeka. Ta ranljivost vas bo povezala z vsem človeštvom in prinesla Moč vašim dosežkom. Zdaj je čas, da živite in dihate Strast, saj vas bosta Ljubezen in Strast na koncu pripeljali do izpolnitve vašega Srca.

Vzemite si trenutek zase, zaprite oči, vdihnite, izdihnite in vizualizirajte zlato svetlobo Vesolja, ki priteka v vaš prostor in se vrtinči okoli vas. Vdihnite svetlobo … Ta je napolnjena z brezpogojno Ljubeznijo in zdravljenjem, Strastjo in harmonijo, ki z vsakim vdihom v valovih priteka do vas …Vedite, da samokritika zmanjšuje vaš občutek za lastno vrednost in vas zadržuje v utvari, da se morate izboljšati, da bi bili vredni uspeha, sreče in izpolnitve. Bodite Sočutni, Ljubite in sprejmite sebe celega, takšnega, kot ste. Skozi Ljubezen se bo vaše življenje čarobno spremenilo.

Pazite, o čem razmišljate.

Ni dovolj, če ubogate samo svoj čisti Instinkt. Zdaj bo čas za osredotočeno Moč, Samonadzor in Disciplino. Sreča je tisto, kar je globoko v vas … Če je … Če ne veste, kaj naj bi to bilo ali kje naj jo iščete, potem je čas, da se zazrete Vase, da Vstanete in jo prepoznate. Ob kateri možnosti se torej počutite resnično ljubljeno in varno? Katera izmed izbranih poti bi lahko bila najbolj v pomoč vam in drugim? Vedno izberite pot, na kateri lahko storite največ dobrega na svetu. Zdaj si vzemite čas zase. Razmislite. Začutite. In Delujte. Če se počutite, da ste se nekje »zataknili«, če se vaše življenje ne premika lahkotno, potem je potrebno, da naredite nekaj zelo jasnih odločitev o tem, kam greste. Odločitve so tiste, ki vas bodo zdaj premaknile naprej. Na poti do Sebe boste srečal vse, kar si pravzaprav želite. Če ne marate smernic, kam naj gre vaše življenje, lahko raziščete svoje odločitve, če morda te potrebujejo spremembe.  

Ohranjajte visoko naravnanost.

Iz srca,

shanapodpis

Deli vsebino:

Facebook
Pinterest
Twitter

Preberite tudi

Sporočilo ob koncu tedna…

Shana Flogie: Napoved za maj 2024

Sporočilo ob koncu tedna…

Sporočilo ob koncu tedna…