Sporočilo ob koncu tedna…

Sporočilo ob koncu tedna…
 
»Zdaj se dogaja vse izredno hitro, saj vstopamo v čas hitre spremembe in ustvarjanja. Morda bi si želeli vsaj malo upočasniti, pa vendar – to je čas za akcijo; v tem trenutku sta zavlačevanje in oklevanje vaša sovražnika. Odprite srce, sprejmite pot, ki se vam odpira in stopite naprej skozi ta turbolenten čas ki je pred vami. To je čas preizkušenj in teme, a skozi to boste postali močni. Prelomnica v vašem življenju zahteva akcijo. Odmikanje ali izogibanje ni odgovor.
 
Sprememba vas kliče, da greste v akcijo in se soočite s svojimi strahovi.
 
Na ta način vam bo vaša transformacija dala veliko moč in modrost. Občutek strahu, osamljenosti in oklevanje vas bodo le zapeljali na napačno pot. Sledite vodstvu srca in intuiciji, vedite, da bo z vami šla naprej in vam pomagala pri odkrivanju moči, za katere niste nikoli verjeli, da jih imate. Postavite močne meje in zahtevajte svoj prostor. Soočite se s težavami, ne obračajte se stran.
 
Spoprimite se z nepravičnostjo in spremenite pravila, ki vas zavezujejo.
 
Odcepite se od služb, v katerih le stagnirate, in iskanj, odnosov, ki nudijo le malo življenjske sile. Stopite na drugo pot, ta vam bo prinesla rezultate, katere trenutno še ne vidite. Ostanite zvesti viziji svojega ustvarjanja in si resnično vzemite vsak dan malo časa za oskrbovanje tega vrta, pa naj gre za ljubezen, zamisli, najmlajše ali ustvarjalni trud, dokler ne bo močan in bo začel rasti v svojo lastno energijo. Za zdaj je to nežni čas, čas, ko so brstiči najbolj občutljivi na pozebo zavrnitve, strup obsojanja in prijem krutosti. Bodite čuječi, pa boste tudi vi imeli vrt, v katerem boste uživali in ga ljubili.
 
Uporabite lastno presojo in postavite na prvo mesto svoje potrebe in želje. Verjemite, ko vam kdo reče, da mu ne zaupajte, tudi če tega ne izreče z besedami, ampak pokaže z dejanji, ali pa če je preveč nasprotij. Uživajte v predstavi, a ne verjemite igri. Začnite raziskovati resnico, svojo zgodbo, in začnite gledati pod površjem.«
 
Se beremo.🥰 Hvala, ker ste.
 
Ohranjajte visoko vibracijo. 🙏
 
Iz srca 💖 Shana

Deli vsebino:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter

Preberite tudi

blog polna luna devica feb

Shana Flogie:Polna luna v Devici, bo naredila red…

blog sporocilo ob koncu tedna feb

Sporočilo ob koncu tedna…

blog sekvenca

Shana Flogie: Sekvenca 2-2-2

blog sporocilo ob koncu tedna feb

Sporočilo ob koncu tedna…

Naroči se na E-novice
To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve!

© 2020 | mychi.si | Vse pravice pridržane