Sporočilo ob koncu tedna…

Zdaj je pravi čas, da posadite semena namere, da ste iskreni do sebe o tem, kje niste na pravi poti z največjimi možnostmi za svoje življenje.

Včasih je zavedanje o tem, kje je blokada ali popačenje, vse, kar je resnično potrebno, da se lahko končno premaknete, spremenite, transformirate ter se na ta način se sinhronizirate s spiralo Stvarjenja. Ne pozabite, da se sprememba zgodi v trenutku, še posebej, če to dovolite! Izkoristite energijo preteklosti, ki je zdaj v sedanjosti, tukaj in zdaj. Mrki delujejo kot energetska vrata, ki omogočajo, da vas visoka frekvenca doseže in vpliva na vas, vaše življenje. Lunin mrk vam pomaga da odpustite in pustite za sabo vse, kar niste več vi in vse, kar vas ne podpira pri korakih na poti odkrivanja novega sebe. Odpustite. Zaprite vrata… mostovi se poRušijo. Poti nazaj več ni. Prav, narobe, dobro, slabo … Ne pozabite, vi dajete vrednost in pomen vsemu, tudi dogodkom, ki se dogajajo zdaj. S tem, ko se boste ponovno povezali s sabo, s svojo pravo naravo, se boste počutili žive. Odkrili boste nove načine, kako boste od zdaj naprej gledali na svoje življenje in kaj boste Videli. Poiščete ljubeč prostor, ki obstaja v vašem Srcu in se resnično odprite Ljubezni, Prijaznosti, Dobrosrčnosti in Odpuščanju. Šele, ko se boste resnično okrepili, bo lahko izObilje in Radost, ki obstajata v vas, stekla v svet okoli vas … Izguba dela prostor za Novo Realnost. Ne upirajte se ji, ta je samo del naravnega cikla in del teh so Spremembe … Tem se ne da Upirati. Ostanite odprti. Zdaj Vidite, pa vendar… Na poti ste še.  Kmalu pa boste tudi razumeli celoto, Kdo ste. Vaša sposobnost postati, kdor v Resnici ste, je zdaj mogoča. Verjamete? Ne bojte se Moči, ki jo občutite v sebi, vedite, da se ta moč uporablja za dobro, za poMoč, za Harmonijo in Ustvarjanje. Kmalu boste doživeli spoZnanje in neke vrste ponovno Rojstvo. Bodite v Miru s sabo. Dihajte. Osredotočajte se nase. 

Pred vami bo čas izjemnega premika, v popolnoma nove smeri in Prehoda, ki se bo zgodil v obdobju, čas je za… Usodne Odločitve, ki bodo sledile in Akcije, povezane s Spremembami, vas privedejo do Spoznanja, kaj je tisto, kar želi vaša Duša. Popolnoma drugačna Pot se vam odpira, sprejmite jo.

Ohranjajte visoko naravnanost. Iz srca,

shanapodpis

Deli vsebino:

Facebook
Pinterest
Twitter

Preberite tudi

Blog x ()

Sporočilo ob koncu tedna…

Blog x ()

Shana Flogie: Napoved za junij 2023

Sporočilo ob koncu tedna…

Sporočilo ob koncu tedna…