Sporočilo ob koncu tedna…

blog sporocilo ob koncu tedna februar
Prihajate domov, k Resnici svoje Duše, do svojih temeljev, do svojih resničnih talentov in vseh svojih spretnostih, ki so v vas. Vedite, da bo del te poti spremljalo trdo delo, učenje in preDanost, a prav ta občutek, da niste sami, vam bo ponudil Zavetje, v katerem lahko počivate in polnite svojo energijo, dokler ne bo ponovno Čas, da se spet poKažete. Čas in počitek sta zdaj ključna, prav tako skrb in nega za telo … Ne pozabite dejstva, da je vse to, kar se dogaja, le izkušnja na potovanju vašega Duha, izid pa je Izbira, ki je v vaših rokah.
 
Vedite, da vedno obstaja varen prostor za vas in vedite, da vam bo prijateljstvo pomagalo rasti v vaši Moči, Pogumu in Ljubezni do sebe in seveda do vseh drugih bitij. Varnost je zdaj temelj … Jo čutite? In če je ne, potem je zdaj skrajni čas za postavljanje temeljev, čas za Nov dom v vseh pomenih. Pustite svoja pričakovanja za sabo in bodite pripravljeni odkriti več, kot ste si mislili, da obstaja. Ne želite si ničesar več posedovati.
 
Vedite, da za vse, kar se je zdaj vredno boriti je za to, da lahko svobodno izbirate v vsakem trenutku. In vedite, da s tem ko boste ohranjali visoko vibracijo in če boste nadaljevali s spraševanjem boste… Z jasno namero boste prišli do jasnega rezultata. Ključna bo vztrajnost in čas je že, da si prenehate metati pesek v oči … Seveda pa bo pred tem potrebno kar nekaj stvari zaključiti.
 
Prehod v Nov ciklus, ki se v vašem življenju odpira, označuje Prehod kot poPolno Spremembo energije, ki bo obrnila vaš kompas v smeri vašega Srca. Vstopili boste v nova Razmerja, ki vam bodo popolnoma spremenila vašo Pot in način Življenja.
 
Čas vas bo vodil skozi zaVedanje, da Dvigniti se v »duhovnost« pomeni »Sprejeti in Ljubiti svojo fizično Resničnost«. Skozi luč Resnice se zasvetijo vse stvari, zato je to trenutek za razJasnjenje in osredotočanje, vse to pa vam prinašata veselje in ustvarjalnost. Stojte v luči jasne Vizije in ustvarite življenje, ki ga želite.
 
Se beremo.
Iz srca 💖 Shana

Deli vsebino:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter

Preberite tudi

blog polna luna devica feb

Shana Flogie:Polna luna v Devici, bo naredila red…

blog sporocilo ob koncu tedna feb

Sporočilo ob koncu tedna…

blog sekvenca

Shana Flogie: Sekvenca 2-2-2

blog sporocilo ob koncu tedna feb

Sporočilo ob koncu tedna…

Naroči se na E-novice
To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve!

© 2020 | mychi.si | Vse pravice pridržane