Sporočilo ob koncu tedna…

Odprite roke Novemu življenju in Možnostim, ki vas čakajo skozi povezovanje, ter se premaknite naprej z Močjo, Veseljem in Modrostjo… Zastavite si Cilje… Naredite plan… in sledite Srcu.

Zdaj je čas, da naredite v svojem življenju Vse, zaradi česa in v čemu boste našli Veselje in boste na prvem mestu bili zvesti sami sebi. Nehajte iskati izgovorov, da se nekaj ne da, ampak zaupajte da je sprememba del procesa, če hočete uspeti v ideji, ki vas vodi in vam je v navdih. Stojte ponosno, ne glede na to, kar si drugi mislijo o vas ali kako vas vidijo. Ne poskušajte spreminjati stvari, ki jih ne morete. Namesto tega se osredotočite na tiste, ki jih lahko spremenite. Vedite, da imate samo Vi moč nad tem, kako se odzovete na dogodke v svojem življenju. Ne pozabite, da so vztrajnost, aktivnost in predanost glavni faktorji uspeha. Bodite aktivni v realizaciji željenega in se soočite zdaj z izzivom, ki vam je nagnal celo strah v kosti, pa vendar… je to z razlogom. Dosegli boste velik uspeh in obČutili večjo Izpolnitev, če boste sledili svoji intuiciji. Zaupajte.

Pred vami je obdobje v katerem boste resnično Vi vladar svoje Usode… Zdaj je čas, kjer je mogoče Vse… vse, kar bi resnično radi dosegli ali ustvarili… boste, skozi čudež Odpuščanja. Prepoznajte svoje strahove in navidezne neuspehe ter začnite gledati. Poglejte znova. Odprite Srce. Bodite v Miru. Začutite. In, Videli boste. Vse je natanko tako, kot mora biti. Zdaj razumete izziv, ki vas straši, da niste sigurni ali delate prav. V teh dneh se razvajajte, fizično, čustveno, duhovno, naredite nekaj res samo zase. Tako veliko novih stvari je, za katere ste lahko Hvaležni in ki so vredne raziskovanja. Razveselite se in se zabavajte, pojdite v naravo, med ljudi. Smeh je v tem trenutku za vas najboljše zdravilo. Ta vas odpira Novemu. Tako veliko novih stvari je, za katere ste lahko Hvaležni in ki so vredne raziskovanja. Pustite za sabo vse, kar mislite, da je prav ali narobe, in vse, kar bi morali narediti. Zdaj samo bodite to, kar ste. In… zgodilo se bo.

Ohranjajte visoko naravnanost. Iz srca,

shanapodpis

Deli vsebino:

Facebook
Pinterest
Twitter

Preberite tudi

Shana Flogie: Napoved za marec 2024

Sporočilo ob koncu tedna…

Sporočilo ob koncu tedna…

Sporočilo ob koncu tedna…