Voščilo ob koncu leta…

Čas je, da poGledate… kaj v resnici Vidite in preverite koliko se cenite? Koliko ste vredni? Koliko je vredno vaše življenje? Življenje vaših bližnjih? Ali lahko preNehate z Vsemi mislimi, ki vas preganjajo?
 
Zazrite se… zazrite v svoje čudovito Srce… brezgrajno… ker v svojem Bistvu ste osupljivo, čudovito, edinstveno in prelepo bitje Luči in Ljubezni… »to si Ti, ki prebivaš v Večnem objemu duha Stvarjenja…« Vi, ki ste ljubljeni in cenjeni bolj, kot boSte kadar koli mislili, čutili ali vedeli. Ali lahko? Zato… začnite si pošiljati ljubeče misli o sebi… Popolni ste natanko takšni, kot ste. Edinstveni ste, se tega sploh zavedate? Ničesar drugega vam ni potrebno Spreminjati… razen Zaznavanj o sebi… in vse bo drugače.
 
Večkrat si povejte, lahko na glas:
»Jaz Sem Ljubezen, jaz sem Luč… Cenim in Spoštujem se skozi vse svoje misli, besede in dejanja. Bolj kot se ljubim in cenim, več Ljubezni in Spoštovanja privlačim od tistih, ki so okoli mene. Sem svoboden in imam pravico do odločanja. Hvala ker sem povezan in obkrožen-a s Svetlobo.«
 
Čas je, da zavržete egoistične ali otročje vidike, ki pogosto temeljijo na potrebi po ugodju in takojšnji zadovoljitvi Ega. Čas je, da pogledate vase in se soočite z dejstvom, da ste popolnoma odgovorni za svoje Razmerje. Zberite svojo Moč in se naučite vladati svojemu življenju iz mesta v Sebi, ki je jasno in Resnično. Upoštevajte tudi svoj Razum. Poslušajte Srce. Zberite iz svojih izkušenj lekcije in jih povežite v Modrost. Sledite ji in popeljala vas bo po poti k vaši Usodi. Le vaša pripravljenost biti odgovoren zase, bo določila, kako čudovite bodo te spremembe na poti do samega sebe.
 
Storite, kar koli je treba, da si povrnete svojo Moč in bodite zavestno Prisotni. Ozaveščeni. Vzemite svojo Moč nazaj in Svobodo, to vam pripada. PoVrnite oblast Ljudstvu. Čas je, da sledite Tistemu, kar vam narekuje Srce. Imejte … Imejte najprej Sebe.
 
Ostanite v stebru Svetlobe. Ohranjajte visoko vibracijo.
Naj bo v vaših mislih Povezovanje, Spoštovanje, Milina, Sočutje in Ljubezen.
 
Za konec pa… moji Katji…
Hvala Katja Breznik, da si tudi v tem letu poskrbela, da smo bili vsi povezani in pravočasno obveščeni o novostih, da si urejala mailinge, odpravljala tehnične pomankljivosti in vsem nam pomagala pri izzivih spletne komunikacije.
 
In seveda tudi vsem vam, sledilcem, prijateljem MyChi…
Hvala za vse, kar ste mi dali v tem letu, ki se počasi izteka. V prvi vrsti za vaše zaUpanje, spoZnaja in Podporo, da bomo lahko tudi v letu 2022 širili Svetlobo, Ljubezen in se povezovali. Začnemo že, jutri z namero za leto, ki prihaja.
 
Naj bo današnji večer namenjen vam in vašim ljubljenim, srečen skok v Novo leto 2022,  ostanite zdravi in prebujeni še naprej. Povezani v Srcu tudi v Novem…
 
Iz srca in s Hvaležnostjo, hvala, ker ste .
shanapodpis

Deli vsebino:

Facebook
Pinterest
Twitter

Preberite tudi

blog psihologija tarot

Shana Flogie: Povezava tarota s psihologijo

blog napoved julij avgust

Shana Flogie: Poletna napoved za 2022

Sporočilo ob koncu tedna…

blog napoved junij

Shana Flogie: Napoved za junij 2022

Naroči se na E-novice
To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve!

© 2020 | mychi.si | Vse pravice pridržane