Sklop spletnih seminarjev v letu 2023 s Shano

Vrata nove zavesti 2023

Pred vami je leto velikih globalnih sprememb

Velika dilema na globalni ravni bo: 

»Je to resnično življenje ali je to samo fantazija?« 

V ta namen sem, kot energetsko podporo pripravila mesečna srečanja, 3 urne praktično izkustvene seminarje, ki bodo potekali on-line, enkrat mesečno v živo, z naslovom Vrata Nove Zavesti. 

Letošnje leto prinaša kar nekaj velikih kozmičnih premikov, ki bodo ustvarili pomembne spremembe v planetarni mreži Zemlje. V letu 2020 smo vstopili v cikel, ki nas uči prevzemanja odgovornosti in poskrbeti zase. Globalni reset preteklih dveh let je poskrbel, da so se mnoge duše prebudile in začel se je množični izstop iz matrice. 

Smo v fazi, ko se kreira nov svet. Človeštvo vstopa v fazo osvobajanja od nepravih informacij, na plano hodijo zgodbe, ki jih že poznate kot mite, teorije zarote ali znanstvena fantastika novih filmskih uspešnic, katerih zgodbe temeljijo na povezavah izvornega semena naše civilizacije z drugimi galaksijami, pa vendar bodo mnogi še naprej, povsem zaslepljeni, sledili sistemu in ostali predani masovni hipnozi. 

n

»Kdo smo? Kje smo? Kaj je Resničnost? Kdo ima nadzor v Svetu in nad našimi življenji? In, kdo sem jaz? Kaj sploh je moj namen tukaj?«

… je vprašanje, ki si ga v zadnjem času zastavljajo mnogi. Če ste tudi vi eden izmed njih, ste vabljeni da se pridružite na mesečnih spletnih seminarjih v živo, kjer vam bom predstavila sliko sveta skozi drugo perspektivo, ki temelji na novih znanstvenih dognanjih in zgodovinskih dejstev prave zgodovine.

V vse kar ste verjeli, se trudili, delali za to in si prizadevali… zdaj nima več smisla in vas ne zanima. Vse, kar je bilo do pred kratkim del vas, vašega življenja in vaše resničnosti… je zdaj samo še medel spomin na nekaj iz daljne preteklosti… Pa ste se vprašali… 

… kaj pa, če ste se zdaj samo Prebudili iz resničnosti, ki ni resničnost in ste se zbudili iz svoje lastne iluzije?

Na svoji poti osebne in duhovne rasti, ste do sem kjer ste zdaj, zase naredili že veliko. Hodili ste na tečaje, svetovanja se naučili različnih tehnik dihanja, zdravljenja, dobili znanja o tem, da imate vodnike, angele, čakre… vse to je nekako delovalo. Vse do zdaj. Zdaj se sprašujete, kaj naj z vsem tem in ali to sploh potrebujete. Čas, v katerem ste, vas sili, da se premaknete naprej. Ampak del vas se sprašuje, kam za božjo voljo?

Nekatere tehnike, ki ste jih izvajali, niso več tako uspešne in učinkovite, morda niti ne delujejo več, nekateri vaši odnosi so se prekinili, delo, ki ga opravljate vas ne napolnjuje in osrečuje… Del vas, pa se že nekaj časa, zelo resno in jasno sprašuje: 

»kaj sploh je moj namen, kaj hočem in kam naj grem… Edino, kar veste je, da tako kot je, ne more biti več.«

V glavi vam odmeva… »Kako, kam, s kom, na kakšen način naprej?«

Ne, ne bomo se učili tehnik… orodij imate že dovolj. Učili se boste zavestne prisotnosti, prakse, kako delovati v sistemu, ki trenutno razpada in kako se umestiti v družbo, ki se rojeva v obdobju postavljanja Novega. To seveda zajema tudi, postavljanje sebe, na Novo. Skozi zavedanje in poznavanja širše slike, boste prišli v stik s sabo, s svojo resnično iskro, esenco vaše duše. Odpadalo bo staro znanje, čustvovanje, prepričanja, razum…, s tem pa se boste zaVestno vklapljali v energijo Nove dobe, nove prihodnosti. Vaš Nov način odzivanja in dojemanja, vam bosta dopustila, da boste začeli dopuščati, da je lahko vse drugače… tudi zgodovina, kot jo poznate sedaj.

Izziv za vstop v Novo Resničnost je, postati zavestni opazovalec in izstopiti iz matrice iluzije…

Čas Nove dobe, Nove Resničnosti se odpira skozi vrata Nove zavesti. Ta vrata smo mi. Jaz, ti… mi vsi. Zdaj zapuščamo staro in gremo naprej v skladu z novo vibracijo Zemlje, prihajamo na vibracijo Enosti. Nova doba nam prinaša možnost, da bomo lahko povezali znanost in duhovnost z materjalnim, pospravili z »duhovno solato« in tehnikami, ki so nas uspešno pripeljale do sem, kjer smo zdaj. Čas je, da gremo na nov nivo, da se posvetimo delovanju skozi popolno zavestno Prisotnost in delovanje. 

Na srečanjih boste skozi kratek pregled letnih energetskih ciklov od leta 2000 in pomen energij, ki so se sidrale na zemljo od leta 2006 dobili uvid kaj se dogaja na globalni ravni, hkrati pa dodatno podporo novih znanj, ki vam bodo pomagali pri sestavljanju puzzlov, da boste dobili jasno sliko dinamike trenutnega sveta. 

Osrednja nit naših druženj bo razlaga galaktičnih portalov, ki je povezana s kraljevskimi zvezdami. Naše nočno nebo je posejano z neskončnim številom zvezd, pa vendar so štiri zvezde, za katere so pritegnile pozornost že starodavnih astrologov. Te zvezde so znane kot Kraljeve zvezde in vključujejo Aldebaran, Regulus, Antares in Fomalhaut. Vsaka zvezda stalnica pripada enemu od ozvezdij, ki imajo skupno mitološko ozadje. 

Shana Mychi Banner spletni tecaji Slicica za YouTube

Vse je povezano z zvezdami in ozvezdji…

Starodavno razumevanje astrologije trdi, da se interakcija energij v vesolju vedno pojavlja in da bodo zvezde, planeti, ljudje in živali za vedno povezani, saj so naše življenjske niti prepletene. Planeti so organi naše duše, ki govorijo o tem, kakšni so naši osnovni gradniki duše in kaj so naše dane zmožnosti, potenciali, darovi in izzivi na poti našega zemeljskega izkustva. Planeti, kot osnovni gradniki vesolja, galaksij, pa so smerokaz in načrt poti, prehodov med »tukaj in onkraj«, ki jih poznamo kot Zvezdne portale. 

V prvem koraku je pomembno, da poznamo zgodbo vsakega mita, ki opisuje zgodbo ozvezdja. V naslednjem pa, da poznamo naravo planeta, ki ga predstavlja posamezna zvezda. Ti kozmični simboli moči ali arhetipi so simboli… kode, natančneje… zvezdne kode. 

In, tako bomo pod drobnogled vzeli varuhe nebes… kraljevske varuhe, kraljevske zvezde:  Aldebaran, Regulus, Antares in Fomalhaut.

Štiri kraljeve zvezde označujejo KOZMIČNI ČASOVNI CIKEL

Mnoga ljudstva z vsega sveta jih omenja, zato imajo te zvezde dodaten pomen… božanski pomen. Zdi se, da so bili naši starodavni predniki vpleteni v magijo in skrivnosti, ki jih prinašajo te zvezde. Zelo verjetno je celo, da so jim to znanje predala zvezdna bitja sama. Ti bodo osrednja tema, na katero bomo nizali aktualno dinamiko planetarnih gibanj in kakšen je njihov vpliv tako na osebno, kot tudi na globalno raven. 

Teme, ki jih bom skozi mesečna srečanja, od februarja do junija 2023, prestavila so:

 • Kaj so vrata Nove zavesti?
 • Kozmična hierarhija in zvezdni sistemi
 • Kraljevske zvezde in zvezdni portali
 • Kozmični portali in Aldebaran, Regulus, Antares in Fomalhaut
 • Plejade, Sirius, Severnica…
 • Sveto trojstvo –  kot ga poznamo in kot je v resnici, izvorno
 • O zgodovinskih dejstvih, ki so jih skrbno skrivali in prihajajo zdaj na dan
 • Svete točke, mesta in portali širom sveta
 • Pomen pinealne žleze in duhovnost – njena povezava z mentalnim zdravjem, videnjem in »vstajenjem«
 • Energetska matrica dualnosti – iluzija in re-alnost
 • Kratek pregled ciklov od leta 2000 in val energij, ki so se sidrale na Zemljo od leta 2006…
 • Pomen: biti v »Trenutku«, biti »opazovalec« in biti »prisoten«
 • Karma, karmično kolesje in moč izbire 
 • Aktivacija nove karmične osi in kaj prinaša
 • Enakonočje in solsticij
 • Prehod Plutona v Vodnarja
 • Prehod Saturna v Ribi
 • Ali Bog je in kaj sploh hoče?
 • Manipulacija – manifestacija
 • Integriteta
 • Pomen ženske kreativne energije in  pomen »stopiti v svojo moč«
 • O duhovnem in materijalnem svetu
 • Kaj je duhovna pot?
 • Pojem svobode in pojem časa
 • Potrebe in hotenja
 • Navezanost, odvisnost, potrebe, kompenziranje, manipuliranje
 • Postati »center sveta« v svojem življenju
 • Programiranje in kakšen scenarij imate
 • In, še vse aktualnosti, ki jih mesec našega srečanja prinaša

Nov način razmišljanja in raziskovanje vam lahko omogočita povsem drug pristop do ureditve in dojemanja sveta, po drugi strani, pa vam bo pomagalo delovati v sistemu na nov način. Dotaknili se bomo tudi trenutnega stanja in aktualnih vprašanj, kaj se v resnici dogaja na Zemlji… o globalnem segrevanju, bo res konec sveta, premik polov, o manipulaciji in masovnem programiranju skozi medije, o obstoju življenja v drugih dimenzijah in planetih… in se dotaknili tudi vročih tem kot so: NWO, Chemtrails, HAARP, Iluminati… 

Vsebine in teme bodo seveda rušile dosedanji sistem naučenega, vaš Ego, sistem vašega dojemanja, hkrati pa se boste skozi vsebine vedno bolj čutili povezane s seboj. Pod vprašaj bomo postavili obstoj vašega Ega, saj boste tako lahko prišli do odgovora, kdo, kot duhovno Bitje, sploh ste. Zdaj se boste soočali z znanimi temami, vsebinami in znanji, na Nov način. Vaše zavedanje bomo razširili na Nov nivo. Najprej se boste naučili kaj pomeni »Biti«, nato kaj pomeni »biti opazovalec«, kako biti »zavesten« in šele nato, kako postati in biti »Kreator« svoje Resničnosti. Vaš cilj je…  kako postati svoj center sveta.

Na poti našega druženja boste potrebovali Vztrajnost! Ta vas bo pripeljala do tega kar želite… Resnice, kdo ste, od kod prihajate in kam greste. Odgovornost je naslednji korak, kajti ko boste pridobili znanje, bo na vas, kaj boste z njim naredili. Ali boste to znanje uporabili ali ne… to bo Vaša odgovornost. Če ga boste uporabili, se boste premaknili iz matrice, iz Iluzije in vstopili skozi Vrata Nove Zavesti v Novo Resničnost. Dovolili boste Živeti svoji Duši v  svetu materije, kajti teh dveh nivojev ne boste več videli ločeno ali nepovezano, v smislu, da se je treba pač odločiti… biti duhoven ali biti v materjalnem… Zdaj boste, ne samo Vedeli, ampak skozi svoje lastno izkustvo doživeli, da sta to le dve plati istega kovanca. Videli boste.

»Kvaliteta vaše zavesti določa izkušanje in dojemanje realnosti«

Pridružite se mi na enem, dveh, treh, štirih ali vseh petih srečanjih do poletja

PODROBNA VSEBINA VSEH 5 DOGODKOV

Februar – Torek, 21.2. 2023 ob 18h – Kraljevske zvezde in Zvezdni Portali

Prvi live seminar iz sklopa Vrata Nove Zavesti.

Vrnitev svetlobe po obdobju teme

Štiri kraljeve zvezde, imenovane tudi nadangelske zvezde, so: Aldebaran (Michael), Regulus (Rafael), Antares (Uriel) in Fomalhaut (Gabriel). So najsvetlejše zvezde v svojih ozvezdjih in veljajo za štiri varuhe nebes. Zaznamujejo sezonske spremembe leta ob enakonočjih in solsticijah. Aldebaran gleda na vzhodno nebo in je prevladujoča zvezda v ozvezdju Bika. Regulus opazuje sever in je prevladujoča zvezda v ozvezdju Lev. Antares opazuje Zahod in je alfa zvezda v ozvezdju Škorpijona. Fomalhaut opazuje južno nebo kot najsvetlejša zvezda v Ribi Austrinus.

Na prvem srečanju se bomo posvetili kraljevski zvezdi FOMALHAUT – 4 stopinje Rib – aktivna od 21. do 24. februarja. Fomalhaut je varuh južnega neba in ga včasih imenujejo najbolj osamljena zvezda, saj se zdi, kot da sama osvetli velik del nočnega neba. Povezana je z vrnitvijo svetlobe po obdobju teme in iskanjem svetlobe v nas samih.

V prehodnih obdobjih jeseni na severni polobli in pomladi na južni polobli je visoko na nebu. Značilno zanjo je, da ima močno transformativno energijo, ki vas opominja, da so vse stvari začasne, saj vse stvari v tem življenju pridejo in gredo, a z vsako smrtjo se nekaj ponovno rodi.

Na srečanju bomo pogledali v ozadje Kraljevskih zvezd, kako je vse povezano in kakšne kode so pravzaprav zvezde.

Teme našega druženja:

 • Predstavitev Kraljevskih zvezd 
 • Razlaga zvezdnih portalov, vezanih na enakonočje in solsticij
 • Razlaga simbolike: pomen Alfa in Omega, sveti gral, bikovo oko, svastika… vse te simbole bomo našli na zvezdnem nebu
 • Egipt in piramide ali preslikava Nebes na Zemljo
 • Fomalhaut njen pomen in dinamika
 • Kaj nam februar prinaša in čas za vaša vprašanja
 • Dinamika meseca februarja in globalna slika sveta
 • Čas za vaša vprašanja…

MarecPonedeljek, 20.3.2023 ob 18h –  Spomladansko enakonočje, resnica vas bo osvobodila

 

Drugi live seminar iz sklopa Vrata Nove Zavesti. 

Marec bo močno zaznamoval to leto. Enakonočje pa je začetek novega cikla, ko začne svetloba prevladovati nad temo, trenutek ustvarjanja in rasti.

Vladar teme preživi v vsakem znamenju več kot desetletje in ima zasluge za velike preobrazbe obdobij, saj Pluton vlada »vsemu, kar je titanskega, močnega in masivnega«. Ne pozabite, da je v letu 2023 tudi sovladar Marsa, zato je vlaga, ki jo ima zelo močna. Od leta 2008 Pluton povzroča kaos in se prebuja v Kozorogu ter nepreklicno spreminja globalne hierarhije moči. Pluton se bo ustavil pri 0 stopinjah v Vodnarju od marca do junija 2023, pred kratkim zadnjim potovanjem po Kozorogu. Od 21. januarja 2024 dalje, bo Pluton neprekinjeno deloval v Vodnarju za dve desetletji, kar prinaša ogromen premik v zavesti in razkriva nove oblike obstoja življenja, ki prihajajo.

Saturn v Ribah 

Tudi Saturn se prestavi v Ribe, kar prinaša, da bodo ljudje na splošno generalno začeli delati na tem, da spravijo v red svoja čustva in začnejo poslušati svoj šesti čut. Masovno spodbujanje strahov ne bo dosegalo več svojega namena, veliko bo upiranja, protestov in izražanja nezadovoljstva med ljudmi, ki bo ljudi povezovala na neki drugi ravni. Ključ povezovanja bo umetnost in duhovna naravnanost, ki bo imela skupni imenovalec pri izgradnji novega sistema. Vladar Ribe je Neptun, ki obvladuje glasbo, umetnost, farmacijo, pline in droge, medije… tako da bo tudi to velik izziv, kako bomo dopustili, da nam kaj skozi zadnja vrata pripeljejo v naš sistem, med tem, ko bo množica nosila rožnata očala in verjela velikodušnim obljubam, predvsem, ko se bodo pisala nova pravila in zakoni.

V ospredju bosta Vodnar in Oven, saj bo njuna dinamika v tem letu ključna

Teme našega druženja:

 • Kaj nam prinaša prehod Plutona v Vodnarja 
 • Kaj prinaša vstop Saturna v Ribi
 • Kraljevska zvezda Aldebaran in njena simbolika
 • Duhovni pomen spomladanskega enakonočja
 • Ritual in posvetitev 
 • Znamenje Ovna bo v letu 2023 v ospredju
 • Astrološko novo leto, razlaga cikla
 • Katera znamenja bodo imela največ izzivov v tem letu?
 • Resnica in kaj to ni
 • Kaj prinaša prestop Saturna in Plutona za posamezna znamenja?
 • Moč ljudem in kaj to pomeni za svetovno ureditev?
 • Točke moči in zvezdna semena
 • Dinamika meseca marca in globalna slika sveta
 • Čas za vaša vprašanja…

AprilTorek, 18.4.2023 ob 18h – Ob mrku, prva aktivacija na novi karmični osi – nov začetek

 

Tretji live seminar iz sklopa Vrata Nove Zavesti.

Letos imamo štiri mrke, dva močna Sončeva mrka in dva šibkejša Lunina mrka. Ker so sončni mrki letos bolj prevladujoči, bodi tisti, ki nas lahko vodijo, da se resnično osredotočimo na nove začetke! Zadnji mrk leta 2023 bo tudi zadnji mrk na osi Bik – Škorpijon, katera je bila aktualna zadnji dve leti, zaradi česar je točka moči za zaključek in dokončanje. Vse to bomo podrobno pregledali skozi dinamiko druženja in pogledali v praksi…

Kakšne teme prinaša aktivacija karmične osi Oven – Tehtnica?

Sprostitev  – karmični princip Tehtnice

Skrivanje v partnerstvih, biti »najboljši stranski igralec« namesto zvezda, ubrati udobno pot, se izogibati izzivom, biti mirovnik, sklepati kompromise, postavljati druge na prvo mesto, pasivna agresija, soodvisnost, omogočati sodelovanje…

Delati na – princip darme Ovna

Izstopiti kot vodja ali zvezda, dati prednost lastnim ciljem, da ti je udobno biti sam, nagrade tveganja, boriti se za svoja prepričanja, izražati jezo na odprt in zdrav način…

 • Popolni Sončni mrk, 20. aprila 2023, ob 00:12, na 29° Ovna 50′
 • Lunin mrk,  5. maja 2023, ob 13:34, na 14° Škorpijona 58′

Teme našega druženja:

 • Sončni mrk Ovna 20. aprila, kaj prinaša
 • Aktivacija karmične osi Oven – Tehtnica, kaj prinaša
 • Dinamika na osi : jaz in odnosi
 • Izzivi in darovi, ki jih lahko pričakujete v naslednjih 18-ih mesecih
 • Retrogradni Merkur od 21. aprila do 14. maja v Biku
 • Točke moči in zvezdna semena
 • Kraljevske zvezde in portali
 • Dinamika meseca aprila in globalna slika sveta
 • Čas za vaša vprašanja…

MajTorek, 16.5.2023 ob 18h – Čas žetve in kraljevska zvezda Aldebaran

 

Četrti live seminar iz sklopa Vrata Nove Zavesti.

Maj 2023 bo poleg marca, še en zelo vroč mesec, saj bi se lahko nesporazumi in razkritja v javnosti prinesle velike upore, revolucijo in resne spremembe na površju, tako dobesedno kot v prenesenem pomenu, saj bo ob mrku, močno aktiven Uran. Ta bo na istih stopinjah kot je bil v času 2. svetovne vojne. Zlom starih struktur in karmična poravnava lahko prinese celo vojno, ki bi bila posledica spopada med elito. Vojna seveda, kot sem že pisala v napovedi za leto 2023 napisala bo na povsem drugih ravneh in bo bolj povezana s tehnologijo in manipulacijo le te. To pa bodo občutili predvsem ljudje, ki ne bodo več slepo sledili in sodelovali. 

Vsekakor bo vse do poletja za Slovenijo čas velikih sprememb na vseh področjih, saj se bo nesigurnost čutila povsod.

Osrednja tema našega druženja bo kraljevska zvezda ALDEBARAN – 9 stopinj Dvojčkov – aktivna je od 29. do 31. maja. 

Aldebaran je znana kot ena od štirih kraljevskih zvezd. Njeno mesto na našem nebeškem nebu so številne starodavne kulture po vsem svetu dolgo štele za sveto. Aldebaran je varuh vzhodnega neba in naj bi bil vodja vseh zvezd. Je ena najsvetlejših zvezd na našem nočnem nebu.

Po šamanski astrologiji je Aldebaran tudi dom portala Srebrnih zvezdnih vrat, ki je vhodna točka za duše, ki potujejo na Zemljo ali se reinkarnirajo nazaj na Zemljo. Ko duše potujejo skozi portal Srebrnih vrat, se kopajo v zaščitni luči Aldebarana, preden se podajo v svojo novo reinkarnacijo. Več o tem, pa na srečanju.

Prehod Jupitra v znamenje Bika

Jupiter v Biku je priložnost za pravi premik proti sanjam ali dolgoročnemu cilju. Dobili bomo energijo, da naredimo praktične, načrtovane sezname opravkov in začnemo preverjati predmete enega za drugim, dokler ne dosežemo končnega rezultata, za katerega smo si prizadevali. 

V tem času imamo Jupitrovo željo po rasti in Bikovo potrpežljivo in svojeglavo vedenje, ki nas spodbuja, da zaupamo procesu in dosežemo jasno, oprijemljivo raven uspeha. Prav te energije, pa bomo skozi nova znanja izkoristili za kreiranje vsega kar želite.

Teme našega druženja:

 • Kaj je prinesel lunin mrk v Škorpijonu in kaj lahko pričakujete v naslednjih 6 mesecih
 • Vstop Jupitra v znamenje Bika
 • Portal Srebrnih Vrat
 • Kraljevska zvezda ALDEBARAN – 9 stopinj Dvojčkov – aktiven je od 29. do 31. maja
 • Aldeberan, pomen
 • Bikovo oko, simbolika
 • Ozvezdje Bika in kabala
 • Točke moči in zvezdna semena
 • Kraljevske zvezde in portali
 • Dinamika meseca aprila in globalna slika sveta
 • Čas za vaša vprašanja…

Junij – Torek, 20.6.2023 ob 18h – Poletni Solsticij in kreacija novega sveta

 

Peti live seminar iz sklopa Vrata Nove Zavesti.

Duhovni pomen poletnega solsticija je povezan s toploto, plodnostjo in žetvijo. Praznujmo skupaj!

Poletni solsticij vsako leto običajno pride na 21. junija. To je najdaljši dan v letu (na severni polobli) in označuje uradni začetek poletja. Številne tradicije po vsem svetu praznujejo poletni solsticij kot poseben dan za plodnost, čutnost in obilo žetve. Z drugimi besedami, dober dan je za zabavo.

Duhovno je poletje tisti letni čas, ko smo najbolj povezani s svojim telesom in naravo. Rože cvetijo in sadje in zelenjava sta zrela za žetev. Hrane, energije in svetlobe je na pretek – tako zelo, da nekateri v tem času težje spimo. Prejmemo toploto in hrano sonca, po kateri mnogi od nas hrepenimo že od temnejših, hladnejših letnih časov.

Teme našega druženja:

 • Duhovni pomen poletnega solsticija
 • Dinamika meseca junija
 • Čas zdravljenja 
 • Ritual ob solsticiju
 • Simbolika in pomen 
 • Točke moči in zvezdna semena
 • Kraljevske zvezde in portali
 • Dinamika meseca aprila in globalna slika sveta
 • Čas za vaša vprašanja…

Pridružite se mi na enem, dveh, treh, štirih ali vseh petih srečanjih do poletja