24 dnevni voden spletni tečaj iz vašega naslonjača

12 Svetih dni Božiča

12 dnevni plan odpuščanja v decembru in 12 dnevni plan manifestacije v januarju;  začnemo 21.12. na zimski solsticij

n

Želite vstopiti v 2024 z novo energijo v vašem življenju, odpustiti staro in skreirati novo?

Izziv, ki ga imamo danes kot družba je, da nas tempo časa prisiljuje, da smo vedno manj časa v stiku s sabo.

Čas, ki si ga zelo težko vzamete zase, pa posledično prinese težave v komunikaciji, zaradi tempa in nezdravega življenja z zdravjem, zaradi pomanjkanja komunikacije, pa na področju odnosov.

Pri sebi vedno bolj  lahko prepoznate, da sploh ne veste, kdaj ste izgubili stik s sabo, s svojimi potrebami in željami.

Morda ste že v fazi, ko se je v vas naselil obup in občutek, da niste dovolj dobri in vredni, saj se v odnosih počutite sami.  

Rešitev vidim v 12 dnevnem Božičnem planu, ki vam pomaga, da tudi, če si celo leto niste vzeli časa zase ali si ga iz drugih razlogov niste mogli vzeti, potem vam plan odpuščanja in manifestacije ob koncu leta prinese možnost, da lahko nekaj naredite zase, na sebi, na odnosih, na komunikaciji, financah in pri zdravju… oziroma kar na vseh področjih v vašem življenju.

S planom boste tako izpraznili in odpustili staro, da boste lahko začeli in sprejeli novo.

Kako in zakaj deluje božični plan? 

Vsako leto se ob koncu leta začenja obdobje decembrskega adventnega in božično-novoletnega obdobja. 

To je poseben čas, ko se 21. decembra, na zimski Solsticij, odprejo Zvezdna vrata. 

Takrat se srečajo Nebesa in Zemlja. Na ta dan se odprejo vrata v angelski svet in je čas, ko se dva svetova srečata z roko v roki. Vse do zimskega solsticija se spuščajo z Neba na Zemljo mnoge oblike darov v obliki energetske pomoči, ki oplajajo zemljo, naš mineralni svet, rastline, živali in tudi človeka.

Te moči nevidnega duhovnega sveta plemenitijo Zemljo na način, da nas te energije podprejo, pri odpuščanju in kreaciji novega. 

V zadnjih dneh meseca decembra odpustite tako lahko vse, kar je preživeto in vam ne služi več, naredite bilanco pri sebi ter se pripravite na nov cikel, za leto ki prihaja. V januarju, pa skozi namero kreirate željeno, za leto, ki je pred vami. V tem božično-novoletnem času je 12 svetih dni, ki so vezani na kozmični vdih in izdih Zemlje. Na Zemlji se v tem obdobju za te energije ustvari poseben kanal – energetski portal, da vas podpre: v decembru vam pomaga pri odpuščanju in zaključevanju, v januarju vas podpre pri manifestaciji leta, kot si ga želite sami.

V januarju se zvezdna vrata zaprejo. 

Za koga je tečaj, komu je namenjen?

To je posebej za vse tiste, ki imate ob koncu leta občutek, da niste naredili dovolj zase… da se še vedno ciklate v začaranem krogu nezdravih partnerskih odnosov, za vse, ki si želite izboljšati svojo komunikacijo, bolje postavljati svoje meje, se boljše izražati v svojih željah in potrebah, če imate fizične ali finančne težave in bi jih radi rešili, družinske vzorce, ki jih poznate, pa si jih želite odpraviti, bi radi naredili kakšne spremembe, pa nimate volje, motivacije ali energije, in seveda… tudi če se želite na poslovnem področju bolje izraziti in se pozicionirati…

Potem je 12 dnevni Božični plan rešitev, ki vam omogoča, da ob koncu leta izkoristite pritok kozmičnih energij poMoči. 

testimonial

Kaj boste s tem znanjem pridobili?

  • Dobite vsa navodila in natančen plan pisanja po dnevih – kaj se kateri dan piše in »kako« se odpušča ali manifestira.
  • Spoznali boste zakonitosti Univerzalnih zakonov v tem predbožičnem in božičnem času.
  • S pomočjo energij ozvezdij si lahko pomagate izboljšati fizično zdravje, se razstrupite in naredite 12 dnevni program zdravljenja telesa (po organih)
  • Delate ga lahko kjerkoli boste in kadarkoli v dnevu, tudi če boste v tujini ali na počitnicah.
  • Je praktično delo na sebi, ki je lahko tudi terapevtsko
  • Plan zajema tudi plan zdravljenja na fizičnemu nivoju, glede na organe, ki jih tisti dan energija podpira.
  • Bonus: 24 dnevni Božični plan lahko potem uporabite vsako leto znova, kar pomeni, da ga lahko vsako leto ponovite in izboljšate.

Kako vse skupaj poteka? 

  • Ob nakupu dobite dostop 24 video posnetkov za dnevno vodstvo; 12 za cikel odpuščanja in 12 za cikel manifestacije, ki se začne 20. decembra in traja do 12. januarja. Ti posnetki so dostopni v spletni učilnici. Božični plan lahko vsako leto ponovite, saj vam dostop ostane na voljo še naprej. 
  • Prav tako pridobite pisno gradivo v PDF obliki, 53 strani, ki si jih lahko natisnete in še lažje spremljate tečaj. 

Redna cena tečaja je 244 eur. 

Akcijska cena samo 144 eur (z ddv) velja za naročila do 20. 12. 2023

BONUS: Tečaj zakupite enkrat in ga potem lahko ponovite vsako leto. 

 

12 dnevni plan odpuščanja v decembru in 12 dnevni plan manifestacije v januarju; začnemo 21.12. na zimski solsticij