Storitve

Ko se znajdete na razpotju in potrebujete pomoč, vam ponujam individualno svetovanje, s pomočjo katerega lahko dobite vpogled situacijo v kateri ste se znašli. Svetovanje bazira na transakcijski analizi, psihološki astrologiji in psihodrami. Pristopam celostno, kar pomeni, da se zavedam, da ravnovesje nastopi šele takrat, ko so vsi nivoji vašega bivanja med seboj v harmoniji. Tu sem za vas, da vas na tej poti osebne transformacije podpiram in spremljam.

Individualno svetovanje

Svetovanje bazira na osnovah transakcijske analize, psihološke astrologije in Jungovske psihodinamike. Skozi vpogled in uporabo različnih metod, lahko tako vsakemu posamezniku približam osebnostno dinamiko na njemu najbolj ustrezno sprejemljiv način.
shana pri mizi
shana younique t

YOUNIQUE Šola za ženske

Younique program je namenjen prav vsaki ženski, ki ji ni vseeno, kako živi, kako se izraža, kako izgleda in kako uspešna je v odnosih. Najprej v odnosu do same sebe in potem v odnosu do partnerja, otrok, sodelavcev, prijateljev… Ženska, ki ljubi sebe, bo ljubljena. Z lepim odnosom do sebe in drugih privlači ljubezen, ki jo dela še bolj privlačno. Urejena zunanjost, dodelana zunanja podoba, samozavest in lepo komuniciranje, pa so ključ do osebne potrditve.

Program vsebuje video vsebine in praktičen del.