Moj račun

Prijava v spletno učilnico

V kolikor ste že opravili kakšen nakup spletnega tečaja, dogodka ali meditacije, ga boste našli v spletni učilnici. Do nje dostopate s svojim e-mailom in geslom, ki ga vpišete spodaj in ste si ga določili ob nakupu. Če ste že bili uporabniki stare spletne učilnice, tisto geslo tukaj ne deluje. Konec novembra ste dobili novo geslo na svoj e-mail naslov. Če tega gesla ne najdete ali pa ste geslo pozabili, ga z lahkoto spremenite s klikom spodaj na ŽELIM NOVO GESLO.

Prijava

Pogosta vprašanja

Vpis v spletno učilnico je preprost. Vpišete svoj e-mail naslov in svoje geslo, ki ste si ga izbrali ob nakupu tečaja. 

V kolikor se ne spomnite svojega gesla zaprosite za novo in v roku 10 minut boste na svoj e-mail naslov dobili navodila za kreiranje novega gesla. 

V kolikor je plačilo s kartico neuspešno je lahko razlogov več. Najprej preverite stanje na svojem računu ali pa poskusite opraviti nakup z drugo kartico. V kolikor je tudi to neuspešno in želite opraviti nakup, izberite možnost plačila po predračunu.

V kolikor ste opravili plačilo s kartico lahko do tečajev dostopate takoj po opravljenem nakupu. V kolikor ste izbrali plačilo po predračunu, potem v roku 24 ur po opravljenem plačilu, opravite vpis v spletno učilnico in vas bodo tam čakali vaši produkti. Vpis v učilnico opravite tukaj: PRIJAVA.