Sodelovanje

Vse se je začelo z globoko, srčno, iskreno in čisto željo: pomagati, spreminjati na bolje. Želja je rodila vizijo. Vizija je potaknila na akcijo. Tako so v življenje pričeli prihajati »pravi« ljudje, ideje, znanja, metode. Rezultat V ponudbi boste našli tudi več kot sedem let dolgega potovanja je VITAL DISK. Zdravo telo je človekovo največje bogastvo. Prav zaradi želje, da bi naredili še korak dlje pri zaščiti tako občutljivega sistema kot je človeško telo, je nastal informiran disk za vitalnost in harmonijo fizičnega telesa. 

Gre za revolucionarni izdelek, ki varuje pred tujimi in škodljivimi snovmi iz okolja ter boleznimi kot so virusi, bakterije in drugi patogeni. S frekvenčnimi diski lahko podprete delovanje svojega imunskega sistema ali hormonskega sistema, disk za zaščito proti elektro – magnetnim sevanjem in protibolečinski disk in disk za vsa aktivne športnike. V ponudbi je tudi disk za uravnavanje PH telesa, za uravnavanje apetita, disk za pomlajevanje in disk za sproščanje napetosti.

V Založbi Chiara praznujemo že 15. let delovanja in naše poslanstvo je pomagati ljudem skozi knjige in delavnice najti odgovore na številna življenjska vprašanja, uresničiti svoj lastni potencial ter jih podpreti da dosežejo polnejše življenje in bogatejše odnose. Naše bralce želimo še naprej podpirati na njihovi poti preobrazbe in jim nuditi motivacijo, ki jih bo vodila do želenih rešitev. Izdajamo kvalitetne priročnike za osebno rast priznanih avtorjev kot dr. William Glasser, Albert Bernstein, Adrian P. Kezele, David Deida,…

»Kreme narejene z Ljubeznijo!«

Apidonum so 100% naravne, bogate, hranljive, z vitamini in antioksidanti prepojene kreme, ki vašo kožo naredijo čudovito gladko ter jo učinkovito varujejo in negujejo. Ne vsebujejo nobenih kemikalij, konzervansov ali aditivov ter so primerne za ljudi vseh starosti in tipov kože. Odlikuje jih prvovrstna kakovost sestavin, ki so popolnoma naravne in zdravstveno neoporečne, kar dokazujejo tudi številni prejeti certifikati.

banarji spletni tečaji

Revija Suzy

Shana sodeluje z revijo Suzy že od samega začetka, kjer piše tedenske kolumne in članke že od leta 2016. Berete jo lahko tudi v posebnih letnih izdajah revije Suzy, v Poletni in Astro Suzy.

Suzy je tabloidna revija, katere poslanstvo je biti trendseter novic in zgodb iz sveta znanih in slavnih. S svojimi zgodbami, v katerih nastopajo vsi, ki tako ali drugače sooblikujejo naš vsakdanjik in so zato v središču naše pozornosti, je SUZY svojevrstno ogledalo družbe. Precej pozornosti je namenjene družabnim dogodkom, lepoti in modi. Pomemben del vsebine zajemata tudi enigmatika in ezoterika z obveznim tedenskim horoskopom in svetovalnimi rubrikami, v katerih sodelujejo aktualne in priljubljene duhovne avtoritete. Revija izhaja ob petkih in jo je moč kupiti samostojno ali v kompletu s Slovenskimi novicami.