Younique šola za ženske

Za začetek si odgovorite na spodaj zastavljena vprašanja:

  • Sprašujete se, kako in kam naprej… kaj se dogaja z mano, kaj je z mojim odnosom?
  • Naj grem? Naj ostanem?
  • Ali morda stojite na razpotju svojega življenja?Ima sploh smisel še?
  • Kaj je z mano narobe?
  • Razočarana sem, izpita, ne zaupam več… Zakaj se stalno zapletam v iste igre?
  • Nisem si všeč, ne znam se v odnosu postavit zase…
  • Nisem zadovoljna, nekaj manjka… ampak kaj?

Hmm… Morda manjkaš TI?

Zakaj šola za ženske?

Younique program je namenjen prav vsaki ženski, ki ji ni vseeno, kako živi, kako se izraža, kako izgleda in kako uspešna je v odnosih. Najprej v odnosu do same sebe in potem v odnosu do partnerja, otrok, sodelavcev, prijateljev… Ženska, ki ljubi sebe, bo ljubljena. Z lepim odnosom do sebe in drugih privlači ljubezen, ki jo dela še bolj privlačno. Urejena zunanjost, dodelana zunanja podoba, samozavest in lepo komuniciranje, pa so ključ do osebne potrditve.

Koncept šole je namenjen ženskam v različnih življenjskih obdobjih:

Shana younique

V šoli za ženske Younique, poskrbimo za celovito osebno prenovo prav vsake ženske.

Vseeno je kakšen status imaš, če si sama, osamljena, ločena, zgubljena v strahovih in prepričanjih, da odnosi niso zate, če si zapuščena, na razpotju… in popolnoma vseeno je, če si ta trenutek na točki v življenju, ko ne veš več niti kdo si, kaj hočeš, niti kam sploh greš, s kom in kako … Ni več pomembno.

Zdaj je pomembno: da imaš dovolj in si pripravljena na potovanje k sebi.

Cilj popotovanja k sebi bo: da spoznaš sebe, svojo vlogo v odnosu, družbi in družini. Da razumeš način komunikacije ženske in kako komunicirajo moški, da ceniš vsak trenutek prisotnosti, s katero boš ohranjala harmonijo tako znotraj kot zunaj sebe in na vse zadnje, da si hvaležna za vse lekcije in preizkušnje na poti do cilja. In ključno bo, da ne glede na to, s čim vse se boš na poti k sebi srečala, da boš vztrajala do konca.

shana sedi miza

Bi ta program lahko bil zame?

Program Younique  šole za ženske je zasnovan na način, da se kot ženska zaveš sama sebe, svoje moči, svojih sposobnosti in spoznaš svoje talente. Do vsega tega boš prišla skozi vodene module, ki so skrbno pripravljeni z izbrano tematiko, kako do svoje notranje ženske. Odpirala boš svojo Pandorino skrinjico in tako spoznavala svojo notranjost, vzorce in vse okostnjake, ki so še ostali v omari. Slednji so največkrat tvoja projekcija na partnerja in doživela boš močno olajšanje, ko boš ugotovila zakaj in kje si morebiti ti »kastrirala« svoje-ga »moške-ga« v življenju in kje si »iztirila« sama. V nadaljevanju se boš naučila kakšen jezik ljubezni govoriš, kako komuniciraš, spoznala svoje načine odzivanja, izboljšala boš komunikacijo in začela obvladovati svojo igro. Razumeti boš začela svojo vlogo v odnosu… razumela boš svojega moškega. Koža i bo postala prav in… Postala boš navigator svojemu kapitanu! Prerodila se boš.

Vsaka udeleženka ima popolnoma svoj lastni individualni pristop. Skozi v naprej pripravljene video vsebine, se bo pripravila tudi sama na temo o kateri se bomo v nadaljevanju pogovarjale na praktičnem delu, skozi osebna skupinska srečanja v živo ali za vse, ki ste oddaljene bo izbran termin tudi skupinsko srečanje on-line. Posebnost praktičnega dela je, da boš vsakokrat »delala s svojim materialom – temami iz tvojega življenja«, ki jih boš nosila na mesečna srečanja. Tako boš vso teorijo, spravljala v prakso in preverjala kako deluje, hkrati pa imela neko časovnico, preko katere boš lahko tudi sama spremljala svoj lastni napredek. Vsaka bo imela možnost izbire… tudi ti, da boš sebe, kot kamen obrusila v željen diamant, na svoj način, ob svojem času.

Vzele si bomo čas... Zakaj?

Zato, ker čas je pri ženski pomemben vidik za realizacijo željenega. In vedi, da imaš vso mojo podporo, podporo skupine in orodja, ki ti jo nudi Younique program. VSE, samo zato, da postaneš ženska, na katero boš ponosna sama: izpolnjena, samozavestna, nežna, negujoča, odločna, zadovoljna, srečna, hvaležna in očarljiva. Z eno besedo: Younique ženska.

“Soočala se boš s svojo Močjo, a težile bomo k ženstvenosti…
slednjo bomo negovale in jo krepile.”

In na koncu, tvojo notranjo duhovno lepoto poudarimo z izbranim stilom, ki doda piko na »i« tvojemu zunanjemu izgledu.

Program šolanja izvajam Shana, poskrbela bom za nego, zdravljenje in prenovo tvoje notranje ženske. Skozi prakso, tako na srečanjih, kot izven njih dobi »vsebinski« del, težo in moč, da resnično v praksi deluje. Tako se obudi opolnomočenje in zavedanje tvojih notranjih potencialov, spoznaš svoje izzive, darove, s tem pa prePoznaš vlogo, ki jo igraš v odnosih.

V šoli za ženske Younique bomo skupaj odkrivale lastno lepoto, si izboljšale samopodobo in dodelale tvoj zunanji izgled.

shana biznis cela
Ko se notranja preobrazba konča, se začenja Prebujenje in postaneš »Nova ti«. Potreben je naslednji korak, pri katerem s svojim znanjem vstopijo moje soustvarjalke; stilistka Špela, ki ti pomaga, da lahko novonastala notranja vsebina zaživi tudi navzven. Izbor pravilnega stila, sloga in pravilna nega telesa, poudari tvojo naravno lepoto, ti povrne samozavest z zavedanjem, da je celostna podoba, ki jo kažeš zdaj navzven, samo izraz notranje lepote, ki jo s pravilnim izborom stila samo poudariš. Ne verjameš? Presenečena boš in na koncu presrečna s svojim izgledom.

»Ko se spreminja vaša vsebina, se spreminja vaš stil«

»Spremeni sebe in svet okoli tebe se bo spremenil.«

Pa vendar… Prihaja še pika na i, to je naličen in urejen, zadovoljen obraz. Za to, pa poskrbi naša vizažistka in make up artistka Sandra, ki te ličenja v praksi tudi nauči. Saj veš, da naličena in lepo urejena ženska oddaja pozitivno energijo in sporoča, da se ceni, se ima rada in da skrbi zase. In za konec, vse skupaj zaokroži urejena frizura in negovani lasje, za katero poskrbi naša lasna stilistka Mateja.

Na srečanjih nam smeha in zabave ne manjka, pa čeprav na svoj račun.
Na koncu pa vedi, da se tudi ti zagotovo prebudiš v pravo čutno, ženstveno »žensko«.

Zdaj je na tebi je samo eno… da izbereš SEBE. Program šolanja bo samo tvoja posoda, ki ti bo omogočila proces preobrazbe, vse ostalo boš naredila TI sama, zase, za svojo srečo in izpolnjeno partnerstvo, ki si ga zaslužiš. In, če si misliš, da je tvojih 5 minut tukaj, te popravljam: ne, ne tvojih 5 minut, zdaj bo prišlo tvojih 15 minut. Vzemi si jih že enkrat. Sicer kdaj, če ne zdaj?

Dobrodošla v Younique tudi TI, v krog žensk, ki so izbrale.

shana tiger lezi

Vsebina PROGRAMA - Šola za ženske Younique

projekti sodelovanja in javna predavanja

2x po 12 modulov

Basic level
Younique level

Teme na naših srečanjih:

Za piko na »i« pa... stilistka in vizažistka...

Na šolanju imate posebej rezervirane module, kjer se naučite osnove ličenja in spoznate svoj stil oblačenja. Spoznale boste svoj obraz in se naučile, kako ga negovati, da boste zaSijale še navzven. Pri stiliranju pa se boste poučile kakšen tip ženske ste, spoznale svoj tip postave, barve in kakšen je vaš stil. Tudi, ko se ukvarjamo z izgledom in zunanjo podobo, ohranimo individualni pristop, saj vas naši soustvarjalki programa, profesionalna vizažistka in stilistka, vsega tudi naučita tudi v praksi. Vsaka udeleženka v skupini dobi navodila, kako se naličiti in se stilsko urediti v 10-ih minutah. Seveda pa vas za piko na i čaka še dobra lasna stilistka, ki vam skozi izbrano dolžino las, barvo pričeske pričara popolni okvir vaše osebnosti. Na koncu imate tudi profesionalno fotografiranje, kjer vas naše soustvarjalke lasna stilistka Mateja, vizažistka Sandra in stilistka Špela uredijo in pripravijo za jaaaaa, »vaših 15 minut«.
shana stoji jakna

Kaj boste, na YOUNIQUE šoli za ženske pridobile?

Prijave in informacije:
Shana Flogie
041 410 176
shana@mychi.si