Paket: Priprava na advent in 12 svetih dni božiča

188,00  z DDV

Predstavitev

Paket obeh spletnih tečajev, ki vas pripravita na advent in na novo leto, ki je pred vami.

Oba tečaja predelujete v svojem tempu in sta posneta tako, da vas kar se da najbolje podpreta v tem času.

Najprej začnete s spletnim tečajem in meditacijo PRIPRAVA NA ADVENT. 

 

Z vodenim spletnim seminarjem in meditacijo boste dobili razumevanje in globji vpogled v:

  • 4 tedne Adventa
  • delovanje 4 nivojev zavesti in
  • se zavestno pripravili na 12 svetih dni Božiča

V sklopu 4-ih video vsebin, vam bom predstavila pomen Adventa, resnično simboliko in ozadje praznovanja Božiča, vse o simboliki venčkov, lučk, prižiganja svečk, krašenja božičnega drevesca, božične zvezde, Božička, peke piškotov in drugih dobrot. Zaupala vam bom, kaj je v ozadju vseh teh prazničnih ritualov, ki jih izvajate najverjetneje tudi sami.

V ta namen boste kot bonus našli tudi vodeno zvočno meditacijo.

Skozi vodeno meditacijo, se bomo

– Spominjali preteklosti: Praznovali in premišljevali bomo skozi vodene mantre o Njenem rojstvu,… ko je prišla Ona… in kako se je rodila… kako se utelesil On… ko  je, postal človek, poln Skromnosti in Milosti. In potem… potem si Prišel Ti, kot kdorkoli od nas, človek med ljudmi. To je bil tvoj prvi prihod.

– Živeli v sedanjosti: Skozi Trenutek »Prisotnosti « v sebi… skozi Prisotnost Njega… skozi Njo bomo sidrali »Tukaj in Zdaj« zelo budni… in se

– Pripravili na bodočnost: v veličastvu Njegove slave… ko bo prišel kot Milost in Sočutje, kot Radost vseh narodov in  ljudi… ko bo nagradil vse, ki so v Njega verovali in živeli po Njenih načelih… Skupaj pripravljeni na veličasten Prihod, ki nam bo prinesel odrešenje in Večno življenje skozi zaUpanje.

Nato nadaljujete v 24 dnevni spletni tečaj, 12 svetih dni božiča. 

 

Gre za 24 dnevni spletni tečaj odpuščanja in manifestacije

Vsako leto se ob koncu leta začenja obdobje decembrskega adventnega in božično-novoletnega obdobja. To je poseben čas, ko se 21. decembra, na zimski Solsticij, odprejo Zvezdna vrata.

Takrat se srečajo Nebesa in Zemlja. Na ta dan se odprejo vrata v angelski svet in je čas, ko se dva svetova srečata z roko v roki. Vse do zimskega solsticija se spuščajo z Neba na Zemljo mnoge oblike darov v obliki energetske pomoči, ki oplajajo zemljo, naš mineralni svet, rastline, živali in tudi človeka.
 
 
Te moči nevidnega duhovnega sveta plemenitijo Zemljo na način, da nas te energije podprejo, pri odpuščanju in kreaciji novega. V zadnjih dneh meseca decembra odpustite vse kar je preživeto in vam ne služi več, naredite bilanco pri sebi ter se pripravite na nov cikel, za leto ki prihaja. V januarju, pa skozi namero kreirate željeno, za leto, ki je pred vami.

 

V tem božično-novoletnem času je 12 svetih dni, ki so vezani na kozmični vdih in izdih Zemlje. Na Zemlji se v tem obdobju za te energije ustvari poseben kanal – energetski portal, da vas podpre: v decembru vam pomaga pri odpuščanju in zaključevanju, v januarju vas podpre pri manifestaciji leta, kot si ga želite sami.

Oba spletna tečaja vam ostaneta dostopna tudi vsa leta vnaprej, tako da jih lahko vsako leto ponovite.

Po nakupu bosta oba spletna tečaja dostopna znotraj spletne učilnice do katere dobite dostop.

Priprava na Advent bo na voljo od 1. decembra 2023 dalje.

Kliknite nakup in uživajte v adventu.

 

188,00  z DDV

Shana Mychi Banner spletni tečaji ()

188,00  z DDV