11.5. Praktično-izkustveni seminar: Pravi dodekaeder: eter in manifestacija

33,00  z DDV

Predstavitev

Po poteh svete geometrije:

Mesečni praktično-izkustveni seminar 5 :

 ”PRAVI DODEKAEDER, ETER IN MANIFESTACIJA”

3 urni dogodek v živo, od 18h do 21h 

Kdaj: 11.5.2022  

Kje: spletni seminar v živo

Cena: 33 eur ( z DDV)

Na seminar se lahko prijavite četudi niste naredili prvih štirih seminarjev, priporočamo pa vam, da si v prihodnosti ogledate tudi ostale seminarje, ker se znanja in praksa medsebojno dopolnjujejo, podpirajo in nadgrajujejo.

Na seminarju boste prvikrat spoznali in prejeli pravilno 2D – dvodimenzionalno strukturo dodekaedra, ki predstavlja element eter. Eter je nesnovno in je ključ, da nekaj postane snov in da se naše želje, ideje, vizije, projekti, vrednote, dobre navade in podporen način življenja ter naša poslanstva realizirajo. Eter je zadnja etapa, da višje frekvence višjih dimenzij vstopijo v materijo, v naša fizična življenja in na Zemljo ter v tukaj in sedaj. Je zadnja faza manifestacije česarkoli: manifestacija poteka skozi naše duhovno (ogenj), mentalno (zrak) in čustveno telo (voda) in nazadnje skozi eterično telo (eter), da zaživi na Zemlji (zemlja).

Naše eteričo telo (tik ob fizičnem telesu v avri) je dvojnik našega fizičnega telesa: če je zdravo eterično telo, bo fizično telo prejemalo signale zdravja. Če naše eterično telo ni pretočno in zdravo, se bo po tem programu počasi oblikovalo tudi fizično telo. Eter je povezan tudi z našo 5.grleno čakro in 6.čakro tretjega očesa.

Že 2500 let je v znanosti svete geometrije predstavljena netočna 2D – dvodimenzionalna struktura dodekaedra, kar pomeni da smo kot posameznik in kot človeštvo na nezavednem nivoju zavesti dani v netočno strukturo: tu je morebiti eden od vzrokov zakaj človek tako težko zmanifestira potrebno, podporno in vse kar želi biti, imeti in početi. Kako naj ustavrimo svoje najboljše življenje, srečo, zdravje in izpopolnjenost, če nismo dani oziroma podprti s parvo matematično strukturo skozi katero gre zadnja faza manifestacije? Kako naj zgradimo čuječe in visoko zavedne skupnosti in človeštvo luči, če nehote delujemo znotraj strukture, ki popači, zavira ali naredi naš proces manifestacije težji?

Dobrodošli, da spoznate točno strukturo dodekaedra in se naučite kako jo uporabljati na praktične načine v vašem vsakdanjem življenju. 

Na seminarju boste prejeli naslednja znanja:

 • Kaj je sveta geometrija, 5. del 
 • Kaj je multidimenzionalna sveta geometrija (svetovi z 4, 6, 10, 16 in 61 osmi ali dimenzijami), 2. del
 • Platonsko telo dodekaeder: njegova geometrijska struktura ter povezava z elementom etra in Univerzalnim Zakonom Manifestacije
 • Dodekaeder in njegova povezava s 5.grleno čakro izražanja in zavestne komunikacije ter kaj je zavestna komunikacija
 • Dodekaeder, pomembnost in moč pisane in izgovorjene besede in misli 
 • Dodekaeder in njegova povezava s 6.čakro tretjega očesa intuicije, zavedanja in modrosti in kako varno odpreti tretje oko
 • Dodekaeder – struktura našega eteričnega telesa in vpliv na zdravje fizičnega telesa
 • Kako netočna struktura dodekaedra vpliva na individualno zavest vsakega posameznika in na kolektivno zavest človeštva 
 • TOČNA STRUKTURA DODEKAEDRA : predstavitev s strani znanstvenika Jeroma Boujona, ki je našel točno strukturo
 • Kako to, da se v izumu Diamantna Zemlja skriva vseh 5 platonskih teles in še mnogo več: kar 61 osi (dimenzij) in vsa kreacija?

Praktični del:

 • Uporaba strukture dodekaedra za odpiranje 5.grlene čakre in za zavestno komunikacijo s seboj, ljudmi, svetom in višjimi svetovi(meditacija)
 • Uporaba strukture dodekaedra za odpuščanje vsega kar smo kadarkoli rekli ali ne rekli ali kar smo slišali od drugih (Univerzalni Zakon Odpuščanja) – (meditacija)
 • Uporaba strukture dodekaedra na 2.spolni čakri vode, ki je močno povezana s 5.grleno čakro (meditacija, vizualizacija)
 • Uporaba strukture dodekaedra za varno odpiranje 6.čakre tretjega očesa in intuicije (v kombinaciji z uporabo heksaedra za prizemljenost: seminar 11.4.)
 • Uporaba strukture dodekaedra za zdravo eterično telo in posledično zdravo fizično telo ter uravnoteženo čustveno telo
 • Uporaba dodekaedra pri manifestaciji potreb, želja, idej, vizij, sanj in poslanstev (praktična navodila in domača naloga)
 • Uporaba Diamantne Zemlje za manifestacijo

O Katarini Marinč

multiterapevtka, mednarodna predavateljica, učiteljica kundalini joge in Living L.O.V.E. učenj in tehnologije

Katarina je učiteljica s srcem in dušo že 29 let. Je multiterapevtka in mednarodna predavateljica, ki pomaga z različnimi znanji in tehnikami dvigovati zavest ljudi. Zadnjih šest let živi v Franciji, a se rada vrača v Slovenijo, za katero pravi, da lahko postane oaza ljubezni za ves svet. Najprej je poučevala angleščino v vrtcih, nato 18 let francoščino in angleščino, danes pa je Katarina ustanoviteljica mednarodne Living L.O.V.E. šole kjer uči 22 univerzalnih zakonov in 13 univerzalnih portalov. Je tudi KRI (Kundalini Research Institute) certificirana učiteljica kundalini joge – v decembru je ravno pričela 6 mesečno začetniško spletno šolo kundalini joge za Slovenijo. Kot multiterapevtka ljudem pomaga z Bachovimi cvetnimi esencami, zdravilnimi planetarnimi žarki, kristalnimi žarki Vnebovzetih Mojstrov, zdravilno tehniko Sat Nam Rasayan, vpogledi v telo, avro, um ter v zapis Duše in v pretekla in paralelna življenja.

O Shani Flogie

Shana Flogie je svoje  življenje posvetila svetovalnemu delu pri katerem pristopa celostno. Deluje v Ljubljani, kjer predava, vodi seminarje in tečaje tako po Sloveniji kot v tujini ter je občasna gostja na radiu in televiziji. Od leta 2016 piše tedenske kolumne in članke za revijo Suzy. Njeno individualno svetovanje in terapevtsko delo bazira predvsem na znanju in dolgoletnih izkušnjah. Svojo veliko ljubezen do dela z ljudmi in mladimi je na začetku 90–ih povezala z novimi pristopi in znanji, ki so ključ pri procesu osebne in duhovne rasti. Je ustanoviteljica blagovne znamke MyChi, pod katero deluje že od leta 2003. Že od otroštva je izjemno senzibilna, skozi odraščanje pa se je njen dar zaznave in močne intuitivne naravnanosti za druge le še poglobil. Skozi študij psihološke astrologije, transakcijske analize in psihodrame, si je izoblikovala trdno perspektivo, skozi katero lahko astrologijo uporablja kot astrologijo samo, psihoterapevtsko delo ali svetovalno delo kje drugje. Druga vzporedna znanja, ki jih kot orodja Shana uporablja pri svojem delu so različni alternativni pristopi, ki pripomorejo k razumevanju človekovega psiho-fizičnega stanja. 

O Jeromu Boujon

Znanstvenik, izumitelj, kreator izuma Diamantna Zemlja, ekspert svete geometrije, mednarodni predavatelj, multiterapevt, učitelj kundalini joge in glasbenik

Jerome Boujon zase pravi, da je budilec zavesti. Že od malega je potoval ven svojega telesa in pri rosnih 12 letih preučeval parapsihologijo. Pri 15 letih je imel rock skupino, pel, pisal in igral je pesmi o človestvu luči. 30 let redno vsakodnevno meditira. Je znanstvenik, izumitelj, mednarodni predavatelj, certificirani učitelj kundalini joge, profesionalni maser in multiterapevt (EFT, zdravljenje perikarde, Sat Nam Rasayan zdravilna tehnika, aktivacija svetlobnih teles, etiopat, Vnebovzeti Mojstri). Njegovi izumi so plod močnih mističnih doživeti, vizij in iniciacij, ki jih potem s trdim delom, raziskavami in razvijanjem novih tehnologij prinese človeštvu. Diamantna Zemlja je njegov peti izum in je prejela medaljo s strani strokovne žirije na največji razstavi inovacij na svetu v Ženevi 2019 ter naziv “izum za mir na svetu in dvig človeške zavesti”. Jeromova odkritja in raziskave v sveti geometriji je sprejela tudi francoska akademija znanosti. Je mož Katarine Marinč, skupaj živita v francoski Bretanji, prihajata tudi v Slovenijo, predavata pa v mnogih deželah sveta, vse z namenom dviga zavesti in sidranju miru na Zemlji in med ljudmi.

Posnetek seminarja bo na voljo, če ne boste uspeli biti z nami v živo. 

Kliknite NAKUP in se pravočasno prijavite. 

33,00  z DDV

Pravi dodekaeder eter in manifestacija

33,00  z DDV