Spletni tečaj in meditacija: Aktivacija Galaktične DNK

44,00  z DDV

Predstavitev

Se kdaj ozrete v nebo in se vprašate… smo res sami tukaj na svetu?

Se kdaj vprašate… od kod izviramo, kdo sem?

Kje je moj dom, od kod so moje korenine?

Kam pripadam in kakšne darove prinašam ?

Ali pomislite kdaj… Jaz nisem s tega sveta ali ne pašem v ta svet…?

Planet Zemlja je dosegla ključno stopnjo prehoda. 

Za uspešno krmarjenje v tem obdobju se moramo ljudje znova povezati s svojo resnično naravo in svoje zunanje svetove združiti z notranjim svetom duhovnosti.

Ko se sprašujemo o svojem izvoru, lahko pomislimo, da je Zemlja eden izmed mnogih poskusov, v času, ko je sodelovanje tujih ras zasejala zvezde in planete, da bi vzgajali Nove svetove. 

Zdi se, ko umremo in se nato odločimo za reinkarnacijo, da imamo veliko možnosti. Kot amorfne potujoče duše ne le, da bi morali razmisliti o tem planetu, ampak tudi o mnogih drugih v milijardah galaksij, kraljestev in vesolj ter v številnih drugih vesoljih. Na ta način se je naša duša morda rodila tisočkrat v tisoč različnih galaksijah. Morda živimo tudi hkratno, združeno življenje na različnih krajih in znotraj več vesoljsko-časovnih platform.

Naš izvor 

Trenutno je na planetu veliko zvezdnih semen, ki človeštvu pomagajo med velikim prebujanjem in novim premikom Zemlje. Z evolucijskega vidika živimo v zelo pomembnem trenutku in številne galaktične civilizacije so se odločile priti sem in biti priča tej evoluciji, hkrati pa bodo pomagale dvigniti vibracije planeta in podpirale prehod.

Kako veste ali prepoznate seme, ki spi znotraj vas in vas tiho opominja na to, kdo ste v svojem resničnem izvoru in kakšne darove prinašate, kot duša…

  • Morda imate tih občutek, da ste prišli od nekje zunaj tega planeta, lahko si predstavljate svoj fizični videz iz prejšnjih življenj v drugih svetovih. 
  • Mogoče fantazirate o življenju v drugih galaksijah z upanjem, da se boste v prihodnjih rojstvih inkarnirali drugje. 
  • Morda se tudi sprašujete, kako ste prišli sem in ali se boste kdaj vrnili. Tudi s temi resničnimi občutki obujate usklajenosti z drugimi svetovi.

»Kolikor lahko zaznamo, je edini namen človeškega obstoja prižgati luč pomena v temi samega bitja.«

– Carl Jung

Kaj je zvezdno seme?

Zvezdno seme je stara duša z globoko duhovno modrostjo, ki miruje, saj je prispela iz drugih sončnih sistemov ali zvezdnih ozvezdij. Imela je številne inkarnacije v drugih zvezdnih sistemih, ki so se inkarnirali na Zemlji v različnih časih. 

Kar vam bo morda bližje in se boste lažje povezali so otroci teh zvezdnih semen, tako imenovani »Zvezdni otroci« Indigo, Crystal in Rainbow, ti so se inkarnirali manj pogosto, a vedno praviloma na nekih prehodih, ki jih je imela Zemlja v smislu prehoda na višjo raven zavesti. Na neki točki se Zvezdna semena odločijo inkarnirati na Zemlji, da si delijo svojo svetlobo, znanje in sodelujejo v evoluciji planeta, da izpolnijo božansko poslanstvo in svetu prinesejo pozitivne spremembe.

Kaj je galaktična DNK?

Iskanje svojega prvinskega izvora; odkrivanje SEBE skozi prepoznavanje in obujanje spominov svojega zvezdnega semena, da se spomnite, kdo ste, kje je vaš »dom« in od kod prihajate, pridete v stik s svojim prvinskim galaktičnim izvorom.

Pri aktivaciji galaktične DNK, se povezujete s svojim (»starseed«) izvornim semenom, ki vam pove kateri od glavnih Zvezdnih ras pripadate in kakšne darove prinašate. 

V aktivaciji galaktične DNK se potopimo v kozmično matrico, v kateri prebudimo uspavane potenciale naše duše, ki jih je zapečatila v »zvezdnem semenu« in nato, sprva skozi izkušnjo, kasneje skozi vpogled preko video vsebin spoznate kateri, od 8 zvezdnih ras pripadate.  

O aktivaciji galaktične DNK

Je vodena meditacija, ki vas popelje na popotovanje, do vaše uspavane izvorne kode od kod prihajate. Če želite izvedeti več o zvezdnih izvornih semenih, se mi pridružite na raziskovanju našega izvornega porekla… Nekatera najbolj znana zvezdna semena prihajajo iz Andromede, Lire, Oriona, Plejad, Siriusa, Arturusa, Avijanci in Reptili.  

Vas zanima, ste radovedni?

Potem se pridružite spletnemu tečaji GALAKTIČNA DNK, kjer boste skozi vodeno meditacijo in dodatne vsebine odkrili od kje prihajate. Želim vam čarobno potovanje domov.

Mnenja prvih tečajnikov

galaktična mnenje

44,00  z DDV

banarji spletni tečaji

44,00  z DDV