11.4. Praktično-izkustveni seminar: Heksaeder in oktaeder: naša zemlja in zrak

33,00  z DDV

Predstavitev

Po poteh svete geometrije:

Mesečni praktično-izkustveni seminar 4 :

 ”HEKSAEDER IN OKTAEDER: NAŠA ZEMLJA IN ZRAK”

3 urni dogodek v živo, od 18h do 21h 

Kdaj: 11.4.2022  

Kje: spletni seminar v živo (ZOOM)

Cena: 33 eur ( z DDV)

Seminar bi lahko imel tudi podnaslov: “Heksaeder in oktaeder: naša zavestna prisotnost tukaj in sedaj in naše odprto srce”, ker heksaeder poskrbi za našo prizemljenost in stabilno 1. čakro, oktaeder pa odpira naše srce in srčno čakro.

Na 4. mesečnem seminarju bomo spoznali dve Platonski telesi heksaeder (kocka) in oktaeder: njuno geometrijsko strukturo in njuno praktično uporabo. Heksaeder je povezan z elementom zemlje, našim fizičnim telesom in z našo prvo korensko čakro. 

Na zemeljski ravni je povezan z rodovitno prstjo. Naučili se bomo kako praktično uporabljati heksaeder za doseganje prizemljenosti, postavljenosti v svoji energiji in esenci, kako doseči, da se počutimo varno v svojem telesu in na Zemlji.

Pomembno je tudi, da je naša 1. čakra, naša zemlja rodovitna, da lahko manifestiramo željeno, potrebno in podporno v naša življenja in skupnosti: heksaeder pomaga prečistiti naše ekstencialne preživetvene strahove: tako v nezavednem, podzavestnem kot zavestnem polju zavesti. 

Ko teh strahov ni ali pa ko jih znamo sproti prečiščevati, se naredi prostor za zaupanju življenju in semena (želje, potrebe, ideje, vizije), ki jih posejemo v 1. čakro, imajo boljše pogoje za kalitev, rastline pa boljše pogoje za rast. 

Na to vpliva tudi prečiščena in visoko frekvenčna 2. čakra, ki predstavlja našo vodo: če želimo, da naša zemlja ni izsušena in razpokana, je potrebno, da je naša 2. čakra vode pretočna, da voda redno in uravnoteženo zaliva našo zemljo: o tem smo se učili na 11.3. seminarju o pravilnem ikozaedru, ki ga lahko še vedno naročite. 

Prizemljenost je tudi pogoj za varno odprtje 3. očesa in razvoj intuicije. Toliko kot smo prizemljeni, tako visoko gremo lahko v Nebo in v višje dimenzije.

Oktaeder je Platonsko geometrijsko telo, ki je povezano z elementom zraka in 4. srčno čakro, z našim srcem in pljuči: oktaeder čisti srčne rane in žalost in jača naše srce in pljuča. Oktaeder je povezan tudi z našim umom in mentalnim telesom v avri: oktaeder prečiščuje naše negativne misli in nepodporna prepričanja ter povečuje našo sposobnost pozitivnih misli, vizij in idej. 

Oktaeder nam pomaga povezati naše srce in um: da um sledi našemu srcu in Duši in ne našemu egu. S pomočjo strukture oktaedra lahko na varne načine odpremo svoje srce, pozdravimo morebitne srčne rane in stopimo v zavest brezpogojne ljubezni. Zdrava pljuča pa so simbol svobode, svobodne volje in svobodnega izraza naše Duše ter naše rojstne pravice po sreči in izpolnjenosti.

Na seminarju boste prejeli naslednja znanja:

 • Kaj je sveta geometrija, 4. del 
 • Platonsko telo heksaeder : njegova geometrijska struktura ter povezava z elementom zemlje in 1. korensko čakro 
 • Uporaba heksaedra za čiščenje, zdravljenje in opolnomočenje 1. korenske čakre (čiščenje nezavednih in podzavestnih preživetvenih strahov in sidranje varnosti)
 • Heksaeder in varno odpiranje 3. očesa in intuicije
 • Heksaeder in stabilnejša Merkaba – naše svetlobno telo (11.2. seminar o Zvezdnem teraedru in Merkabi)
 • Heksaeder in prizemljena manifestacija
 • Platonsko telo oktaeder: njegova geometrijska struktura ter povezava z elementom zraka in 4. srčno čakro
 • Oktaeder in zdravljenje srčnih ran
 • Oktaeder in Tempelj tvojega Srca
 • Oktaeder in uravnoteženje treh umov ter povezava uma in srca
 • Oktaeder in srčna manifestacija
 • Heksaeder in oktaeder skupaj v delovanju

Praktični del:

 • Uporaba strukture heksaedra (kocke) za prizemljenost, močne korenine povezane s srcem Zemlje in zdravo fizično telo (meditacija)
 • Uporaba strukture heksaedra (kocke) za čiščenje nezavednih in podzavestnih preživetvenih strahov in sidranje varnosti (polaganje strukture na 1. čakro in meditacija)
 • Uporaba heksaedra (kocke) za manifestacijo željenega in podpornega v našem fizičnem življenju (skozi duševno, mentalno, čustveno, eterično telo, vse do fizičnega plana)
 • Uporaba strukture oktaedra za čiščenje srčnih ran in odpiranje srca, za čiščenje žalosti iz pljuč in odpiranje radosti (polaganje strukture na 4. čakro)
 • Uporaba strukture oktaedra za manifestacijo željenega: pomembnost odprtega srca

O Katarini Marinč

multiterapevtka, mednarodna predavateljica, učiteljica kundalini joge in Living L.O.V.E. učenj in tehnologije

Katarina je učiteljica s srcem in dušo že 29 let. Je multiterapevtka in mednarodna predavateljica, ki pomaga z različnimi znanji in tehnikami dvigovati zavest ljudi. Zadnjih šest let živi v Franciji, a se rada vrača v Slovenijo, za katero pravi, da lahko postane oaza ljubezni za ves svet. Najprej je poučevala angleščino v vrtcih, nato 18 let francoščino in angleščino, danes pa je Katarina ustanoviteljica mednarodne Living L.O.V.E. šole kjer uči 22 univerzalnih zakonov in 13 univerzalnih portalov. Je tudi KRI (Kundalini Research Institute) certificirana učiteljica kundalini joge – v decembru je ravno pričela 6 mesečno začetniško spletno šolo kundalini joge za Slovenijo. Kot multiterapevtka ljudem pomaga z Bachovimi cvetnimi esencami, zdravilnimi planetarnimi žarki, kristalnimi žarki Vnebovzetih Mojstrov, zdravilno tehniko Sat Nam Rasayan, vpogledi v telo, avro, um ter v zapis Duše in v pretekla in paralelna življenja.

O Shani Flogie

Shana Flogie je svoje  življenje posvetila svetovalnemu delu pri katerem pristopa celostno. Deluje v Ljubljani, kjer predava, vodi seminarje in tečaje tako po Sloveniji kot v tujini ter je občasna gostja na radiu in televiziji. Od leta 2016 piše tedenske kolumne in članke za revijo Suzy. Njeno individualno svetovanje in terapevtsko delo bazira predvsem na znanju in dolgoletnih izkušnjah. Svojo veliko ljubezen do dela z ljudmi in mladimi je na začetku 90–ih povezala z novimi pristopi in znanji, ki so ključ pri procesu osebne in duhovne rasti. Je ustanoviteljica blagovne znamke MyChi, pod katero deluje že od leta 2003. Že od otroštva je izjemno senzibilna, skozi odraščanje pa se je njen dar zaznave in močne intuitivne naravnanosti za druge le še poglobil. Skozi študij psihološke astrologije, transakcijske analize in psihodrame, si je izoblikovala trdno perspektivo, skozi katero lahko astrologijo uporablja kot astrologijo samo, psihoterapevtsko delo ali svetovalno delo kje drugje. Druga vzporedna znanja, ki jih kot orodja Shana uporablja pri svojem delu so različni alternativni pristopi, ki pripomorejo k razumevanju človekovega psiho-fizičnega stanja. 

Prijavite se pravočasno in dobili boste dostop do seminarja v živo. 

Posnetek seminarja bo na voljo in bo naložen v Mychi spletno učilnico. 

33,00  z DDV

33,00  z DDV

Morda te zanima tudi