Spletna meditacija: Iniciacije boginje Izis

Original price was: 44,00 €.Current price is: 33,00 €. z DDV

Predstavitev

Osrednji dogodek meseca avgusta in vrhunec poletja, pa bo obdobje…

Vzhajajočega Siriusa in otvoritev Levjega portala

V zadnjem tednu meseca julija se začenja faza, ko se vse energije najmočneje integrirajo na Zemljo. Prav 31. julij je dan, ko zvezda Sirius ponovno po 75 dneh vzide pred Soncem. Ta konfiguracija prinaša zelo aktivno povezavo in komunikacijo med Nebesi/Nebom in Zemljo. Za Sirius pravimo tudi, da je duhovno Sonce. Ta ob otvoritvi portala 8-8, ki se odpre v začetku meseca avgusta, prinaša val božanske Ljubezni, Svetlobe in Modrosti na Zemljo. Takrat je tudi zvezda Sirius poravnana s Soncem in tudi vidna.

Čas kreacije bo… zato mislite na to, da »kakor zgoraj, tako spodaj«… kar boste razmišljali v glavi, to boste kreirali v svojem življenju.

Če ste v sredini julija, od 14. do 18. julija, v  dnevih »brezčasja«, res pazili, kje je vaša naravnanost, potem ste zdaj na kreativnem valu, kompas imate nastavljen in čas žetve bo prinesel lahko željen rezultat.

Njen prihod… prihod boginje Izis  

Vsako leto pa se med 26. julijem in 12. avgustom, usmeri nov val galaktične svetlobe iz Centralnega Sonca proti Zemlji in ta se, ko se združi z našim Soncem, še poveča. Na koncu, pa se ta val energije združi še s spiralno vzpenjajočim Siriusom na severu. 

Sirius začne vzhajati zadnji julijski dan, ponovno pa je viden 7. avgusta, ko se poravna skupaj s Soncem, dan prej, pa še z zvezdo Regulus. Tako se na Zemljo zlije val zelo intenzivne energije. 

Ta močan vpliv je prisoten približno dva tedna. 

Prav te prihajajoče galaktične energije ojačajo proces Spremembe in s tem pospešijo priTok novih svetlobnih kod Novega leta… z drugimi besedami, ko se bodo odprla vrata Novih Priložnosti, bo Sprememba v vašem svetu hitra in občutna in zares daleč vseobsegajoča. Ta val vsebuje nove svetlobne kode, za razvoj Zemlje za naslednje leto oziroma cikel in je zato znan kot planetarno Novo leto.

Zvezda Reguls je najpomembnejša in najsvetlejša zvezda, ki leži v osrčju ozvezdja Leva. 

Ta poravnava se tako zgodi vsako leto, zato se skozi ta portal v tem času naredi direktna energetska povezava z modrostjo Siriusa. 

Vedeti velja, da je za stare egipčane in veliko bolj napredne civilizacije, ki so obstajale pred nami, veljala Sirius, kot zvezda Iniciacije. 

Ko se Sonce poravna z zvezdo Regulus, je ta kot leča, skozi katero steče svetloba. Regulus pa je zvezda, ki zbira vso svetlobo Siriusa in jo tako usmerja v našem sončnem sistemu do nas, skozi ozvezdje Leva. Lev je znamenje, ki je arhetipsko povezano s srcem, srčnostjo, kraljevskim, kreativnostjo in pogumom. Prav ta spoj omogoča, da se svetloba Siriusa – modrosti – prelije v vaše Srce, s tem pa se aktivira vaša resnična strast, moč in kreativnost. 

Aktivirana zvezda Regulus, je zdaj kot leča, ki vaše življenje postavlja na pot vašega Resničnega srca.

Ko boste resnično odprli svoje Srce, se boste povezali z Resnično Modrostjo.

Zakaj v tem času Iniciacije boginje Izis?

Ker gre za prehod, ki bo odprl pretok energij iz Njegovega Srca, centralnega Sonca, v Srce planeta in vseh nas. Ta prehod bo višek poravnave z energijo Siriusa in njegovega vpliva. Ker predstavlja število 8 izObilje, Moč in neskončno Manifestacijo vsega, kar si želite, je to dan, ko se najlažje aktivirajo speče kode vaše duhovne božanske esence, ki je v vas. 88 je sekvenca obilja, prosperitete in predstavlja kozmično poroko med »Nebom in Zemljo«. Pomembno je, da zaVestno Kreirate iz Srca.

8. avgusta, je torej dan, ko se odpirajo Zvezdna vrata 8-8, ozvezdja Leva, ta pa bodo aktivirala naslednjo stopnjo spečih kodov staroDavnih Resnic, tako na Zemlji kot med zvezdami. 

… ko se boste soočali s svojimi sencami in spečimi vsebinami znotraj vas. 

Vse to seveda se bo kazalo skozi odnose vseh vrst,  kjer boste imeli lekcije in preIzkušnje…

Najsvetlejša zvezda na nočnem nebu je že omenjena Sirius ali kot so jo imenovali egipčani Sothis. To pa je tudi zvezda, ki je povezava z boginjo Izis. Prav vzhajajoča zvezda Sirius je bila za egipčane veliki praznik, ki so ga slavili kot »Njen Prihod«… prihod boginje Isis, velike svečenice, mojstrice magije in kreatorke življenja… Pozdravite Jo tudi vi… »Prihod Sopdet«…  Levja vrata odpirajo povezavo z »ozvezdjem Leva« in Siriusom, kar na Zemlji pooseblja Sfinga – ta predstavlja kozmični čas, kozmičo uro. Smer v katero je usmerjen njen pogled (Sfinge Leva v Gizi, Egipt), je v smeri vzhajajočega Siriusa. Prav zato bodite v dnevih, pred in na dan, ko se aktivira v polnosti portal 8-8 Zavestni, Prisotni in Budni… saj bo čas manifestacije za, te Nove božanske, energije Velike svečenice Isis. 

To bo dan, ko lahko vdahnete življenje tam, kjer ga ni bilo.

Spletna meditacija iz vašega naslonjača ali ležalnika na plaži. Te meditacije lahko potem prakticirate vsako leto ob tem času. Lahko vsakodnevno, za postavitev namere ali samo ob otvoritve Levjega portala, 8. avgusta.

Spletne meditacije Iniciacije boginje Izis, bodo imele največji učinek v obdobju Vzhajaočega Siriusa, med 26. julijem in 12. avgustom. 

Poleg Iniciacije boginje Izis, pa lahko prakticirate tudi Aktivacije DNK, kjer boste aktivirali svoje uspavane potenciale duše in aktivacijo Galaktične DNK, kjer boste skozi vodeno meditacijo in dodatne vsebine odkrili svoja zvezdna semena, od kje prihajate. Želim vam čarobno potovanje domov.

Paket 3 v 1: Iniciacije boginje Izis, Aktivacije DNK, Galaktična DNK – kliknite tukaj za ugodnejšo ceno. 

Original price was: 44,00 €.Current price is: 33,00 €. z DDV

Shana Mychi Banner spletni tečaji ()

Original price was: 44,00 €.Current price is: 33,00 €. z DDV

Morda te zanima tudi