Spletni dogodek: Ko telo spregovori – Kaj vam sporoča telo, ko »zboli«? (posnetek dogodka)

44,00  z DDV

Predstavitev

Ko telo spregovori – Kaj vam sporoča telo, ko »zboli«?

Današnji hitri tempo življenja, stres in premalo časa terja vse več bolezni in psiho-fizičnih stanj. Večno iskanje odgovora, kot je: Zakaj se hude stvari dogajajo dobrim ljudem ali zakaj sem zbolel-a jaz? Ste se kdaj spraševali?

Kaj pa, če se vprašate drugače: Kaj mi bolezen sporoča?

Skozi razmišljanje iz tega zornega kota, boste videli povsem drugačno sliko o sebi, življenju ali osebi, ki vam je draga. Ali se zavedate, koliko nezavednih akterjev je, ki vplivajo na vaše psihofizično počutje? Od okoliščin v katerih ste bili spočeti, energijskega potenciala, ki sta vam ga predala oče in mama, okolja, v katerem ste odraščali, stresa, ki je bil prisoten v vašem življenju, vedenjskih vzorcev, ki jih lahko prenašate iz generacije v generacijo, načina čustvovanja in delovanja kajti, ali lahko verjamete, da so ti akterji glavni razlogi, ki pripomorejo k nastanku bolezni? Se zavedate, da ste vi sami glavni igralec v zgodbi vašega življenja, ki razkriva ali boSte bolni ali zdravi?

Kako bi odgovorili na tole vprašanje?

dr. Bruce H. Lipton je svojo znanstveno kariero začel kot celični biolog. Njegove raziskave, ki jih je opravljal na Medicinski fakulteti Univerze Stanford, so razkrile, da okolje, ki deluje skozi celično membrano, nadzoruje vedenje in fiziologijo celice ter prižiga in ugaša gene. Njegova odkritja, ki so bila v nasprotju z uveljavljenim znanstvenim mnenjem, da življenje nadzirajo geni, so bila temelj za eno od današnjih najpomembnejših študijskih področij, znanost o epigenetiki. Biologija prepričanj je njegova knjiga, v kateri boste našli združitev najnovejših in najboljših raziskav s področja celične biologije in kvantne fizike. Ponuja vam upanje in velik preboj, saj vas uči, kako lahko svoje telo spremenite s spremembo svojih prepričanj.

“Rak je posledica, neharmonije v zavesti” 💙

 

Kaj sploh je bolezen in kako zbolim?

Ste se kdaj zamislili nad svojim življenjem, svojimi dejanji, se morda vprašali: Kaj pa če je res, in  je vse v življenju vzročno posledično? Vse kar mislite, čutite, način kako delujete, se kasneje na neki ravni odraža na vašem fizičnem nivoju, telesnem stanju. 

Vsak vaš zavestni (eksplicitni) spomin nosi tudi delček telesnega (implicitnega) spomina.

Pomembno je, da stopite v stik z vsemi svojimi neprijetnimi, travmatičnimi občutki, da jim date potrpežljivo pozornost ter jim prisluhnite, da se lahko razkrijejo. Da prisluhnete svojemu telesu, kaj vam govori, kaj vam sporoča. 

Kaj pa, če je vaš klic na pomoč bolezen ali stanje duha? 

Vedite, da ima vaše telo neskončen spomin in brezkončno modrost. Poglejte v svoje življenje, odnose, pretekle izkušnje… Če še niste predelali spora s partnerjem, s svojo mamo ali očetom, s šefom, ki se je zgodil pred meseci, lahko leti… je ta spor ostal nekje kot nerešen zapis v vašem telesu, kot skupek energije, ki se zaradi nepretočnosti ter posledičnega zastoja kopiči, na mestu izbranega vitalnega organa in povzroča neravnovesje v telesu – bolezen, ki se kaže lahko skozi slabo počutje, bolečino, vnetje ali brazgotino… kot pomanjkanje vitalne energije, izgorelost, apatija, depresija, anksioznost… rak.

Vaše telo ve, si zapomni, saj shrani vse, kar se dogaja z vami. 

Vse se odraža na telesu, kot tudi znotraj, globoko v njem. Tam neharmonija počiva kot seme zla, vse dokler niso znova zrele okoliščine, da se potlačeno, neizraženo čustvo, jalovo seme materjalizira skozi telesno stanje, bolezen. 

Vas zanima kako se travma vtisne v telo in spomin? 

Vse to in še več, bomo pogledali na našem srečanju, kjer se bomo med drugim pogovarjali tudi…

 • Emocije in njihove povezave z meridiani in organi
 • Kaj so miazme? So to bremena preteklih generacij?
 • Vitalna »chi« energija
 • Kaj je v resnici dedno in kako se prenaša karma?
 • Trans generacijski vzorci
 • O eteričnih vezeh
 • Stres – kuga novega tisočletja – in kako se ta spremeni v bolezen
 • O travmah 
 • S čim hranite svoje telo – kaj dajete nase, vase, kako razmišljate, čustvujete in se odzivate?
 • Kaj se lahko zgodi, ko ne znate več prebrati svojih lastnih čustev in občutkov?
 • Kako poteka razvoj različnih bolezni?
 • Kaj imajo skupnega odvisnosti in bolečina?
 • Ali veste, da se lahko osebnostni vzorci ali življenjske okoliščine lahko vpletajo v telesne obrambne mehanizme, ter tako omogočijo že navzočim rakavim celicam, da se razmahnejo?
 • Kaj je rak in o sprožilcih avtoimunskih bolezni
 • Telesni spomin in prednatalne matrice
 • Rojstni datum razkriva naravni bioritem posameznika, pokaže vaš energetski minimum in maksimum
 • Tehnike, ki osvobajajo zapise na telesu
 • Voda – izvor življenja
 • O ozadju bolezni – zakisanost, toksičnost, čiščenje
 • Kaj vam sporoča telo, ko »zboli«
 • In kaj ko postane bolezen način vašega življenja?
 • … vse to in še več, na druženju

Na praktično izkustvenem 3 urnem seminarju boste dobili povsem drugačen vpogled na svoje telo, bolezen, kot  tudi smernice, kje poiskati odgovore, kam po nasvet in navsezadnje zakaj se vam nekaj dogaja, kar se in zakaj se vam neka bolezen ali stanje v življenju ponavlja. Pogledali bomo v zakulisje pogostega izraza, da je to »stanje« – bolezen nekaj, »kar je pri nas v vaši družini dedno«… Pa je res? Spoznali boste kaj vam sporoča telo, če drugega ne, pa boste dobili vsaj smer, kje kopljite naprej in se učite o tem, kaj so skrita sporočila vašega telesa. Ga boste končno slišali?

Ko poznate vzrok za nastale najrazličnejše bolezni – neravnovesje v vašem telesu, boste naredili prvi korak k popolni ozdravitvi. To pa boste naredili tako, da boste najprej ozdravili v svoji glavi. Skozi ozaveščanje, razumevanje, zavestno spremembo, ki sledi pa boste trajno pridobili harmonijo in se naučili ohranjajti ravnovesje svojega telesa in duha. 

Vas zanima, kaj vam sporoča vaše telo? Potem ste vabljeni, da si pogledate posnetek dogodka Ko telo spregovori. 

Po nakupu vas bo spletni dogodek čakal v spletni učilnici do katere dobita navodila na svoj e-mail naslov. 

Poskrbite za svoje telo. Zdrav duh, v zdravem telesu.

Se vidimo. Ohranjajte visoko naravnanost.

Iz srca, Shana

44,00  z DDV

Shana Mychi Banner spletni tečaji

44,00  z DDV