Spletni tečaj: Manifestacija

44,00  z DDV

Predstavitev

MANIFESTACIJA zavestno so-ustvarjanje ali kreiranje željenega

Pogosto in veliko se govori o manifestaciji. Pa vendar… marsikdo sploh ne ve, kaj manifestacija je, še manj pa, kako se je lotiti. 

Saj poznate, nekako v tem stilu, kaj ne? 

»Manifestiraj ob luninih menah, pa odpuščaj, pa skozi priprošnje si napiši seznam svojih želja in podobno.«

Sami si mislite… »Ja, meditiram, odpuščam, manifestiram ali karkoli že to je, vse to delam, pa sem še vedno tam, kjer sem bil. Nikjer… niti pa najmanj blizu temu, kar želim.« Poznano?

In zdaj vprašanje…

»Ali res lahko v svoje življenje vnesete to, kar si želite?

In če… Kako lahko to storite?«

Pojdimo od začetka in poglejmo najprej kaj pravi definicija…

Kaj je manifestacija?

Manifestacije vključuje zavestno vnašanje nečesa v vaše življenje z namernimi dejanji, afirmacijami in prepričanji. Lahko rečemo tudi, da je to nekakšna strategija, ki vam lahko pomaga s cilji in postopkom doseči, kar želite. Manifestacija je v bistvu ideja, da vas vaši nameni, misli in čustva vodijo k uresničitvi določenih stvari v življenju, ki jih je vsekakor mogoče manifestirati – realizirati.

Ne verjamete? Razmislite o tem stavku:

»Vsa manifestacija poteka v smeri vaše pozornosti!«

Tako je. Vsa manifestacija poteka v smeri vaše pozornosti, zato bodite pozorni na svoje MISLI. Kaj mislite in s čim se miselno največ ukvarjate in kam posledično usmerjate svojo energijo, kajti tu imate v življenju rezultat, posledico!

Vedite da, vsi nenehno manifestiramo! 

Ampak ključ do uspeha je, da se tega tudi sami zavedate in začnete manifestirati zavestno!

Kot duhovna bitja imamo svobodno voljo, na tem svetu pa smo zato, da svojo prihodnost soustvarjamo z vesoljem. Ko si želimo kaj manifestirati, se poskušamo uskladiti z energijo tistega, kar nameravamo priklicati in povabiti v svoje življenje. Morda boste želeli manifestirati kaj večjega, spremeniti svojo skupnost, sosesko ali družino na bolje ali v svoje življenje priklicati kariero, partnerja, zdravje ali razrešitev določene situacije za katero veste, da bo za vas najboljša.

Če smo res iskreni, živimo v času instantnega zadovoljevanja in pogosto tudi sami najverjetneje iščete načine, kako biti hitrejši ali učinkovitejši. Če preveč brzite in hlastate za vsem, lahko sčasoma izgubljate zanimanje, se strinjate? 

Pa vendar… postopek manifestacije je veliko bolj kompleksen, zato je v tečaju razloženo, kako se lotiti uspešne manifestacije, da boste na koncu uspešni, zadovoljni in izpolnjeni.

»Tisto kar pričakujete in verjamete je tisto, kar doživljate!«

Univerzalni zakon deluje za vse enako in predvsem DELUJE v vsakem trenutku! 

Morda se zazrite vase in pomislite, o čem večino časa razmišljate, čemu namenjate največ pozornosti in na kakšen način, kako ste pri tem naravnani in seveda kaj govorite. Tako se sprva oblikuje misel, misel postane beseda, ta dejanje, ki prinese posledice… in tako se na podlogi vaše miselne naravnanosti oblikuje vaše življenje. 

In, če se vrnem na prvo misel, da Univerzalni zakon deluje, potem se zamislite, kajti o tistem kar razmišljate zdaj, se vam bo uresničilo v naslednjih trenutkih. Ne verjamete? Predstavljajte si da, ko na nekaj pomislite ali izgovorite, da se ta misel vtisne kot štampiljka v vesolje, vesolje pa vam kot odtis vse to vrne v vaše življenje. Vaša misel, ki jo pretvorite v izgovorjeno besedo, je kot bi vesolju podali ukaz, skozi načrt, kaj želite. Že Jezus je rekel: »…in beseda je meso postala«.

»Najbolj čudna skrivnost na tem svetu je, da postaneš to, o čemer razmišljaš.« (Earl Naghtingale)

Kaj je pretežno v vaših mislih? 

Kako ste naravnani? 

Kaj vas vodi? 

Kakšna so vaša prepričanja o sebi, o vaši prihodnosti, vašem statusu ali partnerstvu? 

Kar mislite postajate in če želite zavestno so-ustvarjati svoje življenje, potem je čas, da začnete kreirati zavestno.

Si želite sami pisati scenarij za svoje življenja, pa niste prepričani, če delate prav? 

Želite so-kreirati z Univerzumom? 

Si želite izkoristiti vse svoje potenciale in univerzalne pomoči, da boste živeli svoje življenje, namesto, da si ga boste še naprej želeli?

Potem je čas, da preverite, kaj v samih korakih na poti zavestne manifestacije niste vedeli ali pa na kaj niste bili pozorni in je ključnega pomena, da se nikoli ni realiziral vaš željeni scenarij.

Spletni seminar zavestne manifestacije, je praktične narave, saj vam bo pomagal skozi praktične vaje in napotke najti ustrezne smernice, kako lahko izboljšate kvaliteto svojega življenja in kako lahko skozi visoko naravnanostjo, doslednostjo in jasnim fokusom uresničite vse, kar si želite.

Kaj vse boste na tečaju o manifestaciji odkrili? 

  • 4 principi in 3 ravni manifestacije
  • 4 koraki zavestne kreacije
  • Kaj je funkcija zavesti in kaj podzavest?
  • Kako deluje vaš um?
  • Povezava znanja, vedenja in ciljev
  • Moč misli
  • 10 korakov manifestacije v praksi
  • Kako delujemo v praksi
  • Kaj je »možganski fitnes« ali če preklopite možgane na pravo frekvenco, zmorete vse
  • Pisanje manifestacije, navodila

Kje vam bo znanje za načrt uspešne manifestacije prišel prav?

Ko boste na križišču v življenju, ko boste izbirali nove poti ali s čim zaključevali. Na primer, če si želite nov dom, se preseliti, ustvariti harmonično ali povsem novo partnerstvo, izboljšati svoje intimno življenje, imeti nov avto ali novo službo, morda da se neka situacija razreši kot si želite… potem vam bo znanje manifestacije prišlo še kako prav.

Predvsem boste lahko skozi vse leto ob prelomnih energetsko podprtih dnevih, zlahka uresničevali vaše željene namere. To so na primer manifestacije in odpuščanje ob Luninih menah, na Solsticij, enakonočju, poleti v fazi, ko vzhaja zvezda Sirius, v času Božiča, ko se dela 12 dnevni božični plan odpuščanja in letna manifestacija ob začetku leta… vse boste delali ob pravem času in na pravi način.

To je znanje, ki vam pride prav tudi v vsakodnevnem življenju, ko boste skozi ustrezno naravnanost uspeli so-ustvarjati tudi dnevne ali tedenske dogodke skozi ustrezno naravnanost in zavestno manifestacijo.

 In za konec…

Si želite izkoristiti vse svoje potenciale in univerzalne pomoči, da boste živeli svoje življenje, namesto, da si ga boste še naprej želeli?

Potem je to tečaj za vas.

KLIKNITE “NAKUP” IN SE VIDIMO ZNOTRAJ TEČAJA. 

 

44,00  z DDV

banarji spletni tečaji MANIFESTACIJA

44,00  z DDV