Spletni tečaj: Razstrupljanje vašega uma

44,00  z DDV

Predstavitev

10 korakov do popolne preobrazbe vaše miselne naravnanosti

 

Se tudi vi v zadnjem letu srečujete s spremembami in z različnimi izzivi, ki jih je preteklo leto prineslo vaša življenja? 

Ste utrujeni od vseh dogodkov, informacij in nasvetov? 

Ste izžeti in prazni? 

Vas je strah kaj bo in ali se sprašujete kako naprej? 

Je v vas dvom in se sprašujete, kaj če se kaj takega spet jeseni ponovi? 

Se sprašujete ali boSte ubrali prave korake? 

Preigravate scenarij… kaj bo, če ne naredim spremembe?

Vsesplošni ukrepi lanskega leta, prepovedi in omejitve, so vas lahko pahnili v proces samo refleksije. Mnogi ste bili primorani svoje do sedanje življenje povsem spremeniti: bodisi zaradi okoliščin, ki so nastale ali pa zaradi priložnosti, ki so se vam ponudile. Pa vendar… ves čas ste se najverjetneje, kot večina drugih ljudi ukvarjali s tem, kako ohraniti pozitivno naravnanost oziroma ostati v visoki vibraciji, ne glede na vse, kar se je dogajalo okoli vas? 

Prav, kako ohraniti pozitivno naravnanost oz. visoko vibracijo je zdaj eden izmed večjih izzivov pri mnogih. 

 

Žal se na spremembe prilagajamo različno, glede na svoje kapacitete, ki jih imamo v smislu svojih zmožnosti, preteklih izkušenj, vzorcev, znanja in ključne… izbire. 

In… Kako ste izbrali vi?

Vse se začne z vašo odločitvijo. Tudi zdaj ste lahko pred njo. V vas se je zbudil klic. Notranji glas vas je nagovoril, da morate v svojem življenju nekaj narediti – spremeniti – izboljšati, regenerirati…

Kje ste trenutno v svojem življenju?

Lahko ste med tistimi, ki vam je vse jasno. Prebudili ste se. Ste čuječi. Meditirate in ste v stiku s sabo. Ne gledate več, ker Vidite… pa vendar, nekje znotraj vas, je še vedno kanček dvoma, ki ga vaš um spretno zakriva, ko vam na vse odgovarja, pojasnjuje in vas drži v svojem primežu razUma?

Naj vam zaupam, kaj sledi: Vaša NARAVNANOST bo ključ do vašega uspeha.

Bodite drzni in preverite v praksi, kako dobra je vaša naravnanost zdaj?

Vi kreirate svoj svet. Vedite, da imate vedno možnost IZBIRE. Izbirate lahko med tem, ali še naprej ostajali v nižji vibraciji negativnih misli in občutkov ter tako igrali vlogo »žrtve« , ali pa boste izbrali drugo, za marsikoga težjo pot in zavestno kreirali svojo realnost skozi zavestno ohranjanje visoke naravnanosti.

O tistem kar razmišljate, tisto postaja vaša realnost.

Živite v času prepolnem informacij, ko vam mediji servirajo senzacionalne novice samo zato, da bi dobili gledanost, klike, like in s tem pridobivali  na svoji »prepoznavnosti«. Glede na količino, le te zelo težko »prebavite«, sprocesirate in ponotranjite. Ni več distance, razmisleka, ponotranjenja, ker vse samo je…

Kolikokrat se ustavite in sploh začutite kaj se dogaja okoli vas?

Kolikokrat res razmislite, predno odgovorite ali se odzovete?

Pa so res vaše misli jasne in čiste?

Poletje je čas počitka, regeneracije in obnove. Tako kot občasno naredite čiščenje telesa in ga razstrupite, pomislite kako pomembno je tudi, da očistite svoj miselni nivo in tako izločite vse toksine iz svojega uma. Prav duševni in čustveni toksini pogosto ostanejo neopaženi, pa vendar so pomembni. Ker  živimo v dobi digitalne tehnologije, je žal pogosto prav ta ključna za vašo naravnanost in posledično kako živite. 

Ohranjanje pozitivne naravnanosti je podobno ohranjanju telesne kondicije.

Kaos na miselnem nivoju lahko povzroči:

Utrujenost 

Stres

Neodločnost

Preobremenjenost in prevelika zavzetost

Težave pri komunikaciji

Težave pri koncentraciji in fokusu

Izgorelost

Zdravstvene probleme

Te pa so ključne kot posledice nižje naravnanosti vašega uma. Zavedati se morate tudi, da se ohranjanje pozitivne naravnanosti marsikomu zdi težko tudi zato, ker to pomeni nenehno delo na sebi… Delo, ki se nikoli ne konča. 

Morda se zdaj sprašujete… OK kako torej ohranim to mentalno kondicijo in ostajam pozitivno naravnan? 

Od vaše naravnanosti bodo odvisni vaši koraki, ki jih boste naredili za vaš jutri…  in kako se boste odzvali jeseni na dogodke, ki se bodo dogajali okoli vas.

Prevzemite odgovornost in bodite kreator svojega življenja vi sami!

Nemogoče? Poskusite. Izgubiti ne morete nič, razen slabih misli in neustreznih programov.

Zaživite brez okov vašega lastnega razuma in programov skozi katere vas obvladuje!

Vabljeni v spletni tečaj, da skupaj razstrupimo vaše misli in postavimo temlje in navade, da boste z lahkoto živeli na visoki frekvenci. 

 

44,00  z DDV

banarji spletni tečaji

44,00  z DDV