11.6. Praktično-izkustveni seminar: 3 D Roža Življenja – blueprint kreacije

33,00  z DDV

Predstavitev

Po poteh svete geometrije:

Mesečni praktično-izkustveni seminar 6 :

 ”3D ROŽA ŽIVLJENJA – BLUEPRINT KREACIJE”

3 urni dogodek v živo, od 18h do 21h 

Kdaj: 11.6.2022  

Kje: spletni seminar v živo

Cena: 33 eur ( z DDV)

Na seminar se lahko prijavite četudi niste naredili prvih štirih seminarjev, priporočamo pa vam, da si v prihodnosti ogledate tudi ostale seminarje, ker se znanja in praksa medsebojno dopolnjujejo, podpirajo in nadgrajujejo.

Če bi znanstvenika ali dobrega poznavatelja svete geometrije zaprosili, da matematično nariše začetek kreacije, bi narisal Rožo Življenja. To je struktura, ki nas poveže z nesnovnim in omogoča prihod energij iz nesnovnega v snovno in oblikovanje fizične realnosti. Vse kar je fizično, od našega fizičnega telesa, planeta Zemlje, do drevesa, jabolka ali mize, je šlo skozi portal, skozi strukturo Rože Življenja.

Večina ljudi pozna 2D – dvodimenzionalno strukturo Rože Življenja, ki je le « senca » resnične 3 D tridimenzionalne strukture. Kaj pomeni to, da je dvodimenzionalna struktura Rože Življenja, ki jo vidite tudi na sliki za ta seminar, le « senca » čisto druge resnične 3D Rože Življenja ? To je podobno kot npr., ko prekrižamo dva prsta in nanju posvetimo svetlobo ter na steni vidimo zajčka : ta zajček ni resničen, je le senca resničnih dveh prstov. 

Dobrodošli, da spoznate točno strukturo Rože Življenja in se jo naučite uporabljati na praktične načine v vašem vsakdanjem življenju, za dvig vibracije v vas in v prostorih, za dvig zavesti, samouresničitev in manifestacijo. 

Na seminarju boste prejeli naslednja znanja:

 • Kaj je Roža Žvljenja
 • 2D (dimenzionalna) struktura Rože Življenja 
 • Zakaj je 2 D (dimenzionalna) struktura Rože življenja, ki jo poznamo, le « senca » resnične 3D strukture
 • Predstavitev 3D (dimenzionalne) strukture Rože Življenja, ki jo poznajo le redki
 • Zakaj je za dvig individualne in kolektivne zavesti na Zemlji pomembno poznati in uporabljati 3D strukturo Rože Življenja ?
 • Roža Življenja je alpha kreacije – pričetek vse kreacije, Diamantna mreža planeta v Diamantni Zemlji je omega – vsa kreacija
 • Roža Življenja in Shuniya: ničelna točka od koder vse življenje izhaja
 • Roža Življenja in neskončnost
 • Roža Življenja, življenski cikli in večnost
 • Roža Življenja kot portal prehoda iz Shuniye– iz nesnovnega sveta v snovni fizični svet in obratno
 • Rože Življenja je blueprint našega božanskega začetka, naše božanske dediščine : odkod prihajamo, kdo smo in zakaj smo tukaj
 • Smo kreatorji, bitja obilja in prosperitete ter brezpogojne ljubezni
 • Roža Življenja in Univerzalni Zakon Sebstva
 • Roža Življenja in Univerzalni Zakon Namena in Poslanstva
 • Roža Življenja in Univerzalni Zakon Manifestacije
 • Roža Življenja in Univerzalni Zakon Akcije

Praktični del:

 • Uporaba 3 D strukture Rože Življenja, da vsa zgoraj opisana znanja damo v prakso
 • Potovanje v prostor Shuniye – ničelne točke, ki je prostor vseh potencialov (meditacija)
 • Potovanje iz eteričnega sveta Shuniye, skozi Rožo Življenja, v snovni svet (meditacija)
 • Kako prinesti izvorno stanje fizičnega telesa, uma in duha v zdajšnje telo, um in duh, skozi 3 D Rožo Življenja (aktivacija)
 • Uporaba Diamantne Zemlje, ki predstavlja vso kreacije in s tem tudi začetek kreacije

O Katarini Marinč

multiterapevtka, mednarodna predavateljica, učiteljica kundalini joge in Living L.O.V.E. učenj in tehnologije

Katarina je učiteljica s srcem in dušo že 29 let. Je multiterapevtka in mednarodna predavateljica, ki pomaga z različnimi znanji in tehnikami dvigovati zavest ljudi. Zadnjih šest let živi v Franciji, a se rada vrača v Slovenijo, za katero pravi, da lahko postane oaza ljubezni za ves svet. Najprej je poučevala angleščino v vrtcih, nato 18 let francoščino in angleščino, danes pa je Katarina ustanoviteljica mednarodne Living L.O.V.E. šole kjer uči 22 univerzalnih zakonov in 13 univerzalnih portalov. Je tudi KRI (Kundalini Research Institute) certificirana učiteljica kundalini joge – v decembru je ravno pričela 6 mesečno začetniško spletno šolo kundalini joge za Slovenijo. Kot multiterapevtka ljudem pomaga z Bachovimi cvetnimi esencami, zdravilnimi planetarnimi žarki, kristalnimi žarki Vnebovzetih Mojstrov, zdravilno tehniko Sat Nam Rasayan, vpogledi v telo, avro, um ter v zapis Duše in v pretekla in paralelna življenja.

O Shani Flogie

Shana Flogie je svoje  življenje posvetila svetovalnemu delu pri katerem pristopa celostno. Deluje v Ljubljani, kjer predava, vodi seminarje in tečaje tako po Sloveniji kot v tujini ter je občasna gostja na radiu in televiziji. Od leta 2016 piše tedenske kolumne in članke za revijo Suzy. Njeno individualno svetovanje in terapevtsko delo bazira predvsem na znanju in dolgoletnih izkušnjah. Svojo veliko ljubezen do dela z ljudmi in mladimi je na začetku 90–ih povezala z novimi pristopi in znanji, ki so ključ pri procesu osebne in duhovne rasti. Je ustanoviteljica blagovne znamke MyChi, pod katero deluje že od leta 2003. Že od otroštva je izjemno senzibilna, skozi odraščanje pa se je njen dar zaznave in močne intuitivne naravnanosti za druge le še poglobil. Skozi študij psihološke astrologije, transakcijske analize in psihodrame, si je izoblikovala trdno perspektivo, skozi katero lahko astrologijo uporablja kot astrologijo samo, psihoterapevtsko delo ali svetovalno delo kje drugje. Druga vzporedna znanja, ki jih kot orodja Shana uporablja pri svojem delu so različni alternativni pristopi, ki pripomorejo k razumevanju človekovega psiho-fizičnega stanja. 

33,00  z DDV

banarji spletni tečaji

33,00  z DDV

Morda te zanima tudi