Spletne meditacije: Aktivacije DNK

44,00  z DDV

Predstavitev

Sklop 5-ih meditacij iz vašega naslonjača – AKTIVACIJE DNK

Paket Video meditacij zajema:

• Video uvodno razlago – kaj aktivacije so, kako se izvajajo in kaj z njimi pridobite zase in svoje življenje ter 5 vodenih meditacij, aktivacij DNK
• PDF gradivo
• 5 vodenih meditacij – aktivacij DNK

1. aktivacija: zbudijo se arhetipski kromosomi mladosti in vitalnosti

2. aktivacija: premaknemo preostalih 44 kromosomov, da se samodejno ozdravijo in revitalizirajo

3. aktivacija: usmerimo se na arhetipski kromosom vaše enkratnosti (Uniqness Chromosome), da bi spoznali svojo misijo na tem planetu in namen svojega življenja

4. aktivacija: sprožimo proces harmoniziranja in integriranja vaših notranjih vidikov – moškega in ženskega dela vaše osebnosti; uravnava jin-jang

5. aktivacija: je aktivacija kromosoma blagostanja (finančna neodvisnost)

Meditacije - AKTIVACIJE DNK

Naj vam zaupam svojo osebno izkušnjo, kako so te meditacije – aktivacije DNK vplivale na mojo pot…

Lahko rečem, da so bile prva stopnica, da sem danes tu, kjer sem. Sama sem se s to tehniko srečala ob koncu 90-ih let, ko sem imela veliko osebno krizo in prelomnico okoli usmeritve, kako naprej. Takrat mi je ta izkušnja povrnila upanje v življenje in povsem spremenila mojo pot. Po prvi aktivaciji se šla sem čez močno fizično čiščenje telesa, doživela sem popolno transformacijo na vseh nivojih, lahko rečem, da je šlo za popolno duhovno »prebujenje«. Vse se je ustavilo. Slišala sem samo, da moram slediti klicu svoje duše. In… osebna izkušnja me je skozi rezultat, ki sem ga dosegla zase, gnala naprej. Šla sem do konca. Odločila sem se za šolanje in se naučila tehnike, ki jo je razvila Vianna Stibal in pri Oughten House Foundation iz Kalifornije v ZDA pridobila certifikat. Postala sem aktivatorka za aktivacije DNK.

Bistvo aktivacije je…

“… aktiviranje »uspavanih« potencialov, ki jih posameznik nosi na latentni virtualni vijačnici DNK. Tu je izvorni zapis naloge, ki jo ima posameznikova duša.”

In, tako se je moja pot začela… to je bila moja prva stopnica, ki je moje življenje skozi osebno transformacijo pripeljala, da sem danes tukaj, kjer sem. Nadaljevanje poznate…

In zdaj vprašanje…

Pa vi? Ste pripravljeni? Ste res pripravljeni narediti nekaj zase?

Zaživeti pravega sebe? Se osvoboditi spon omejenosti razUma, vzorcev in prepričanj, da se ne da?

Ste res pripravljen izstopiti iz začaranega kroga cone udobja?

Ste pripravljeni v svojem življenju prevzeti odgovornost in zavladati?

Če ste si odgovoril na vsa zgoraj postavljena vprašanja z DA.

… Potem je ta paket za vas.

Vedite, to bo najboljša naložba, ki jo lahko zdaj v tem obdobju date sebi.

Zdaj, ko je klic duše tako glasen, ko kliče na pomoč, v katero smer, kako in s kom naprej naprej.

Zdaj je pravi čas.

Kdaj, če ne ZDAJ?

Prebudite se. Prebudite in spoznajte svoje uspavane potenciale, darove in misijo.

Zaživite sebe. Tukaj in zdaj.

“Aktiviraj svoje speče potenciale v sebi, zdaj!”

Kaj naredite z aktivacijo svoje DNK?

Vi sami, kontaktirate s svojim višjim zavedanjem. Komunicirate s svojimi kromosomi in v njih premaknete uspavano DNK. Vi, to naredite, jaz vas samo vodim. Učite se delovati iz srca in v svoje najvišje dobo, skozi namero. S tem vzpostavite ravnotežje in sodelovanje med telesno inteligenco DNK, Univerzuma in zavestjo Zemlje. To se imenuje Novo trojstvo Življenja.

DNK vsake osebe drži v sebi načrt za popolno zdravje in črpa informacije iz tega originalnega načrta za zdravje in srečo. Ta originalni načrt, ki je v vaših celicah in v vašem energetskem polju – auri – svetlobnem telesu lahko aktivirate. To je dar transformacije in procesa vstajenja, ki smo mu priča na Zemlji.

Meditacije - AKTIVACIJE DNK

Kako aktivacija DNK poteka?

Aktivacije DNK se lahko opravljajo v skupini ali individualno. Jaz vas skozi proces vodim, usmerjam, da pridete skozi usmerjen način dihanja v umirjeno stanje zavesti – Theta stanje (stanje med budnostjo in snom). To stanje dosežete hitro in zelo enostavno tako, da spremenite ritem dihanja, ga umirite in se prepustite vodeni vizualizaciji. Uporabljata se dve vrsti vizualizacije in sicer; »utripajoča zvezda« in »mehur duše«.

Skozi vizualizacijo in namero dosežemo stanje zavesti, šele potem naredimo aktivacijo DNK.

V ozadju meditacije imava tudi glasbeno podlago. Zvok igra pomembno vlogo v naših življenjih. Glasba je zvok, ki skozi nas vibrira kot nobena druga snov. Zvok je frekvenca, ki prenaša sporočila. DNK komunicira z zvoki. Namera, ki prihaja iz človeškega uma, se prenaša na vsako vrstico DNK z zvoki. Namen ene vrstice DNK se takoj prenaša z zvoki drugim vrsticam DNK. To spreminja kromosome, ki potem spreminjajo celico. Normalno je sklepati, da obstaja tudi povratna vez: DNK uporablja frekvenco, da lahko sporoča svoj namen. Celice medsebojno komunicirajo in tehnika zdravljenja DNK vzpodbuja celično komunikacijo, ne samo znotraj vašega telesa, temveč tudi med vami in v povezavi z drugimi.

V tem stanju globoke sproščenosti – Theta stanja (ko se zavest spusti na frekvenco 4 do 7 Hz.), intuitivnosti in kreativnosti, počasi sledite mojim napotkom in začneva z ukazi: vi zapovedujete-ukazujete svojemu Višjemu jazu in svoji DNK. Vi ukažete svoji DNK, ker je vaša DNK – VAŠA. Tako ji »naročite, kaj mora narediti«, jaz pa sem kot aktivator, posrednik.

Med samim postopkom lahko izkusite močne energetske spremembe v telesu: vroče, hladno, mravljince, solze… občutek novega elana in radost, vse kar pripomore k ozdravitvi, izboljšanju zaznavanja in vam pomaga na višji nivo. Občutili boste energije in povrnil se vam bo elan, volja do življenja in popoln preporod.

Delovanje tega postopka je za celo življenje. To pomeni, ko enkrat aktivirate ta potencial v sebi, ga aktivirate za vedno.

Kaj je DNK?

V človeškem telesu je približno 75 trilijonov celic (75.000.000.000.000). Največja celica je manjša od najdrobnejšega peska. Jedro vsake celice ima vse informacije, ki so potrebne, da bi se ustvaril človek. Ta kemično zapisana informacija, katere zapis bi napolnil več kot milijon strani, je shranjena v pomembni knjižici, ki je po velikosti zelo majhna in se imenuje DNK. Kratica DNK pomeni deoksiribonukleinska kislina. Iz nje so sestavljeni geni in kromosomi našega fizičnega telesa.

DNK je velikanska (makro) molekula, v kateri so shranjene vse informacije o tem, kdo ste v resnici na vsaki ravni. Sestavljena je iz tankih nitk (podobnih lasem), ki so v jedru vsake celice in so navite in znova navite druga okrog druge kot telefonske žice.

DNK je po obliki dvojna vijačnica. Podobna je tankim dolgim lestvam s številnimi prečkami, zavitimi tako, da se nogi lestve ali dva niza spiralno ovijata drug okrog drugega in nato znova in znova – tako da bi se vse vijačnice umestile v kar najmanjši mogoči prostor, ki se meri v nanometrih. Če bi nekdo izvlekel DNK iz ene same celice in jo raztegnil v ravno črto, bi bila ta dolga približno dva metra.

Meditacije - AKTIVACIJE DNK

Kaj je aktivacija DNK?

V vsaki celici telesa je 46 kromosomov tvori 23 parov. En člen vsakega para izvira od matere in eden od očeta. Vsako jajčece in vsak spermij vsebuje točno 23 kromosomov in ko se združita, nastane popolna številka 46 kromosomov. Vedno sta po dva in dva skupaj, tako, da je 23 dvojic.

Danes vemo, da se nahaja na DNK 15.000 genov (podatki leta 2005), še pred nekaj leti, ko se je tehnika DNK formirala je bilo po takratnih podatkih raziskave projekta rečeno, da je 120 000 genov, še nedolgo tega smo govorili o številki 30.000, zadnji podatek pa je 15.000-17.0000 baznih parov (pri človeku iz 16.569) genov. Vsak gen ima zanj značilno nalogo, kakršna je na primer izbira barve oči ali določanje spola. Svojo nalogo opravljajo tako, da ustvarjajo določene beljakovine. Če je določen gen poškodovan, človek zboli in postane prizadet. Vsak gen je sestavljen iz DNK.

Poleg več kot 16.000 delujočih genov, ki jih ima vsaka celica, so znanstveniki odkrili tudi DNK, ki naj nebi imela nobene naloge. Ta DNK je na videz mrtva, uspavana, mirujoča. Ko znanstveniki, opisujejo to spečo DNK, uporabljajo zanjo izraz odpadna DNK – »junk DNA«, ali pa tudi delilna DNK (spacer DNK ).Toda ta vrsta DNK nikakor ni delilni material brez vrednosti. Ima zelo veliko informacij o tem, kdo v resnici smo. Prav v njej je shranjeno »izgubljeno« znanje o naši slavi, zmožnostih in moči. Vsebuje vse skrite delčke skrivnostne zloženke, ki priča, da smo močno in večno bitje – bog, boginja. Ima informacije o naših pravih življenjskih ciljih in nalogah, našem popolnem zdravju, popolni komunikaciji med nami in našim telesom, srcem, duhom in drugimi ljudmi. In še veliko več, vendar sodi to že v znanstveno fantastiko.

Z aktivacijo DNK se sprožijo mehanizmi, s katerimi se ta uspavana DNK prebuja, tako, da začne opravljati svojo nalogo.

Kako deluje aktivacija DNK na človeka?

Že od vsega začetka, ko sta prvi moški in ženska zakoračila po tem planetu, nismo bili celota. Že takrat smo bili razcepljeni v sebi. Izgubili smo del svoje DNK. Nekateri menijo, da smo prostovoljno privolili v to, da se del našega dragocenega genskega materijala uspava in prikrije, da bi lahko vzdržali raziskovanje materijalnih svetov, v katere smo potisnjeni in kjer danes živimo. Šele danes, po številnih tisočletjih evolucije, so dozoreli prvi med nami, ki so povsem izpolnili svojo nalogo in jim je dovoljeno, da se zbudijo in vrnejo tja od koder so prišli. To je darilo, ki smo si ga zaslužili, naša osvoboditev. Tem sledijo drugi, ki so prišli pozneje in razumejo, da se tudi oni po tihem prebujajo po zaslugi aktiviranja svoje DNK. Tretji pa menijo, da to niti ni kakšno posebno darilo.

Toda, ko se aktivacija DNK sproži potem deluje. Deluje pa tako, da se prebudita izjemna kromosoma, kromosoma mladosti in vitalnosti, ki imata kemično opisano informacijo za prebujanje speče DNK, ki jo vsi od nekdaj nosimo v sebi. Ko se ta aktivira, DNK iz teh kromosomov začne odvijati in premikati deset višjih nizov DNK, ki jih imamo v virtualni obliki v prikritih energijskih obrazcih. Nihče ne more predvideti, kako hitro bo potekalo prebujanje. Čeprav gre za vaše celice, pa še vedno ne morete vplivati na ritem prebujanja. Dogaja se tako hitro, kot je predvideno po božanskem načrtu. Ampak aktivacija DNK, če se opravi z višjim namenom, iz srca in s sprejemljivim umom, potem po vseh pravilih procesa, daje najboljše dosežke in rezultat.

Kakšna je pravzaprav človekova DNK?

V človeškem telesu je na milijone celic in v jedru vsake celice se nahajajo kromosomi, v njih so geni in DNK.
Kromosomi so na koncu zaprti s telomeri, ki služijo temu, da celice ohranijo žive.
Geni so nosilci dednih lastnosti.
Molekula DNK pa je nosilka genetske kode – shranjene ima vse informacije, ki so potrebne za delovanje človeškega organizma in določa vsaki celici njeno obliko in funkcijo.
V vsaki človeški celici je 46 kromosomov oz. 23 parov. 23 jih pridobimo od očeta in 23 od matere.
Vsak kromosom ima po dve aktivni ovojnici (en par) DNK. Zraven teh dveh ovojnic imamo še 10 neaktivnih ovojnic (pet parov), ki jim znanstveniki pravijo »junk DNK«.
Vse skupaj tvori 6 parov, s tem, da je prvi par viden, ostalih 5 parov se nahaja na energijski ravni.
Za lažjo predstavo je prvi par kot naše fizično telo in ostali pari so kot naša aura.
Z aktivacijo uspavane DNK se začnejo prebujati naše sposobnosti, ki jih nosimo v naših genih.

Po naravi je naša DNK dvanajst nizna vijačnica in ne dvojna. Očitno je, da ima vsakdo dvojno vijačnico (spiralo) fizične snovi, manj očitno pa, da ima vsakdo še pet dodatnih dvojnih vijačnic v virtualni obliki, ki nestrpno čakajo, da se bodo odvile in zasedle svoj prostor ter se umestile druga nad drugo nad fizično DNK. Z drugimi besedami, naša fizična DNK ima v sebi še pet dvo niznih vijačnic v energijski ali kodni obliki. Vsak človek ima šest dvoniznih vijačnic, ki so jih v duhovnih krogih poznali že zdavnaj. Pred več kot petdesetimi leti (1973) jih je opisal J. J. Hurtek v knjigi Ključi Enocha, leta 1992 pa je v njih spregovorila Barbara Marciniak, v svoji knjigi Bringers of the Dawn.

Meditacije - AKTIVACIJE DNK

Kaj počnem jaz v procesu, kot aktivatorka DNK?

Po tem, ko vam v uvodnem videu opišem kaj pravzaprav je DNK, vam povem tudi kakšna je naloga teh višjih, energijskih vijačnic v vašem telesu.

Prva višja vijačnica, ki se spusti na svoj prostor nad fizično vijačnico, se imenuje DNK komunikacije. Ta raztaplja komunikacijske ovire med vami in vašo DNK, med vami in vašimi celicami, medsebojno med celicami, med vašimi organi, med organi in različnimi telesnimi sestavami. DNK komunikacije omogoča skupini DNK komunikacijo z drugimi DNK v drugih organizmih na planetu. DNK je torej načrt glavnega vzorca vsake reči na svetu in širše »hiša ne more biti zgrajena brez načrta«. Noben fizičen predmet ne nastane brez načrta in brez fizičnega vzroka. Tudi kamenje, rastline, živali in ljudje, angeli in vesolje – vsi imajo svojo DNK. Ko začne vaša DNK komunicirati z drugimi DNK, postane življenje čarovnija.

Ime druge višje vijačnice, ki priplava na svoj prostor je DNK popolnosti, skrbi pa za izboljšanje telesnega, čustvenega in mentalnega zdravja.

Tretja, DNK energije v gibanju (E-motion), spodbuja energijski tok v vas in zdravi emocionalna in psihološka telesa.

Četrta, DNK ustvarjalnosti, bistri vaš življenjski načrt in namen, namen vseh vaših dosedanjih življenj in polnost vseh vidikov vaše ustvarjalnosti.

Peta, DNK nesmrtnosti, odkriva, kdo pravzaprav ste in vam omogoča, da resnično zaživite kot večno bitje, v večnem tukaj in zdaj.

Opravi se pet aktivacij DNK in sicer:

1. aktivacija: zbudijo se arhetipski kromosomi mladosti in vitalnosti
2. aktivacija: premaknemo preostalih 44 kromosomov, tako, da jih pokličemo drugega za drugim in s tem se samodejno ozdravijo in revitalizirajo
3. aktivacija: usmerimo se na arhetipski kromosom vaše enkratnosti (Uniqness Chromosome), da bi spoznali svojo misijo na tem planetu in namen svojega življenja
4. aktivacija: sprožimo proces harmoniziranja in integriranja vaših notranjih vidikov – moškega in ženskega dela vaše osebnosti, uravnavaje jin-jang
5. aktivacija: je aktivacija kromosoma blagostanja (finančna neodvisnost)

Kaj se dogaja po opravljeni aktivaciji DNK?

V naslednjih nekaj dneh, po aktivaciji lahko čutite nihanje energij: od navala energij, do zaspanosti. Energija je lahko sprva tako povečana, da po aktiviranju nekaj noči ne morete spati. Potem včasih pride do obdobja zmanjšanja energije ali letargije. Ko je tega obdobja konec, se lahko počutite bolj kot kdaj koli prej. Zgodi de lahko tudi obratno: najprej letargija, potem zvišanje energije. Po nekaj tednih se življenje normalizira. Proces trenutnega stanja se obrne: imunološki sistem deluje močneje, kosti se zaraščajo precej hitreje, bolezni izginejo, pospešuje se obnova celic, upočasni se njihovo staranje. Čeprav je še zgodaj za napoved, podatki že kažejo, da se lahko pričakuje podaljšanje življenjske dobe.

Pomembno je, da veste, tako, da se lahko pripravite. Po kratkem času se bo telo samo uravnovesilo, vi pa boste začeli čutiti pozitivne fizične, čustvene in psihološke spremembe. Pomembno je, da pijete več vode in počivate., ter opazujete svoje telo.

Vaše telo se bo začelo čistiti na vseh nivojih in bo potrebovalo več vode, mineralov in vitaminov za obnavljanje. Vsi seveda ne izkusijo enako, saj je pomembno, kje v procesu ste pred aktivacijo vi. Nekateri lahko začutite naval življenjskih energij, medtem, ko pri drugih sprememb ni. Toda tisti, ki začutite spremembe, boste videli, da je aktivacija nekaj resničnega.

Meditacije - AKTIVACIJE DNK


Spremembe, ki so možne na fizični ravni:

• razstrupljevanje in čiščenje telesa – ki se lahko kaže skozi simptome gripe, kašljate, telo se zasluzi, bolečine v mišicah, … povsod kjer so bili zapisi skozi telesni spomin, se te blokade lahko sproščajo skozi fizične simptome, bolečino in čiščenje
• mozolji ali izpuščaji – kaže, da se na emocionalni ravni nekaj čisti (pijte več vode)
• glavobol – po navadi prvi dan, potem izzveni (pijte veliko vode), zaradi spremembe vaše frekvence
• bolečine v mišicah in sklepih – stare energije se raztapljajo iz ovojev vašega energijskega plašča
• raven energije v telesu lahko naraste
• občutek pomladitve – dejansko izgledate mlajši, povrne se vam sij na obrazu, zaživite
• gube izginjajo, zategne se vam koža, strije se zmanjšajo
• nohti rastejo hitreje, močnejši in bolj gosti lasje
• rane se hitreje celijo
• izboljša se vam vid
• določene bolezni izzvenijo
• lahko čutite obratno, popoln upad energije in bi samo spali – sledite ritmu telesa in spite, morda telo rabi počitek, saj se tako naravno najlažje in najhitreje regenerira
• večja zmožnost samozdravljenja in želja po bolj zdravi prehrani – določena hrana se vam dobesedno upre
• povečanje samozavesti
• bolj vam je jasno, kaj je vaš naslednji korak
• bolj umirjeni ste – ni več ekstremnih stanj (od popolne euforije do panike)
• jasnovidne sanje in močni uvidi skozi sanje
• povečana koncentracija
• boljše izražanje in večja jasnost
• manj skrbi in stresa
• boljši spomin in hitrejša manifestacija stvari
• spuščanje starih stvari – do nekaterih stvari se vzpostavi distanca in se vas več ne »dotaknejo«
• svoje odnose vidite bolje – lahko se v odnosu bolj povežete, ali skozi konflikt razrešite neke pretekle vzorce, ki vas držijo ujete
• prepoznavanje vaše »dušne družine«
• zmožnost globje povezave in ljubezni z drugimi
• večja jasnost na vseh nivojih
• bolj ste tukaj in zdaj
• večji fokus
• herpes se hitreje celi
• večja spolna vzdržljivost
• hitrejša uresničitev željenih cilje
• uredi se prebava
• žejni ste, močnejša želja po pitju vode

Aktiviranja DNK dejansko vodijo k bolj jasni orientaciji v življenju in osebni usodi. Pospešijo proces obvladovanja osebe in odpirajo vrata temu, kar v resnici ste, oziroma jasnemu spoznanju vašega višjega Jaza.

Izboljševanje medsebojnih in intimnih odnosov je prednost večine ljudi. Na tem planetu smo zato, da bi čutili, ustvarjali in delili z drugimi.

Meditacije - AKTIVACIJE DNK


Zakaj in komu je aktivacija DNK namenjena?

Z aktivacijo uspavane DNK se začnejo prebujati vaše sposobnosti, ki jih nosite v vaših genih. Najprej se zbudi in se uravnovesi vaše telesno, čustveno, mentalno in duhovno stanje… Z drugimi besedami: zdravite se na vseh nivojih: tako fizično, čustveno – psihično, mentalno in duhovno.

Z aktivacijo DNK se v vas začne odvijati in razkrivati vaš osnovni naravni namen in načrt ter sposobnosti, talenti, potenciali, ki jih imate v sebi.

Aktivira se vaša naravna ustvarjalnost in edinstvenost, da se zavedate kdo v resnici ste, ter lahko izpolnite svoj življenjski namen in načrt, ki ga je izbrala vaša duša.

Aktivira se sposobnost samo ozdravitve ter zgodi se osebnostna povezava: telesa, uma, duše, srca in duha, kot tudi načrt obilja, ki je potreben za izpeljavo življenjskega namena in načrta.

Začnete se zavedati svojega poslanstva, kaj vam je v resnici namenjeno postati v tem življenju, lekcije in izzivi, ki so potrebne, da jih osvojite ter karmične stvari.

Aktivacija DNK je priporočljiva za vse, ki ste pripravljeni sprejeti zgoraj opisane stvari ter imate voljo in motiv spoznati svoj prvotni namen bivanja tukaj in zdaj.

Kako izvajati aktivacije?

“Človek začne v celoti pripadati sebi šele, ko spozna programe, ki ga upravljajo, in prevzame vajeti upravljanja programov, sebe in svojega življenja v svoje roke.”

Najboljše je, če aktivacije izvajate enkrat mesečno, da lahko vmes opazujete spremembe, ki se vam bodo dogajale tako na vaši telesni ravni, kot vseh drugih ravneh zaznave.

Med procesom prve in druge aktivacije, je dobro, da si vzamete čas. Priporočam, da ne hitite z drugo, dobro je, da je vmes 21 dni – 3 tedne, da se lahko dogaja proces, ki ga telo potrebuje. Proces je lahko na fizični ravni, lahko na mentalni, čustveni ali duhovni…

 

Cena paketa je samo 44€, za 5 vodenih meditacij (4 meditacije + 1 gratis)

 

Iz srca,


44,00  z DDV

44,00  z DDV

Morda te zanima tudi