11.2. Praktično-izkustveni seminar: Zvezdni Tetraeder in Merkaba

33,00  z DDV

Predstavitev

Po poteh svete geometrije:

Mesečni praktično-izkustveni seminar 2 :

 ”ZVEZDNI TETRAEDER IN MERKABA”

3 urni dogodek v živo, od 18h do 21h

Kdaj: 11.2.2022  

Kje: spletni seminar v živo 

Cena: 33 eur

Tetraeder je prvo od petih teles v Platonovi razpredelnici geometrijskih teles v znanosti svete geometrije. Povezan je z elementom ognja. V arhihekturi ga poznamo preko piramid. Zvezdni tetraeder sestavljata dva tetraedra (dve piramidi), ki se prepletata : ena sega s konico v Nebo in druga s konico v Zemljo. 

Zvezdni tetraeder prinaša RAVNOVESJE na vseh nivojih:

– ravnovesje vdiha in izdiha

– ravnovesje ženskega in moškega svetega principa

– čustveno in miselno ravnovesje

– uravnoteženje čaker

– ravnovesje med telesom, umom in dušo

– med človekom in Bogom (G.O.D. Božansko Zavestjo)

– med človekom in njegovim G.O.D. Božanskim Sebstvom

– med makrokozmosom in mikrokozmosom

– uravnoteženo povezavo med Zemljo in Univerzumom

– med različnimi področji tvojega življenja (Univerzalni Zakon Ravnovesja)

Zvezdni teraeder ti pomaga preseči dualni svet 3. imenzije – svet svetlobe in teme, dobrega in slabega, zdravja in bolezni, ljubezni in strahu… in preiti v 5. dimenzijo kjer vladata le mir, ljubezen in harmonija. Daje nas v zavedanje in v vibracijo naše resnične moči, ki jo imamo, ko smo v ravnovesju.

Na seminarju boste prejeli naslednja znanja:

 • Kaj je sveta geometrija, 2. del 
 • Fibonaccijevo zaporedje
 • Koren zlatega števila
 • Osnove svete geometrije : seme življenja, sadež življenja, drevo življenja, roža življenja, metatronova kocka
 • 5 platonskih geometrijskih teles, 2 netočni predstavitvi v znanosti svete geometrije in kako to vpliva na kolektivno zavest človeštva ?
 • ZVEZDNI TETRAEDER ali DAVIDOVA ZVEZDA: enost ženskega principa sprejemanja in moškega principa dajanja in delovanja, sveta poroka, sveto partnerstvo in sveta spolnost
 • ZVEZDNI TETRAEDER: povezava med Nebom in Zemljo, med eteričnim in fizičnim, tako navznoter kot navzven, med makrokozmosom in mirokozmosom, med posameznikom in Univerzumom
 • ZVEZDNI TETRAEDER IN MERKABA – TVOJE SVETLOBNO VOZILO za potovanje v Zavesti, skozi prostor, čas in dimenzije.
 • MERKABA: povezava z višjimi svetovi in dimenzijami
 • AKTIVIRANA MERKABA je tudi tvoja zaščita in postavitev zdravih meja
 • MERKABA in URAVNOTEŽN NEGATIVNI MENTAL, ki te vedno varuje, ki jasno reče “Ne” ne-podpornemu in te ščiti pred nevarnostjo.

Praktični del:

 • Jogijsko dihanje: dovršeni izdih (moški princip), ki omogoči koliko svetlobe oz. pranein Koliko frekvenc Diamantne mreže in znanj lahko sprejmemo (ženski princip) v telo in avro
 • Zvezdni tetraeder v središču krogle Diamantne Zemlje: potovanje vanj
 • Geometrija srca: začuti zvezdni tetraeder 
 • Uporaba strukture zvezdnega tetraedra za
  • ravnotežje čustev, uma, sposobnostjo prejemanja in dajanja, počitka in akcije
  • povečanje sposobnosti povezave z višjimi dimenzijami, razvoj intuicije in za večjo prizemljenost
  • zdravljenje predniške linije in ran na srcu

O Katarini Marinč

multiterapevtka, mednarodna predavateljica, učiteljica kundalini joge in Living L.O.V.E. učenj in tehnologije

Katarina je učiteljica s srcem in dušo že 29 let. Je multiterapevtka in mednarodna predavateljica, ki pomaga z različnimi znanji in tehnikami dvigovati zavest ljudi. Zadnjih šest let živi v Franciji, a se rada vrača v Slovenijo, za katero pravi, da lahko postane oaza ljubezni za ves svet. Najprej je poučevala angleščino v vrtcih, nato 18 let francoščino in angleščino, danes pa je Katarina ustanoviteljica mednarodne Living L.O.V.E. šole kjer uči 22 univerzalnih zakonov in 13 univerzalnih portalov. Je tudi KRI (Kundalini Research Institute) certificirana učiteljica kundalini joge – v decembru je ravno pričela 6 mesečno začetniško spletno šolo kundalini joge za Slovenijo. Kot multiterapevtka ljudem pomaga z Bachovimi cvetnimi esencami, zdravilnimi planetarnimi žarki, kristalnimi žarki Vnebovzetih Mojstrov, zdravilno tehniko Sat Nam Rasayan, vpogledi v telo, avro, um ter v zapis Duše in v pretekla in paralelna življenja.

O Shani Flogie

Shana Flogie je svoje  življenje posvetila svetovalnemu delu pri katerem pristopa celostno. Deluje v Ljubljani, kjer predava, vodi seminarje in tečaje tako po Sloveniji kot v tujini ter je občasna gostja na radiu in televiziji. Od leta 2016 piše tedenske kolumne in članke za revijo Suzy. Njeno individualno svetovanje in terapevtsko delo bazira predvsem na znanju in dolgoletnih izkušnjah. Svojo veliko ljubezen do dela z ljudmi in mladimi je na začetku 90–ih povezala z novimi pristopi in znanji, ki so ključ pri procesu osebne in duhovne rasti. Je ustanoviteljica blagovne znamke MyChi, pod katero deluje že od leta 2003. Že od otroštva je izjemno senzibilna, skozi odraščanje pa se je njen dar zaznave in močne intuitivne naravnanosti za druge le še poglobil. Skozi študij psihološke astrologije, transakcijske analize in psihodrame, si je izoblikovala trdno perspektivo, skozi katero lahko astrologijo uporablja kot astrologijo samo, psihoterapevtsko delo ali svetovalno delo kje drugje. Druga vzporedna znanja, ki jih kot orodja Shana uporablja pri svojem delu so različni alternativni pristopi, ki pripomorejo k razumevanju človekovega psiho-fizičnega stanja. 

Prijavite se pravočasno in dobili boste dostop do seminarja v živo. 

Posnetek seminarja bo na voljo in bo naložen v Mychi spletno učilnico. 

33,00  z DDV

33,00  z DDV

Morda te zanima tudi