Shana Flogie: Krvava Superluna – popolni Lunin mrk v Strelcu

blog poletni mrki

Mrki so čas za pogled navznoter, za zdravljenje, za odpuščanje in prestrukturiranje. So čas za fino uravnavanje vseh nivojev, s poudarkom na sebi. Zapomnite si, da je vsak trenutek v temu obdobju darilo, ki bo omogočil vaš napredek. Ta se bo zgodil najprej pri vašem Jazu, z odstranitvijo vseh togih prepričanj ter tako olajšal okoliščine vaših zmožnosti za boljše izkoriščanje tega pomembnega toka »vetra spremembe«. S soočenjem z vašimi edinstvenimi izzivi v tem gibanju, boste konec koncev pridobivali in rasli. Vendar naredite to z ljubeznijo. Ljubezen je vedno ključ. Vendar ljubezen zahteva moč in brezhibnost, saj je definirana z »biti iskren do svojega jaza/do sebe.« Zdaj je čas! Izkoristite ga.

26. maja 2021 bo izjemno je redek nebesni dogodek. V tej noči se bo svetila na nočnem nebu krvava superluna. Ta polna luna bo večja kot običajna, postala bo briljantno rdeča, ko jo bo zasenčila zemeljska senca.

Krvavi mrki so redki in so svoje ime dobili zaradi rdečkastega odtenka, ki ga Luna prevzame ob popolnem mrku.

Nazadnje smo imeli krvavi super lunin Mrk ob krvavi superluni januarja 2019, zato bo ta nekaj posebnega za doživeti, še posebej, če ga lahko vidimo z našega kotička sveta.

V astrologiji  prinaša »mrčna krvava Luna« nenadne spremembe, potrebo po preobrazbi ali preusmeritvi vašega življenja v novo smer.

V času mrka boste morda čutili, da se nekaj sprošča iz vašega življenja ali da je vaša pot očiščena balasta preteklosti. Naloga mrkov je, da vas postavijo tja, kjer morate biti. Predstavljajo portale, ki vas dvignejo in potisnejo na naslednjo raven, na višji nivo, ki ustreza razvoju vaše duše. Predstavljajo kvantni skok v novo in višje stanje zavesti.

Zaupajte, da vse, kar v času mrka odpade iz vašega življenja ali vam predstavlja velik izziv, zaupajte da vas čas podpira pri odpuščanju.

Dinamika poletnih mrkov

Lunin mrk, krvave Superlune, ki bo v znamenju Strelca konec maja je del mrčnega cikla, ki se je začel maja 2020. Strelec vlada višjemu umu in modrosti. Njegova energija vam omogoča, da se osredotočite na širšo sliko in vam pomaga, da stvari vidite s širšega vidika. Strelčeva energija, ki jo predstavlja puščica lokostrelca, vam omogoča, da določite svoje namene in usmerite puščico v željeno smer. Čeprav vaš namen vodi pot puščice, ni v vaši kontroli, kje bo pristala.

Karkoli se bo dogajalo v času tega mrka, se povežite s to energijo in jo uporabite za vodenje, odpuščanje in zaključevanje. Osredotočite se na širšo sliko, preverite tudi ali lahko razširite svojo miselnost in si oglejte stvari iz pozitivne perspektive. Morda vam bo v pomoč tudi, da naredite vpogled v svoje pretekle dogodke, ki so se zgodili, ko se je ta cikel mrka prvič začel. Torej ključen bo maj 2020.

Kjer koli bo na koncu pristala vaša puščica, četudi ne bo tam, kjer ste mislili, da bo končala, vedite, da bo kmalu napočil čas za nove namere in za novo pustolovščino. Popolni Lunini mrki so čas velikih sprememb in preobrazbe. Morda boste začutili, da se premikate skozi simbolni proces smrti in ponovnega rojstva ali pa se vam zgodijo nenadne spremembe, ki se jim morate prilagoditi in rasti. Ker bo ta mrk v Strelcu, boste morda našli novo modrost ali celo skrivnosti, ki bodo prišle na površje, zaradi česar boste morate razviti ali spremeniti svoj pristop.

Mrki navadno prihajajo v parih, sestrski mrk tega pa je Sončni mrk, ki bo 11. junija 2021. Ob junijskem mrku boste dobili priložnost, da določite in si jasno zastavite svoje namere in si svoje poti začrtate v skladu svojega srca.

Sama narava majskega mrka lahko odkrije tudi skrivnosti ali skrite informacije, ki se bodo dvigale na površje. Te informacije lahko spodbudijo spremembe ali preobrazbe, a prav te informacije lahko povzročijo Prebujenje na kolektivnem nivoju v prihodnjih 6-ih mesecih.

Na kolektivnem nivoju nam prinaša:

Znanje je moč in zelo verjetno bomo kot družba ugotovili, da nam lahko te nove informacije dajo prepotrebno jasnost in odgovore na to, kam gremo in kakšni naj bodo naši nadaljnji koraki.

blog poletni mrki

Merkur, planet komunikacije, bo v času tega mrka blizu Venere, kar oznanja čas za komunikacijo iz srca, prežeto s sočutjem in delovanje iz ljubezni in nikakor ne iz strahu.

Mrki lahko vplivajo na vsakega izmed vas drugače, pa vendar boste vsi začutili globoko mešanico čustev in občutkov, ki lahko privrejo na plan.

Polne lune so vedno čas, ko se naša lastna čustva lahko pojavijo na površju, in ob mrku, še posebej ob krvavi superluni, se to lahko poveča.

Ko Luna pade v temo, simbolizira vsa naša lastna temna čustva, ki se dvignejo na površje. Vse sence, ki so se skrivale v zakulisju, se nenadoma pojavijo v našem zavedanju.

Na vas bo, da počastite vsa čustva, ki se bodo pojavila. Če bi se morda počutili preobremenjene, vam bo pomagalo, če boste dali tako sebi kot drugim prostor in veliko mero sočutja, dokler energije mrka ne minejo. Preteklosti boste znova zrli v oči. Čas soočanja in odpuščanja bo.

Med tem mrkom bo zelo aktiven tudi Jupiter, ki lahko deluje kot povečevalna lupa, kar lahko doda energijo mrka na potenco.

Upoštevajte tudi, da se lahko mrki na drugi strani pokažejo stvari bolj jasne in boste tako lažje razumeli vsa čustva, s katerimi se boste soočali. Ker so energije mrka močne, lahko prav drugo stran njegove energije dosežete šele v času junijskega Sončevega mrka, zato bodite potrpežljivi in vedite, da bo tudi to minilo.

Lunin mrk ob krvavi superluni prinašajo tudi povečanje ekstremnih vremenskih razmer in bi lahko okrepili napetosti, ki se odvijajo na svetovnem prizorišču, zato bodite pozorni, saj bi se lahko situacije zaostrile. Tudi viharji, potresi ali katastrofe se lahko zgodijo. V astrologiji so bili mrki ob krvavi Luni slabi znaki kraljev, kraljic in vladarjev držav. Obstajajo tudi vraževerja, da je to lahko čas, ko lahko zacveti tema.

Za temo že dolgo velja, da je negativna, pa vendar se je ni treba bati. V temi se lahko preobrazimo; v temi se lahko povežemo z lastnim duhom, v temi pa lahko sanjamo o svetlejšem in boljšem svetu za vse.

Ko senca pade po obzorju Lune, so vaše intuitivne, skrite moči povišane. Spodbuja vas, da osredotočenost tega 3D sveta za hip usmerite ter vstopite v nevidni svet duha, višje zavesti in neskončnih možnosti.

Mrki so čarobni dogodki, ki so darilo vesolja in vas postavljajo tja, kjer morate biti. Izzivajo vas, da greste čez most, proti Novemu, ki je v skladu s stanjem vašega razvoja. Prinašajo spremembe, prinašajo pa tudi prebujenje in priložnost, da se dvignete na vašo začrtano dušno pot.

Vsi ste tukaj z nekakšno misijo duše in prav mrki, zlasti Mrki krvave superlune, vas lahko opomnijo, zakaj ste tu, kakšno je vaše poslanstvo in namen duše ter kako se lahko dvignete na višjo raven bivanja.

Izkoristite energije in lekcije tega Mrka. Uporabite njegovo prisotnost, da se povežete s svojim notranjim, resničnim jazom. Zavedajte se, da so kakršne koli spremembe ali preobrazbe, ki se odvijajo, del vaše usode, ki vas bodo popeljale do naslednjega poglavja vaše evolucije.

Ohranjajte visoko vibracijo. 

Se Vidimo na live dogodku, kjer o mrčni dinamiki povem še več.

Iz srca,

shanapodpis

Deli vsebino:

Facebook
Pinterest
Twitter

Preberite tudi

Sporočilo ob koncu tedna…

Sporočilo ob koncu tedna…

BLOG ( x px) ()

Shana Flogie: Napoved za junij 2024

Sporočilo ob koncu tedna…