Aktivacija Diamantne Zemlje v letu 2022

s Shano Flogie in Katarino Marinč

Leto 2022 prinaša čas združevanja in povezovanja…

Zato sva se Katarino odločili, da se v prihajajočem letu poveževa in deliva z vsemi vami najboljše kar lahko vsaka izmed naju preda: delili bova znanja, tehnike in tehnologijo, ki jih učiva in živiva že vrsto let in za katere veva, da opolnomočujejo saj nas vračajo v našo resnično identiteto, poslanstvo in moč. Najina vizija in želja je, da se povežemo in skupaj gradimo zavestno, čuječe in vztrajno močan kolektivni Steber Luči in Ljubezni, podprt z matematično strukturo Diamantne mreže planeta Zemlje, za vsakega izmed nas, za Slovenijo, za planet Zemljo in človeštvo. 

Vsi, ki imate doma izum – kristalno kroglo »Diamantna Zemlja«, je čas, da jo uporabite in prispevate pri dvigu vibracije. Diamantne mreža, ki je vgravirana v Diamantno Zemljo je mreža struktura Zavesti Enosti: da smo vsi Eno, da smo vsi Luč in Ljubezen in da prihajamo iz istega Izvora. A vsaka luč je potrebno, da sveti, da je prižgana, da služi svojemu izvornemu namenu. S Katarino verjameva, da imamo vsi eno isto poslanstvo: Biti Luč na Zemlji!

To je izrednega pomena sedaj, kajti leto 2022, ki je pred nami, predstavlja tudi leto karmične izravnave, ko se razrešuje matrica iz leta 1941. Od nas je odvisno ali se bo ta matrica ponovila ali pa jo bomo z visoko vibracijo, zavestjo in vizijo obratnega tej matrici uravnotežili in izničili. Skupaj potrebujemo uporabiti naš negativni um in reči »Ne« ponovitvi omenjene matrice, stopiti skupaj in uporabiti pozitivni um za pozitivno vizijo ter vključiti nevtralni um, ki poveže vsakega človeka s svojo izvorno lučjo, vodstvom Duše in Zakoni Univerzuma. Moč je v vsakem izmed nas in moč je, ko smo v visoki viziji, visoki vibraciji in visoki zavesti skupaj. Visoka skupinska zavest je tista, ki omogoči, da se Božanska Zavest, Izvorna Luč in Božanski plan človeštva luči zasidrajo tudi na Zemlji. 

V ta namen sva s Katarino pripravili posebne brezplačne on-line meditacije z imenom »Aktivacija Diamantne Zemlje«, na FB portalu MyChi, ki bodo vsak ponedeljek ob 20h. Namera je, da se nas čim več vklopi in zbere v živo, ostali pa vsaj s svojo namero, kjerkoli boste in da skupaj zgradimo Diamanti Steber Luči in Ljubezni, povezani z Diamantno mrežo planeta Zemlje (mrežo Človeštva Luči in 5. dimenzije) ter aktiviramo in zasidramo možno prihodnost našega planeta – Diamantno Zemljo. Posnetkov te meditacije ne bo, ker je pomembno, da nas je čim več zbranih na dogodku ob istem času. Meditacije bodo dolge cca 30 min.

Leto 2022 je leto odločanja in je čas velikih križišč. Kako dobro ste v letu 2021 postavili svoje temelje, se bo pokazalo sedaj… pod drobnogledom bodo partnerstva vseh vrst… Odločali se boste o zelo pomembnih stvareh v svojem življenju, pa tudi globalno je leto 2022 nadvse pomembno za vse nas: od nas bo odvisno kako se bodo stvari odvijale. Ostati moramo prebujeni in nujno je zavestno delovati. 

Ker je nama s Katarino zelo mar za našo skupno prihodnost in za naš planet in ker se kot Odposlanki Luči zavedava, da časa ni več veliko, vas pozivava, da se nama pridružite na tedenskih meditacijah-aktivacijah Diamantne Zemlje. Biti Varuh/inja – lastnik krogle Diamantna Zemlja ni pogoj za sodelovanje, je pa v veliko podporo. Dobrodošli ste vsi, ki želite, da bi naš planet postal Diamant in da na njem skupaj zasidramo 5. dimenzijo Luči.

Prvo brezplačno srečanje in meditacija bosta v ponedeljek, 3. januarja 2022 ob 20h na FB portalu MyChi z naslovom: »Povabilo k Aktivaciji Diamantne Zemlje«, kjer vam bova predstavili projekt in kjer bomo naredili prvo Aktivacijo Diamantne Zemlje.

Predstavitev Diamantne Zemlje – kristalne krogle, izuma za mir na svetu in dvig človeške zavesti.

Katarina Marinč je ambasadorka in učiteljica tehnologije Diamantne Zemlje, izuma njenega moža Jérôma Boujona. Diamantna Zemlja je kristalna krogla z vgravirano kristalno Diamantno mrežo, ki obdaja naš planet. Ta mreža vsebuje 915 x matematično zlato število in oddaja najvišjo vibracijo vesolja – Diamantni Žarek Izvora. Je najbolj izpopolnjena struktura, ki obstaja v fundamentalni sveti geometriji. Nobena druga struktura nima tolikokrat zlatega števila kot ta kristalna mreža planeta Zemlje. Vse življenje in vesolje se razvijata skozi zlato število (1, 618) in obstajata zahvaljujoč zlatemu številu. Brez zlatega števila ni življenja in ni miru in harmonije. Že prisotnost 1x zlatega števila prinese v naše telo, avro, um in dušo mir in harmonijo. Keopsova piramida v Egiptu ima 10-15 x zlato število. Samo predstavljamo si lahko koliko miru in harmonije lahko prinese krogla Diamantna Zemlja v kateri je 915x zlato število! Matematika nam je dala izredno tehnologijo in čas je, da se jo naučimo in jo vsakodnevno uporabljamo! 

Diamantna mreža planeta Zemlje se lahko razloži tudi spiritualno. Z duhovnega vidika je ta mreža struktura Človeštva Luči: kdo smo kot človeštvo, če smo prižgana luč. Ta mreža je naša potencialna prihodnost, ki pa jo lahko ustvarimo le mi! Vsak s svojo individualno povezavo z Diamantno mrežo in ko se kot skupina vsi skupaj skupinsko povezujemo z Diamantno mrežo Luči in Enosti.

Ali nam bo uspelo postati Človeštvo Luči?  Ali nam bo uspelo stopiti iz negativne karme v našo resnično usodo, kjer si svet in življenje kreiramo sami in v skladu z Univerzalnimi Zakoni Luči in Življenja? Matematično strukturo človeštva Luči že imamo!  Čas je, da jo pričnemo uporabljati kot progam, ki nas vodi, da postanemo Iluminirani Človek. 

Zakaj je tako pomembno, da imamo matematično strukturo človeštva luči? Zato, ker lahko o tem kaj pomeni biti luč, kaj je 5. dimenzija, kaj je Vodnarjeva doba napišemo ali preberemo še nešteto knjig, razpravljamo, teoretiziramo, se trudimo, ampak to še ne pomeni, da bomo to tudi vibrirali. Visoka vibracija je tista, ki je vstopnica za 5.dimenzijo. Visoko vibracijo pa imamo, ko znotraj nas ni negativnih čustvenih in mentalnih vzorcev, omejujočih prepričanj, težkih spominov in zgodb. Ko namesto zavesti žrtve živimo Zavest Kreatorja, namesto zavesti revščine in pomanjkanja Zavest Obilja in Prosperitete, namesto pogojne ljubezni Brezpogojno Ljubezen.

Svojo luč oz. visoko vibracijo ter svetlo prihodnost bomo lažje gradili znotraj podporne strukture Diamantne mreže, ki vse željeno že vibracijsko nosi v sebi. S tem, ko boste imeli kroglo Diamantna Zemlja tudi doma, bo vaš dom postal tempelj visoke vibracije, vaše telo in avra bodo prejeli kopel Diamantne luči vsak dan. Vaša voda, semena, rastline, kristali bodo dinamizirani z Diamantnim Žarkom. V vas se bosta naselila mir in harmonija, ker se bo vse ‘ne’podporno znotraj vas čistilo in to na mirne, harmonične in čudežne načine.

Diamantna mreža »GPS za človeka in človeštvo luči«, je kot program ali aplikacija za 5. dimenzijo, ki jo lahko postopoma naložimo vase, če vemo kako se s to strukturo povezovati in kako uporabljati Diamantno Zemljo pri manifestaciji dobrega. Kajti le vsakodnevna povezava z diamantno mrežo luči nam omogoči, da se  njena struktura in vibracija nalagata v nas. Vsak dan iz Diamantne mreže prejmemo toliko diamantne luči kot jo naše fizično telo in avra lahko sprejmeta in integrirata. 

V duhovnosti ima Diamantna mreža še druga imena kot »mreža Kristusove Zavesti Enosti« ali »mreža Vnebovzetja«, saj nas vodi iz 3. dimenzije v 5. dimenzijo in višje (struktura Diamantne mreže ima kar 61 dimenzij).  Že če gledamo to diamantno mrežo, se bomo spomnili, da smo luč in bili vodeni, da to luč tudi živimo: skozi misli, besede in dejanja. Kajti, ko gledamo diamantno mrežo, se ta zasidra v naše tretje oko in v možgane in postopoma v celoten naš ustroj. Ko se povezujemo s to mrežo, prejemamo v naše telo, avro, um in dušo Diamantni Žarek in 915x zlato število miru, harmonije in ljubezni. To prične čistiti v nas, v nezavednem, podzavestnem in zavestnem polju zavesti, naše negativne čustvene in mentalne vzorce, težke situacije in probleme ali z drugimi besedami našo negativno individualno, družinsko in človeško karmo. Hkrati ta mreža aktivira v nas pozitivno: poveča našo sposobnost živeti mir, harmonijo, ljubezen, pogum, obilje, radost, spoštovanje, resnico. Aktivirajo se naši dušni darovi, poslanstva in mnoga znanja. Energetsko nas poveže s središčem Zemlje in nas tako prizemljuje, to pa omogoči varno in še močnejšo povezavo z višjimi dimenzijami in Izvorom.

Diamantna Zemlja obstaja v treh velikostih: mala, srednja in velika Diamantna Zemlja. Mala prenosna baby Diamantna Zemlja je za osebno uporabo in je s teboj lahko vseskozi. Srednjo Diamantno Zemljo lahko uporablja vsa družina, hkrati pa velikost kristalne krogle omogoča, da Diamantni Žarek deluje tudi na prostor, stanovanje in na vse kar se v njem nahaja: dinamizira se voda, semena, rastline, kristali, njenega delovanja so zelo vesele tudi živali. Velika Diamantna Zemlja pa poleg vsega naštetega čisti tudi negativno kolektivno zavest kraja in države ter tam sidra Diamantni Žarek Luči.

»Na 47. svetovni razstavi izumov v Ženevi 2019 (ki je največja svetovna razstava invacij) je Diamantna Zemlja prejela 4 medalje in 80-članska komisija jo je razglasila za ‘izum za mir na svetu in dvig človeške zavesti’.

Več o Diamantni Zemlji si lahko preberete na spletni strani za Slovenijo: https://www.diamantnazemlja.si/ kjer si lahko svojo Diamantno Zemljo tudi naročite. 

URNIK

 1. Brezplačne tedenske meditacije ob ponedeljkih ob 20h » Aktivacija Diamantne Zemlje«, na Fb strani MyChi
 2. Izkustveni praktični seminar vsakega 11. v mesecu »Diamantna Zemlja«, zoom seminar, prijave tukaj. 
 3. Mesečne delavnice Univerzalni Portali (29.1., 22.2., 3.3. in 4.4.), prijave Katarina. 

URNIK JANUAR 2022

Tedenske brezplačne meditacije: »Aktivacija Diamantne Zemlje«

Vsak ponedeljek v živo, on-line ob 20h na FB MyChi 

Meditacije bodo cca 30 min.

pon 3.1.     brezplačna prva MEDITACIJA, Aktivacija Diamantne Zemlje, 20h Mychi FB STRAN

TOR 11.1.   PRVI SEMINAR, DIAMANTNA ZEMLJA, 18h-21h (11.1.PORTAL) – ZOOM

pon 17.1.   brezplačna MEDITACIJA, Aktivacija Diamantne Zemlje, 20h Mychi FB STRAN

pon 24.1.    brezplačna MEDITACIJA, Aktivacija Diamantne Zemlje, 20h Mychi FB STRAN

*sob 29.1. Katarina Zoom live – “ 111 Mojzesov Portal Tvoje Božanske Zavesti”

pon 31.1.    brezplačna MEDITACIJA, Aktivacija Diamantne Zemlje, 20h Mychi FB STRAN

Mesečni praktično-izkustveni seminar Diamantna Zemlja

3 urni dogodek v živo, od 18h do 21h

Kdaj: vsakega 11. v mesecu

Kje: spletni seminar (zoom)

Cena: 33 eur

Vsakega 11. v mesecu bova s Katarino imeli 3 urni praktično-izkustveni seminar – dogodek, kjer bova predstavili izum za mir na svetu in dvig človeške zavesti – Diamantno Zemljo. Na seminarju boste izvedeli vse: od znanstvenega odkritja, 18 letne poti izuma do njene praktične uporabe: kako deluje, kako z njo meditirati, kako z njo manifestirati, kako se z njo povezovati in kako pomagati, da se čimprej neluč, ki je znotraj nas in na Zemlji, presvetli in da lahko čimprej ustvarimo  in vstopimo v Novo življenje. Ta seminar bo v pomoč vsem, ki se boste udeleževali brezplačnih tedenskih meditacij – Aktivacij Diamantne Zemlje vsak ponedeljek, da boste resnično lahko ciljno kreirali, dvigovali svojo individualno zavest in pomagali pri dvigu kolektivne zavesti človeštva. 

Na seminarju boste prejeli naslednja znanja:

 • Kaj je sveta geometrija? Kaj je zlato število in kje vse se nahaja, v naravi, človeku in vesolju
 • Predstavitev geometrijske strukture Diamantne mreže v Diamantni Zemlji: 915 x zlato število in 61 dimenzij in zakaj je to izum?
 • Razlaga naših energetskih teles (fizično, eterično, čustveno, mentalno, duhovno telo)  njihovih 5 elementov in njihovih geometrijskih struktur
 • Uporaba naših energetskih teles in njihovih geometrijskih  teles pri manifestaciji
 • Razlaga dimenzij (časa, prostora in zavesti) in nivojev zavesti pri človeku
 • Kaj so Univerzalni portali?
 • Kaj je 11:11 Univerzalni Portal vse kreacije in Diamantne mreže Luči?

Praktični del:

 • Steber Luči in Ljubezni
 • Zavestna in izkustvena povezava z Diamantno mrežo
 • 3 velikosti Diamantni Zemlje, kako se uporabljajo
 • Uporaba Diamantne Zemlje v meditaciji in pri manifestaciji, za dvig individualne zavesti
 • Uporaba Diamantne Zemlje za čiščenje kristalov, dinamizacija vode, kaljenje semen, pripravo krem, vzhajanje drožev, za dobro rast rož, rastlin in vrtnin, za zdravljenje živali in ljudi, čiščenje prostorov in krajev…
 • Uporaba Diamantne Zemlje za dvig vibracije v prostoru in v kolektivni zavesti človeštva (v kraju, mestu, državi)
 • Uporaba Diamantne Zemlje pri terapijah in masažah

O Katarini Marinč

multiterapevtka, mednarodna predavateljica, učiteljica kundalini joge in Living L.O.V.E. učenj in tehnologije

Katarina je učiteljica s srcem in dušo že 29 let. Je multiterapevtka in mednarodna predavateljica, ki pomaga z različnimi znanji in tehnikami dvigovati zavest ljudi. Zadnjih šest let živi v Franciji, a se rada vrača v Slovenijo, za katero pravi, da lahko postane oaza ljubezni za ves svet. Najprej je poučevala angleščino v vrtcih, nato 18 let francoščino in angleščino, danes pa je Katarina ustanoviteljica mednarodne Living L.O.V.E. šole kjer uči 22 univerzalnih zakonov in 13 univerzalnih portalov. Je tudi KRI (Kundalini Research Institute) certificirana učiteljica kundalini joge – v decembru je ravno pričela 6 mesečno začetniško spletno šolo kundalini joge za Slovenijo. Kot multiterapevtka ljudem pomaga z Bachovimi cvetnimi esencami, zdravilnimi planetarnimi žarki, kristalnimi žarki Vnebovzetih Mojstrov, zdravilno tehniko Sat Nam Rasayan, vpogledi v telo, avro, um ter v zapis Duše in v pretekla in paralelna življenja.

Več o Katarini si lahko preberete na: https://livinglove.lv/si/  in https://www.diamantnazemlja.si/

O Shani Flogie

Shana Flogie je svoje  življenje posvetila svetovalnemu delu pri katerem pristopa celostno. Deluje v Ljubljani, kjer predava, vodi seminarje in tečaje tako po Sloveniji kot v tujini ter je občasna gostja na radiu in televiziji. Od leta 2016 piše tedenske kolumne in članke za revijo Suzy. Njeno individualno svetovanje in terapevtsko delo bazira predvsem na znanju in dolgoletnih izkušnjah. Svojo veliko ljubezen do dela z ljudmi in mladimi je na začetku 90–ih povezala z novimi pristopi in znanji, ki so ključ pri procesu osebne in duhovne rasti. Je ustanoviteljica blagovne znamke MyChi, pod katero deluje že od leta 2003. Že od otroštva je izjemno senzibilna, skozi odraščanje pa se je njen dar zaznave in močne intuitivne naravnanosti za druge le še poglobil. Skozi študij psihološke astrologije, transakcijske analize in psihodrame, si je izoblikovala trdno perspektivo, skozi katero lahko astrologijo uporablja kot astrologijo samo, psihoterapevtsko delo ali svetovalno delo kje drugje. Druga vzporedna znanja, ki jih kot orodja Shana uporablja pri svojem delu so različni alternativni pristopi, ki pripomorejo k razumevanju človekovega psiho-fizičnega stanja. 

Več o Shani in njenem delu si lahko preberete na: https://www.mychi.si/

O krogli luči

Diamantna Zemlja, izum za mir na svetu in dvig človeške zavesti.

Krogla luči

Iz revije Suzy: »Jérôme je želel vgravirati v kroglo diamantno mrežo, ki jo je videl ob svoji zunajtelesni izkušnji in nas podpira v zavesti, da smo vsi eno, ljubezen, mir, harmonija. Zgradili so jo vnebovzeti mojstri, tako je sestavljena iz vseh mogočih znanj, ki pomagajo človeštvu živeti v svetlobi ter dvigovati zavest. Pred 18 leti se je namreč na delavnici, ki jo je vodil, energijsko povezal s kristalno mrežo Zemlje, se onesvestil in šel za 36 ur iz svojega telesa vanjo. Videl je strukture, razvoj vesolja, mrežo, ki nam pomaga iti v svetlobo. Fizično je imel vročino, občutek, da ima opekline, medtem ko je gledal navzdol, kako mu polagajo mrzle obkladke. Šele ko so ga nesli k ognju in mu umili noge z vodo sv. Bernardete iz Lurda, se je vrnil v telo. Po nekaj mesecih, ko je ‘bil njegov živčni sistem pod elektriko’, je izrisal, kar je videl in doživel, da bi predal to znanje svetu,« pove Katarina. »Pot do izdelka je bila sicer dolga. Na njej je odkril nove strukture svete geometrije, mrežo je izrisal skozi zlato število, ki se nikoli ne konča in ni nikoli enako, na njem pa temelji celotno vesolje – vse živo, od galaksij do rastlin in naših teles, saj ga imamo v DNK, češeriki, celicah … Kjerkoli je, tja prinaša življenje in harmonijo, tam pa ne more biti teme in smrti.« Doda, da je v Keopsovi piramidi 10- do 15-krat zlato število, v Diamantni Zemlji pa je kar 915-krat ta najbolj kompleksna struktura v sveti geometriji.

»Na 47. svetovni razstavi izumov v Ženevi 2019 je Diamantna Zemlja prejela 4 medalje in 80-članska komisija jo je razglasila za ‘izum za mir na svetu in dvig človeške zavesti’«.

Zakaj Diamantna Zemlja ni “navadna” krogla, ki jo lahko naročimo pri Kitajcih?  V Diamantni Zemlji je zrisana struktura Diamantne mreže: zadaj je znanost matematike in 15 let raziskav v fundamentalni sveti geometriji (veji matematike), s strani mojega moža Jeroma Boujona. Jeromove raziskave je sprejela tudi francoska akademija znanosti (struktura Diamantne mreže v Diamantni Zemlji je le eden izmed novih dognanj od Jeroma)…Nato 1 leto razvoja laserske tehnologije: da smo vgravirali to mrežo v kroglo: za strukturo Diamantne mreže v veliki Diamantni Zemlji je potrebnih 700.000 srečanj 2 laserjev, ki pa potrebujeta kot 90 stopinj, da se srečata. Pri krogli tega kota ni, zato je bilo potrebno narediti 700.000 računov deviacij 2 laserjev, da se srečata in naredita gravuro)… Diamantna Zemlja je prejela najvišje priznanje, na največji svetovni razstavi inovacij v Ženevi, 2019, s strani 80 članske žirije: kot “izum za mir na svetu in dvig človeške zavesti” Diamantna Zemlja ni le zunanji predmet: pomaga nam, da mi postanemo bolj zavestni, da smo sposobni nositi višje vibracije Diamantnega Žarka, ki ga Diamanna mreža oddaja, da mi postanemo “Diamant”…. Znanj je veliko, 15 let raziskav je veliko dela, oba z Jeromom se trudiva, da tehnologijo diamantne Zemlje predstaviva, na čimbolj dostopen in enostaven način, čimveč lujdem. Šele z znanji se zavedamo zakaj krogla Diamantne Zemlje ni le krogla, ampak je izum in visoka tehnologija. Del informacij: na spletni strani za Slovenijo. www.diamantnazemlja.si

Naroči se na E-novice
To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve!

© 2020 | mychi.si | Vse pravice pridržane