Spletni tečaj s Shano Flogie

Mistično popotovanje po poteh tarota

Praktičen in enostaven način, da se naučite Tarot

Pozdravljeni dragi moji, 

če ste radovedni in bi sami želeli izvedeti kaj več o metodah in delu s tarotom, o ciklih rasti po tarotu in njihovo povezavo z arhetipi, mitologijo in astrologijo, vas vabim na on-line, 12 tedenski tečaj, kjer vam bom na zelo praktičen in enostaven način predstavila Tarot. 

Skozi slikanico 78 simbolov, boste ozaveščali svoje nezavedne dele, skozi prakso in delom na sebi. 

Ne boste ozaveščali samo svojih nezavednih vsebin, ampak se boste naučili kako razbrati, kaj vam govori vaše nezavedno. Tarot vam bo služil kot ogledalo vaše duše. Našli boste ključ, ki vas bo popeljal do razumevanja, kako povezovati in razumeti simboliko barv, numerologije, astrologije, mitologije, alkimije in s psihologije. 

Poudarek bo na arhetipih in primerjalnem simbolizmu ter interpretaciji Jungovske psiho dinamike.

n
Tarot pravzaprav odseva možnost, ki jo ima vsak posameznik: videti življenje kot proces »hoje po mistični poti v praktičnih čevljih«.  In to je tudi moj moto… biti praktična na naši skupni poti. 

Vabim vas, da stopite na duhovno pot v praktičnih čevljih in spoznate Tarot, kot knjigo modrosti in zemljevid zavesti.

velika arkana vsi arhetipi

VSEBINA SPLETNEGA TEČAJA

 • O simboliki: števil – numerologija, barv… 
 • Dinamika astrologije skozi tarot…
 • Skelet tarota: razdelitev tarota in pomen, kaj predstavljajo nivoji zavesti, faze razvoja, potek energije skozi tarot, zavedni in nezavedni del…
 • Velika arkana –  22 arhetipov
 • Mala arkana: 4 elementi – 4 barve –  4 nivoji zavesti
 • 13 bardo stanj – izzivov, vzorcev in 27 darov, s katerimi se preobrazijo bardo stanja
 • Kraljevske karte – nivo zavesti in konkretne osebe
 • Izračun življenjskega simbola: osebnostni in duhovni simbol ter njun pomen
 • Življenjski cikel rasti – vaš osebni notranji bioritem
 • »Branje« tarota
 • Postavitve tarota: keltski križ, mala zvezda in na 4 karte
 • in se veliko drugih uporabnih postavitev kot so : zdravstvena karta, partnerska otvoritev, postavitev za konkretne odgovore in se veliko več, s katerimi boste dobili natančen vpogled v situacijo …

Kako bo vse skupaj potekalo?

 

Ob nakupu dobite dostop do posnetega spletnega tečaja Mistično popotovanje po poteh Tarota, ki je sestavljen iz več kot 13 delov, kjer vam razložim osnove tarota skozi video vsebine in pisne materiale. 

Vsi udeleženci prejmete PDF gradivo in na koncu Certifikat o opravljenem tečaju.

Hvala Shana, res zelo veliko sem dobila znanja pri tebi, obširno znanje, ne samo v tarotu, še druge informacije. Tako da se bom udeležila še seminarja. 🙂 Najbolj mi je všeč postavitev KELTSKI KRIŽ, se mi zdi da tu dobim boljšo globino in vpogled, za enkrat sem nekaterim prijateljem že naredila to postavitev in so bili zadovoljni, so dobili pravo potrditev in odgovore. Tarot mi bo prav prišel v sklopu astrologije, ki jo poznam in delam astrološke karte.  Hvala ti, resnično ogromno znanja imaš in te zelo rada poslušam. Hvala ker si. 
Brigita
Draga Shana, Pozdravljena Shana. Vesela sem in hvaležna, da sem lahko obiskovala tvoj tečaj. Si odlična učiteljica, ki na razumljiv način predstaviš bistvo. Veliko sem se naučila in še me vleče naprej. Sedaj, ko so počitnice sem si vzela čas in preučujem vsako karto posebej. To mi je za dušo. Zaenkrat znanje uporabljam zase, ko pa bom bolj prepričana vase, bom pa to znanje uporabila tudi za druge. Resnično sem ti hvaležna in upam, da jeseni nadaljujemo. Lp Barbara Zaenkrat je pridobljeno znanje za mojo dušo. Seveda sem zainteresirana za nadgradnjo znanj v vseh smereh. Prav prisrčen pozdrav in vse dobro.
Barbara

Najpogostejša vprašanja

1. Je tečaj primeren tudi za popolne začetnike? 

Seveda tečaj je primeren za začetnike, kot tudi za tiste, ki že nekaj predznanja imate. Skupaj bomo spoznali osnove Tarota na praktičen način in lahkotno razlago. 

2. Kaj potrebujem za tečaj?

Za tečaj potrebujete internetno povezavo in čas, ki si ga boste vsak teden splanirali za naša srečanja. Prav tako potrebujete TAROT karte. Povezavo za nakup Tarot kart boste našli znotraj spletnega tečaja. 

3. Je dostop do vsebine časovno omejen?

Dostop do spletnega tečaja ni časovno omejen. Vsebino predelujete v svojem tempu in se vam nikamor na mudi. 

Hvala Shana, res zelo veliko sem dobila znanja pri tebi, obširno znanje, ne samo v tarotu, še druge informacije. Tako da se bom udeležila še seminarja. 🙂 Zivjo Shana, predavanja so bila super,  material smo dobili in potem tudi vadili na nasih primerih. Poleg tega je vse posneto in dosegljivo ves cas tako da vedno lahko poslusas za nazaj.  Kot sem omenila, je bilo meni krasno da smo imeli srecanja prek Zooma. Je res drugace kot v zivo,  ampak sem navajena  ker imamo tudi v sluzbi samo on-line tecaje, pa djotis tudi on-line...se pac prilagodis  Znanje zaenkrat uporabljam le zase, in vcasih za prijateljico, ki je bila tudi pri tebi na tarotu. Vcasih se pac znajdes v situaciji ko nisi najbolj umirjen in potem obe narediva postavitev da vidive kaksne so energije. In potem je zanimivo "brati " karte, saj obicajno so podobne, a je razlika.  Zase postavim karte zjutraj, da vidim kaksna bo energija dneva, in ce se pojavi bardo stanje, to skusam ozavestiti in  tekom dneva slediti dogodkom. Je kot neke vrste opozorilo, zato tudi odreagiram na drugacen nacin. Vedno tudi polozim karte ko nisem prepricana kajo naj se odlocim in tarot mi pokaze pot oz kam se energija usmerja. Hvala ti za tvoja predavanja,  trud in vlozeno energijo. Hvala ti, resnično ogromno znanja imaš in te zelo rada poslušam. Hvala ker si. 
Andreja
Draga Shana, meni je bilo super. Pridobila sem novo znanje, ki bo koristilo meni in vsem mojim. Zaenkrat je pridobljeno znanje za mojo dušo. Seveda sem zainteresirana za nadgradnjo znanj v vseh smereh. Prav prisrčen pozdrav in vse dobro, Simona
Simona