Spletni dogodek: Kreiranje Obilja (posnetek dogodka)

Original price was: 55,00 €.Current price is: 44,00 €. z DDV

Predstavitev

Kreiranje OBILJA

Vse o energiji denarja in 40. dnevni plan kreiranja denarja

 

Kolikokrat ste v svojem življenju slišali že stavek: 

»Denar, denar sveta vladar…«

»Za denar je treba delat!«

»Denar pokvari…«

»Vse za denar…«

Vam je kaj znano? 

Živimo v času intenzivnih globalnih sprememb, ko se star način razmišljanja ne vklaplja več v sistem nove dobe. S tem se seveda dogaja, da se moramo nekaterih stvari naučiti ponovno, znova, na novo! Po drugi strani, pa moramo biti prožni in voljni spustiti navezanost na staro. Tudi na znanje, katerega nova dognanja in odkritja silijo, da se je nekaterih stvari potrebno naučiti ponovno, na nov način, pri tem pa upoštevati vsa na novo odkrita dejstva. 

Prav učenje in razvijanje sta zdaj ključ, da se bomo kot družba, človeštvo, premaknili skozi izgradnjo novega sistema delovanja, bivanja in načina življenja, na nov nivo. Vsi prispevamo k temu, tudi jaz, ti… mi vsi. 

Pa vendar… Vsi nenehno manifestiramo! Gre za to, da se tega zavemo in začnemo manifestirati zavestno! Tisto kar pričakujete in verjamete je tisto, kar doživljate! Tudi manifestacija obilja, katere je eden od segmentov tudi denar. A ta je pokvarjen, o njem se ne govori, kot družba ga preziramo ali pa poveličujemo in mu pripisujemo vso moč, pa vendar se globalno v sistemu vse v življenju vrti okoli denarja, tudi v vašem. Vse za denar.

Kaj pa, če to spremenite in pogledate iz druge plati ter pogledate širše, globje… skozi duhovne oči? Kaj, če vam povem, kaj denar je? Če vam pokažem, česa sem se naučila sama o denarju in vam povem vse, kar sem se sama naučila o energiji denarja? Bi vas zanimalo, da spoznate kaj to energijo napaja in kako se hrani? 

Morda je čas, da naredite tudi sami korak dlje in začnete za začetek o denarju samo razmišljati drugače. A pred tem, je potrebno pregledati vaša prepričanja o denarju, ki jih imate o denarju. Ta so tista, ki ste jih prevzeli po strani svojih staršev, ki so se prenašala iz roda v rod. Morda se niste nikoli vprašali, kaj se je z generacijo prej v vaši družini, pred vami, dogajalo v vezi z denarjem? Morda so nastali zapisi k uboštvu, so bili dogodki povezani s prevarami, kockanjem, krajami, izgubi premoženja ali dediščine, morda goljufije, ki so jih zagrešili vaši predniki ali pa so bili žrtev prevar, goljufij in podobno. Vsa vaša prepričanja se skrivajo v transgeneracijskih vzorcih, na teh pa se gradi tudi vaš odnos do denarja, blagostanja in obilja, ki ga imate. Hočete ali nočete, ste samo skupek prepričanj glede vsega, kako razmišljate in se kasneje odzivate.

V ta namen se bomo družili na praktično-izkustvenem seminarju, kjer bomo pogledali:

  • Transgeneracijske vzorce prepričanj o denarju, ki ste jih prevzeli od svoje družine
  • Pogledali bomo v praksi, kakšna so vaša in družbena prepričanja o denarju?
  • Kaj denar je in kakšna energija ga napaja, bo osrednja nit druženja
  • O manifestaciji denarja in o drugih materjalnih željah
  • Kaj obilje je iz zemeljske perspektive in praktične duhovnosti?
  • O strahovih, hvaležnosti in univerzalnih zakonih
  • Kaj je finančna neodvisnost?
  • 40. dnevni plan kreiranja denarja

Praktične vaje bodo ves čas trajanja seminarja, zato imejte pri sebi zvezek in pisalo, ker boste raziskovali svoja prepričanja, na njih delali, s tem pa dobili globok uvid v to, kakšen odnos imate do denarja.

Vsi udeleženi dobite tudi navodila za 40. dnevni plan kreiranja denarja, ki vam bo pomagal spremeniti prepričanja in zapise, ki jih imate o denarju, obilju in bogastvu. Pomagal vam bo, da boste prišli do svoje lastne finančne neodvisnosti in svobode.

Ali si želite več denarja, več obilja v svojem življenje? 

Si želite neodvisnost in svobodo? 

Vedno zahtevajte zase najboljše. Zanesljiva pot, da boste dobili tisto, kar hočete je skozi hvaležnost, da ste že vnaprej hvaležni za vse, kar prihaja v vaše življenje. Začne se z informacijo, voljo, potem sledi odločitev in izbira. In, sporočilo se nadaljuje in se bo nadaljevalo vse dokler, se ne zapiše v zavest vsake duše. Razmišljanje o pomankanju in omejevanju mora biti izkoreninjena iz življenja razuma (uma), odvisno pa je od vas.

Med znanjem o tem, kaj morate storiti in uresničevanjem tega, kar veste je velika razlika… torej, kaj zares veste?

Vaša odločitev, vaša izbira. 

Po prijavi dobite dostop do posnetka znotraj spletne učilnice. 

Povezavo do posnetka boste dobili na svoj e-mail naslov. Prosim preverite tudi mapo Promocije in Vsiljena pošta, če uporabljate gmail. 

Iz srca, 

Shana

Original price was: 55,00 €.Current price is: 44,00 €. z DDV

Kopija izdelka banarji spletni tečaji

Original price was: 55,00 €.Current price is: 44,00 €. z DDV

Morda te zanima tudi