Shana Flogie: Kraljevske zvezde in Zvezdni Portali

Blog x

Od kar pomnimo, človeka zanimajo zvezde nebo in njuna povezava. Številne civilizacije in starodavne kulture so tudi jasno povedale, da so njihovi bogovi in kralji uporabljali portale za potovanje na nebesne lokacije. Skrivnost egipčanski piramid, templjev in svetih mest ostaja in buri duhove še do dan danes. Pa vendar, navkljub izkopanih dokazov ostankov naprednih civilizacij na arheoloških najdiščih, smo priča dokazom, ki jih nikakor v časovnico sedanje zgodovine ne moremo umestiti. Pa vendar je največ napredka na tem področju vsekakor naredil Wayne Herschel arheolog in veliki poznavatelj astronomije. Njegovi dokazi zadnjih let razburjajo znanstveni lobij, saj ruši do sedanja zgodovinska dejstva in temelje, na katerih smo zgradili ureditev tega sveta.  Ko danes beremo ta poročila odkritij, pogosto dvomimo, ali so res mislili, kar so rekli, in njihove besede mimogrede pripisujemo zgolj verski simboliki ali izmišljenim kulturnim mitom. Pa vendar… je fascinacija nad zvezdami bila prisotna že od nekdaj.

Svet ni to, kar mislimo, da je.

O astronomiji

Kaj pravi definicija? Astronomija je veda, ki preučuje zakone zvezd, nebesne objekte in pojave. Uporablja matematiko, fiziko in kemijo, da bi razložil njihov izvor in razvoj. Raziskovanja vključujejo tako planete, lune, zvezde, meglice, galaksije in komete. Pomembni pojavi vključujejo eksplozije supernov, izbruhe žarkov gama, kvazarje, blazarje, pulzarje in kozmično mikrovalovno sevanje ozadja. Na splošno astronomija proučuje vse, kar izvira izven Zemljinega ozračja. Kozmologija pa je veja astronomije, ki proučuje vesolje kot celoto.

Je ena najstarejših naravoslovnih ved. Zgodnje civilizacije v pisani zgodovini so metodično opazovale nočno nebo. Sem spadajo Babilonci, Grki, Indijci, Egipčani, Kitajci, Maji in mnoga starodavna avtohtona ljudstva Amerike. V preteklosti je astronomija vključevala tako raznolike discipline, kot so astrometrija, nebesna navigacija, opazovalna astronomija in izdelava koledarjev. Dandanes se za profesionalno astronomijo pogosto reče, da je isto kot astrofizika.

Kozmični portal je energijsko polje, točka povezave z božansko skrivnostjo. Na tem mestu se nam ponudi vpogled v harmonijo brezpogojne Ljubezni in vsega znanja. Božanskega znanja o izvoru in zvezdnem semenu.  Portali nas povezujejo z nebesi, od koder delček tega prinesemo s seboj na Zemljo in v naše vsakdanje človeško življenje – izkustvo, ki ga je izbrala naša duše.

Portale povezujemo s končnostjo in neskončnostjo ter z vsem kar je onkraj poznanega. Te povezujejo Kraljevske zvezde na nebu,  galaksije in zvezdne konstalacije ozvezdij, ki so, vsaka v svojem ozvezdju, njihove alfa zvezde.

Ko so ob Solsticiju ali enakonočju Zvezdni portali aktivirani, se sprostijo močne energije, ki so nam lahko podpora pri nameri povezovanja z izvornim božanskim sebstvom. 

Portal Srebrnih zvezdnih vrat  – Sonce v povezavi z Aldebaranom

Vsako leto prečka Sonce od 28. do 31. maja kraljevsko zvezdo Aldebaran, ki aktivira energijo, da se povežete s svojimi potenciali… to pa je tudi dan, ko se odpira portal Srebrnih Zvezdnih vrat.

Morda vam je bolj poznan Portal Levjih vrat, ki se odpre vsako leto avgusta z vzponom zvezde Sirius. V zadnjih dveh letih, smo v tem času delali aktivacije DNK, pa vendar so kraljevske zvezde tiste, ki so povezane z Zvezdnimi portali. Verjamem, da si poznate prehode ob letnih časih, so pa to prehodi vezani na kozmične portale.

Štiri kraljevske zvezde

Naše nočno nebo je posejano z neskončnim številom zvezd, ki jih občudujemo, pa vendar so štiri zvezde, katere so pritegnile pozornost starodavnih astrologov. Te zvezde so znane kot Kraljeve zvezde in vključujejo Aldebaran, Regulus, Antares in Fomalhaut. Mnoga ljudstva z vsega sveta jih omenjajo, zato se zdi, da imajo te zvezde dodaten pomen… božanski pomen. Zdi se, da so bili naši starodavni predniki vpleteni v magijo in skrivnosti, ki jih imajo te zvezde. Zelo verjetno je celo, da so jim to znanje predala zvezdna bitja sama.

V astrologiji so kraljeve zvezde Perzije Aldebaran, Regulus, Antares in Fomalhaut. Veljale so za varuhe neba v času Perzijskega cesarstva (550 pr.n.št. – 330 pr.n.št.) na območju sodobnega Irana. Perzijci so verjeli, da je nebo razdeljeno na štiri okrožja, pri čemer vsako okrožje varuje ena od štirih kraljevskih zvezd. Verjeli so, da imajo zvezde tako dobro kot zlo moč in Perzijci so jih iskali za smernice pri znanstvenih izračunih neba, kot so koledar in lunarni/sončni cikli, ter za napovedi.

V astrologiji se sicer uporablja 15 glavnih zvezd, imenovane Behenovske zvezde, ki so:

Alcyone, Aldebaran, Algol, Algorab, Alkaid, Alphecca, Antares, Arcturus, Capella, Deneb Algedi, Procyon, Regulus, Sirius, Spica, Vega.

Štiri zvezde s svojimi sodobnimi imeni in njihovimi starodavnimi perzijskimi imeni (v oklepaju) so bile:

  • Aldebaran (Tascheter) – spomladansko enakonočje – nadangel Mihael – varuh vzhoda. Predstavlja levo oko bika v ozvezdju Bika.
  • Regulus (Venant) – poletni solsticij – nadangel Rafael – varuh severa. Je zvezda kraljev, znana kot srce leva v ozvezdju Lev in je najpomembnejša od teh štirih. Vsekakor je v Kraljevih jaslicah Regulus zelo pomemben, saj ga obravnavajo skoraj kot planet sam.
  • Antares (Satevis) – jesensko enakonočje – nadangel Uriel – varuh zahoda. Je srce škorpijona v ozvezdju Škorpijona.
  • Fomalhaut (Haftorang/Hastorang) – zimski solsticij – nadangel Gabriel – varuh juga. Pooseblja ribja usta v ozvezdju Rib.

Vrata nove zavesti

Štiri kraljeve zvezde, imenovane tudi nadangelske zvezde, so: Aldebaran (Michael), Regulus (Rafael), Antares (Uriel) in Fomalhaut (Gabriel). So najsvetlejše zvezde v svojih ozvezdjih in veljajo za štiri varuhe nebes. Zaznamujejo sezonske spremembe leta ob enakonočjih in solsticijah. Aldebaran gleda na vzhodno nebo in je prevladujoča zvezda v ozvezdju Bika. Regulus opazuje sever in je prevladujoča zvezda v ozvezdju Lev. Antares opazuje Zahod in je alfa zvezda v ozvezdju Škorpijona. Fomalhaut opazuje južno nebo kot najsvetlejša zvezda v Ribi Austrinus.

Označene so bile kot konji, štirje jezdeci Apokalipse.

Ozvezdja kraljevih zvezd naj bi bila stalna – fiksna, ker so bili njihovi položaji blizu štirih stalnih točk sončne poti. Tako je bilo Sonce obkroženo s štirimi svetlimi zvezdami na začetku vsakega letnega časa in prav zaradi tega opazovanja, so jih posamezniki začeli označevati kot kraljeve zvezde.

Njihov položaj so uporabljali predvsem za navigacijo. Prav tako so verjeli, da upravljajo dogajanje v svetu. Večje katastrofe, preboje in zgodovinske pojave je bilo videti kot posledica zvezd in njihove poravnave na nebu v času, ko se je dogodek zgodil. Ko so bile zvezde ustrezno poravnane, so sledile ugodne razmere, ko pa so bile postavljene negativno, je bila napovedana katastrofa. Ker je bil Regulus najvplivnejša od kraljevih zvezd, so bili dogodki, ki so se zgodili v času, ko je bil Regulus v prevladi, okrepljeni in resni, kar je napovedovalo uničenje. Veliko je bilo odvisno tudi od tega, kateri planet ali planeti bi v tistem času lahko bili v konjunkciji z zvezdo.

Štiri kraljeve zvezde označujejo KOZMIČNI ČASOVNI CIKEL

Os vzhod-zahod Aldebaran (Bik) in Antares (Škorpijon) kot par tvorita razmejitveni točki vzhoda in zahoda, ki krožita skozi precesijo enakonočja. Ta točka se meri s poravnavo med tema dvema zvezdama in Sončevo potjo, na njuni osi vrtenja, ki je narejena okoli galaktičnega središča. Ko sta ti dve zvezdi seznanjeni pri rotacijski meritvi enake poravnave osi, ta dogodek označuje začetek kozmičnega časovnega cikla.

Ko so se pred kratkim aktivirala Zlata vrata, je to obrnilo pozicijsko gibanje osi Vzhod-Zahod v skladu z navodili v Božanskem Neskončnem Računu. To pomeni, da so te zvezde spremenile svoj položaj v Galaksiji iz svojega prejšnjega časovnega cikla, z vidika kozmičnega časa. Te zvezde tvorijo štiri kardinalne smeri (S-J-V-Z), merjene v kozmičnem časovnem ciklu, ki se prilagajajo kozmičnemu kompasu, ki ga je oblikoval Božanski neskončni račun. Nova nebesna smer v kozmičnem časovnem ciklu tvori Krono magov, ki je vrsta kozmičnega nebesnega časovnega koledarja, ki odpira Neskončnost. Zato jih imenujejo štiri kraljeve zvezde. Ob koncu precesije enakonočja prilagodijo položaj in tvorijo krono magov. Tisti, ki nosijo to nebesno krono, so sposobni vzpostaviti stik z neskončnostjo, vendar morajo biti utelešeni v Kristusovo zavest.

Kraljeve zvezde naj bi bile varuhinje nočnega neba in vrata v višja področja zavesti.

Vsaka od teh nepremičnih zvezd počiva v kotičku našega nočnega neba in ustvarja skoraj popoln kvadrat ali energetski Portal – Zvezdna vrata.

Te kraljeve zvezde imajo neverjetno močne vibracije in veljajo za zelo srečne, če so aktivne v vaši osebni rojstni karti ali na našem kozmičnem nebu, vendar, kot pri vseh močnih stvareh, prinašajo tudi zelo veliko odgovornost.

Kadar koli se Sonce, Luna ali planet v našem sončnem sistemu približa eno do dve stopinji od teh zvezd, lahko lažje izkoristimo njihovo modrost in vpoglede.

Varuhi Nebes

Brez dvoma lahko rečemo, da sprejemamo in razumemo obstoj metafizične dimenzije astronomije. Ko naredimo etimološko analizo same besede metafizika, ugotovimo, da se človeška domišljija sproži ob pogledu na nočno nebo. Johannes Kepler je bil prvi, ki je nameraval ločiti med astrologijo in astronomijo, ki sta bili prej združeni znanosti.

Daleč od tega, da bi bila psevdoznanost, ne smemo pozabiti, da je umetnost nebesnih opazovanj ali astronomija najstarejša od natančnih znanosti.

Tudi v antiki so zvezde zapovedovale kulturam in služile kot vodilo za vsakodnevne potrebe, od najboljšega časa za sajenje semen do najboljšega časa za izvajanje pogrebnih ritualov za mrtve. Zvezde so, kot vemo, označevale letne čase in enakonočja ter so imele tudi duhovni in verski pomen. Sirius je bil na primer ena izmed zvezd Izide, saj je njen videz zaznamoval pojav poplav v Nilu in s tem se je začelo egipčansko novo leto!

Vse je povezano z zvezdami in ozvezdji…

Starodavno razumevanje astrologije trdi, da se interakcija energij v vesolju vedno pojavlja in da bodo zvezde, planeti, ljudje in živali za vedno povezani, saj so naše življenjske niti prepletene.

Na primer, na Zahodu je lev simbol moči in moči, medtem ko je kača simbol hudiča. Toda tako kot zmaj, vendar na vzhodu, je bila to predstavitev modrosti. Pa vendar… Vsi so kozmični simboli moči ali arhetipi. Vse je eno. Po tem starodavnem zemeljskem pogledu, so ti simboli kode, zvezdne kode.

In, tako se sredi vsega tega pojavijo varuhi nebes… kraljevski varuhi Aldebaran, Regulus, Antares in Fomalhaut.

ALDEBARAN – 9 stopinj Dvojčkov – aktiven je od 29. do 31. maja

Aldebaran je znana kot ena od štirih kraljevskih zvezd. Njeno mesto na našem nebeškem nebu so številne starodavne kulture po vsem svetu dolgo štele za sveto. Aldebaran je varuh vzhodnega neba in naj bi bil vodja vseh zvezd. Je ena najsvetlejših zvezd na našem nočnem nebu.

Po šamanski astrologiji je Aldebaran tudi dom portala Srebrnih zvezdnih vrat, ki je vhodna točka za duše, ki potujejo na Zemljo ali se reinkarnirajo nazaj na Zemljo. Ko duše potujejo skozi portal Srebrnih vrat, se kopajo v zaščitni luči Aldebarana, preden se podajo v svojo novo reinkarnacijo.

Delo z energijo Aldebarana pomaga olajšati preobrazbo naših umov v višje ravni zavesti in razsvetljenje.

Prebudi in izostri um

Aldebaran velja za zvezdo razsvetljenja in vam omogoča prenos novih in navdihnjenih idej iz vesolja naravnost v vaše misli. Aktivira vašo čakro tretjega očesa, kar vam omogoča, da rastete v inteligenci in dvignete svojo zavest na nove višine. Lahko izboljša vašo inteligenco in vam omogoča inovacije, reševanje kompleksnih problemov in pogled na svet z višjega zornega kota.

Energijo Aldebarana lahko uporabite, da izostrite svoj um, odklenete globljo modrost in višjo resnico, pospešite pot do razsvetljenja, povečate svojo vzdržljivost, se zaščitite in se morda spomnite, zakaj ste se odločili za reinkarnacijo v tem življenju.

Če ste kdaj želeli narediti regresijo v preteklem življenju ali branje Akaških zapisov, vam bo ta časovni okvir ponudil dodatno podporo. Lahko se tudi zgodi, da imate sanje ali intuitivne prenose o svojem preteklem življenju in svoji dušni pogodbi.

Ker je Aldebaran povezan z bogastvom in uspehom, lahko ta dan izkoristite tudi za ukrepanje v smeri svojih ciljev in sanj ter za manifestacijo. Pišite manifestacijo željenega in vizualizirajte vse, kar si želite zase, svoje ljubljene in svet okoli sebe.

Čeprav je energija te kraljeve zvezde lahko kot blagodejni tonik za vaš um in duševno zdravje, ima lahko tudi nasproten učinek. Če se ne zavedate, kako uporabljati to energijo, se lahko znajdete s preaktivnim umom, ki ustvarja nemir in tesnobo. Inteligenco, ki jo odklene Aldebaran, je mogoče uporabiti tudi za manipulacijo, prelisičenje ali premagovanje drugih. Sčasoma lahko to pripelje do vašega lastnega duševnega uničenja.

Ker je energija Aldebarana tako močna, zlasti na mentalni ravni, se zato lahko v tem času počutite tudi nekoliko preobremenjeni ali tesnobni, še posebej, če ste nagnjeni k pretiranemu razmišljanju ali imate neurejene misli.

Ker je čas karmičnega povračila, je zdaj tako pomembno, da duša ve in se spomni svojega namena, kaj je njen namen in vloga tukaj in zdaj.

Aktivacije DNK vam lahko pri tem pripomorejo, saj vas na blag način očistijo in postavijo v center vaše izvorne moči. Aktiviranja DNK dejansko vodijo k bolj jasni orientaciji v življenju in osebni usodi. Pospešijo proces obvladovanja osebe in odpirajo vrata temu, kar v resnici ste, oziroma jasnemu spoznanju vašega višjega Jaza.

Blog x

Če se počutite preobremenjeni s svojimi mislimi, usmerite pozornost nazaj na dihanje – dih je povezava z duhom. Koristno je tudi, če v svojem okolju izberete nekaj kar boste opazovali v smislu, kaj čutite in kako se odzivate ter naredite seznam vseh stvari, za katere ste hvaležni. To lahko pomaga preklopiti vaše misli v bolj sedanje stanje, namesto da razmišljate o preteklosti ali prihodnosti, kar lahko povzroči stres in tesnobo.

Čas je idealen za aktiviranje vaših uspavanih potencialov.

Aldebaran je aktiven v vaši rojstni karti, če imate Sonce, Luno ali kateri koli planet, vaše vzhajajoče znamenje – ASC ali sredino nebes – MC znotraj 1-2 stopinj od 9 stopinj Dvojčkov.

Za vse, pa je energija Aldebarana najbolj aktivna, ko je poravnana s Soncem, kar se zgodi vsako leto od 29. do 31. maja.

Nekatere kulture so na Aldebarana gledale kot na vojne, druge so menile, da je bil eden od štirih »varuhov nebes« ali eden od »štirih stražarjev, ki opazujejo nad drugimi zvezdami« ali ena od štirih kraljevih zvezd – vključno z Antaresom, Regulusom, Fomalhaut – znan kot »varuh vzhoda« in drugi so jo videli, da je povezana z nadangelom Mihaelom – vojaškim poveljnikom nebeške vojske.

Do podpornih energij Aldebarana dostopate, ko se približate skrivnosti z integriteto, častjo in čistostjo namena. Pomaga pri delu z žalostjo in izgubo… povezan pa je tudi z originalno genetiko kodiranja, ki je omogočilo izkušnjo svobodne volje tukaj na planetu Zemlja.

Iz uma v srce

Aldebaran je tudi portal do skrivnosti uma in ko je uravnotežen s fiksno zvezdo Antares, ki je portal v skrivnosti srca, skupaj tvorita os Zvezdnih vrat.

… Srebrna vrata so nad Orionom, v središču Duata; Egipčanka Nezemlja… predstavljena na tleh območja v Gizi. Stari Grki, ki so prejeli veliko svojih znanj iz Egipta, so verjeli, da duše prebivajo med inkarnacijami na Mlečni cesti in da sta na njej dvoja »vrata«. To so Srebrna vrata (Dvojčkov) Dvojčkov, kjer se duše spuščajo na zemljo in Zlata vrata (The Archer) Strelec, kjer se duše vzpenjajo. Druge različice pravijo, da se duše ljudi (humanoidov) lahko povzpnejo skozi katera koli vrata, vendar da Srebrna vrata vodijo do reinkarnacije in prednikov, Zlata vrata pa vodijo onkraj reinkarnacije. Zlata vrata so Vrata, kjer se v to resničnost spustijo bogovi…

Srebrna vrata so tik nad »roko« Oriona, pogosto so Egipčani, ki so bili povezani z Ozirisom, ga upodabljali, kako drži v roki zvezdo. V The Orion Mystery, Bauval & Gilbert domnevata, da je to zvezda Aldebaran. Gilbert je med drugim našel tudi, da egipčanska beseda za zvezdo, s’ba, pomeni tudi »vrata«, torej Oziris drži Zvezdna vrata. Na nekaterih upodobitvah je Oziris narisan kako drži ank (ključ nesmrtnosti)  proti vratom, zato mora biti to ključ, ki odklene Zvezdna vrata.

Iz tega sledi, da je Aldebaran ključ za odpiranje vrat razsvetljenemu umu – ali kot so nekateri nakazali, je to vhod v eno od Dvoran zapisov (Halls of Records), ki je domnevna starodavna knjižnica, katera naj bi se nahajala pod Veliko Sfingo v Gizi (več preberite v knjigi Starwalking od Page Bryant).

REGULUS – 0 stopinj Device – aktivna je od 22. do 25. avgusta

Morda vam je bolj poznan Portal Levjih vrat, ki se odpre z vzponom zvezde Sirius. V tem času smo v zadnjih dveh letih vedno delali aktivacije DNK, pa vendar so kraljevske zvezde tiste, ki so povezane z Zvezdnimi portali.

Vsako leto, ko Sonce vstopi v znamenje Leva, vstopi v svoj »dom«. Vse energije se najmočneje integrirajo na Zemljo prav na zadnji dan meseca julija, ko zvezda Sirius ponovno po 75 dneh vzide pred Soncem. V tem obdobju, se odprejo »Levja zvezdna vrata«, mačje energije ozvezdja Sirius. Numerološko je ta dan sekvenca, ki predstavlja aktivacijo DNK. Tako lahko na ta dan aktivirate vašo DNK s svetlobnimi kodami, ki jih pošlje zvezda Sirius in velja za naše duhovno sonce.

To je čas, ko na Zemljo priteka veliko energije, v ospredje stopi arhetip boginje Izis in tako vstopimo v čas kozmičnega portala, skozi katerega se stekajo mogočne energije, ki sprožajo in prebujajo v vas esenco kozmične modrosti.

Odpirajo se vrata Novega Zavedanja

Vsa energija vas bo podpirala, da boste lahko »utelesili« svojo božansko esenco.

Sirius je za egipčane najpomembnejša zvezda, je pa tudi dom tako imenovane Kristusove Zavesti. In prav to je čas, ko se v prvih 12-ih dneh avgusta, skozi žarke kozmične energije, ki se zlivajo na Zemljo že od konca julija, ustvari energetski portal, ki vam bo omogočil Priložnost, da aktivirate Zavest mojstra v sebi. Ponovno se bodo uspavane vsebine, ki so v vas, v zapisih vaše DNK prebudile in odprle zapečatena Vedenja in Resnice, ki so od »vedno« že prisotne v vas.

Klica Duše zdaj, ne boste mogli več utišati.

Zato si prav s to namero vzemite čas za Tišino in Mir, da se boste lahko zavestno premaknili v galaktično knjižnico Vedenja,  Zavedanja, Znanja in Modrosti, ki je tiho čakala na vašo vrnitev. V Tišini, v Času… med Besedami in Mislimi, boste našli tisti ključ, ki odpira tisto pravo, kar je bilo v vas tako dolgo časa skrito in pozabljeno.

Zdaj je tisti Trenutek, da vstopite… zdaj je namenjeno, da to Modrost odklenete in jo uporabite.

Na Zemljo se v času vzhajajočega Siriusa zlije val zelo intenzivne energije, ta močan vpliv, pa je prisoten približno dva tedna. Prav te prihajajoče galaktične energije ojačajo proces Spremembe in s tem pospešijo priTok novih svetlobnih kod. Ta prehod so v stari egipčanski tradiciji ga imenovali tudi Atlantidsko-egipčansko-siriusovo Novo Leto.

V tem času je tudi zvezda Reguls, ki je napomembnejša in najsvetlejša zvezda in leži v osrčju ozvezdja Leva. Ta poravnava se zgodi vsako leto, ko se skozi Levji portal naredi direktna energetska povezava z modrostjo Siriusa. Vedeti velja, da je za stare egipčane in veliko bolj napredne civilizacije, ki so obstajale pred nami, veljala Sirius, kot zvezda Iniciacije.

Ko se Sonce poravna z zvezdo Regulus, je ta kot leča, skozi katero steče svetloba.

Regulus je zvezda, ki zbira vso svetlobo Siriusa in jo tako usmerja v našem sončnem sistemu do nas skozi ozvezdje Leva. Lev je znamenje, ki je arhetipsko povezano s srcem, srčnostjo, kraljevskim, kreativnostjo in pogumom. Prav ta spoj omogoča, da se svetloba Siriusa – modrosti – prelije v vaše Srce, s tem pa se aktivira vaša resnična strast, moč in kreativnost. Aktivirana zvezda Regulus, je zdaj kot leča, ki vaše življenje postavlja na pot vašega Resničnega srca.

Regulus je varuh severnega neba in je znana kot srce leva. Njena energija je najbolj aktivna, ko prehajamo iz sezone Leva v sezono Device.

Srce leva je pogumno, drzno in strastno. Njena dejanja so vedno častna in plemenita. Regulus je zvezda, povezana s kralji, kraljicami in voditelji. V starodavni astrologiji je bil Regulus, kadar koli je bil aktiven na nočnem nebu, veljal za znamenje za kraljeve družine. Na globlji ravni pa je Regulus povezan s kronsko čakro (ne samo s tistimi, ki nosijo krone!)

Kot varuh severa nam Regulus pomaga aktivirati vašo kronsko čakro, ki je povezava do kozmičnega in pooseblja vaša vrata do vašega višjega jaza in ostalih nižjih čaker.

Ko je vaša kronska čakra v ravnovesju, preostali energijski centri tečejo z lahkoto. Močna kronska čakra vam daje tudi zavedanje, da ste del nečesa večjega kot ste vi sami. Vaša kronska čakra vas lahko poveže tudi z božanskostjo, ki teče znotraj in povsod okoli vas.

Ko boste resnično odprli svoje Srce, se boste povezali z Resnično Modrostjo.

Pred vami je intenziven čas, ko se speče vsebine znotraj vas Prebujajo.

8. avgusta se povežeta kodi naše in galaktične DNK, saj predstavlja 8-8 Portal nesKončnosti. Gre za prehod, ki bo odprl pretok energij iz Njegovega Srca, centralnega Sonca, v Srce planeta in vseh nas. Ta prehod bo višek poravnave z energijo Siriusa in njenega vpliva.

Ker predstavlja število 8 izObilje, Moč in neskončno Manifestacijo vsega, kar si želite, je to dan, ko se najlažje aktivirajo speče kode vaše duhovne božanske esence, ki je v vas. Na ta dan se najlažje  aktivirajo vaši uspavani potenciali in darovi, saj je to dan za »spominjanje« kdo v resnici ste, od kod prihajate in kakšna je vaša naloga tukaj.

Boginja Izis je varuhinja tega obdobja, boginja notranjega vpogleda in tista, ki »vdihne Novo«…

Najsvetlejša zvezda na nočnem nebu je Sirius ali kot so jo imenovali egipčani Sothis. To pa je tudi zvezda, ki je povezava z boginjo Izis/Isis. Prav vzhajajoča zvezda Sirius je bila za egipčane veliki praznik, ki so ga slavili kot »Njen Prihod«… prihod boginje Izis, velike svečenice, mojstrice magije in kreatorke življenja… Pozdravite tudi vi… »Prihod Sopdet«… 

Levja vrata odpirajo povezavo z »ozvezdjem Leva« in Siriusom, kar na Zemlji pooseblja Sfinga. Ta predstavlja kozmični čas, kozmično uro. Smer v katero je usmerjen njen pogled (Sfinge Leva v Gizi, Egipt), je v smeri vzhajajočega Siriusa. Prav zato bodite v dnevih pred in na dan aktivacije Levjih zvezdnih vrat Zavestni, Prisotni in Budni…

Vsako leto se na 8. avgusta odpirajo Zvezdna vrata 8:8, ozvezdja Leva – »Levja zvezdna vrata«, ki bodo aktivirala naslednjo stopnjo spečih kod starodavnih Resnic, tako na Zemlji kot med zvezdami.

Ko je Regulus aktivna v vaši rojstni karti ali na nočnem nebu, lahko s to energijo olajšate svojo duhovno rast, sledite svojim strastem in sprejemate drzne in pogumne odločitve.

Če ste rojeni z Regulusom znotraj 1-2 stopinj od vašega Sonca, Lune, ali katerega koli planeta ali vašega ASC ali sredine nebes – MC, ste verjetno rojeni vodja. Ko sledite svojim strastem in vodite s srcem, lahko to pripelje do velike slave, nagrad in uspeha.

Ker je Regulus usklajen s srcem, lahko to privede do bojev ali zdravstvenih težav, ko ne sledite svojemu srcu, ko dovolite svojemu egu, da prevladuje ali ko greste proti svojim strastem. Ko se njegova energija uporablja na nezaveden način, se lahko vaš ego zlahka napihne in aktivira občutke, da ste nad zakonom in si zaslužite posebno obravnavo ali priznanje. Če ostanete na tej poti, lahko pride do padca iz milosti.

Če imate Regulusa močnega v svoji osebni rojstni karti, je del vaše lekcije, da se naučite voditi iz srca in ne svojega ega.

Vsi se lahko povežemo z močnimi energijami Regulusa, ko se sreča s Soncem od 22. do 25. avgusta. To je čas, ko uporabite energijo, da se povežete s svojo kronsko čakro in aktivirate svojo življenjsko energijo. To energijo lahko uporabite tudi za povezavo s svojim srcem in resnico, sočutjem in modrostjo, ki se tam nahajajo.

Regulus velja tudi za zvezdo odpuščanja, zato lahko to energijo uporabite tudi za odpuščanje sebi in drugim. Čas za odpuščanje, pisanje in procese zaključevanja.

Antares je srčna zvezda, ki označuje srce Škorpijona. Je blizu osrčja Galaksije. V afriških jezikih domača beseda za Zvezdo pomeni »prinašalec znanja ali razsvetljenja«.

Vsi ti nebesni dogodki (planeti in okultacije Antaresa) sistematično pomagajo človeštvu pri uglasitvi naše vibracijske frekvence z Zlatimi vrati, tako da ojačajo in prenašajo te zvezdne svetlobne kode v našo človeško DNK, ko se Zemlja dviga v nov 26.000-letni cikel.

Biti odprt in dovzeten za te višje srčno usmerjene vibracijske energije, še posebej, ko je v tesni povezavi kateri koli planet s to zvezdo – je vse, kar je potrebno, da omogočimo bolj zavestno izkušnjo tega izjemnega časa.

Antares kot ključ do Zlatih vrat

Stari Grki, ki so veliko svojega znanja prejeli iz Egipta, so verjeli, da duše prebivajo v Rimski cesti med inkarnacijami in da sta na Rimski cesti  »dvoja vrata«. To so Srebrna vrata Dvojčkov (ali ozvezdje Dvojčkov), kamor se duše spuščajo na Zemljo in Zlata vrata Strelca (ali ozvezdje lokostrelca), kamor se duše vzpenjajo. Druge različice pravijo, da se duše ljudi lahko povzpnejo skozi katera koli vrata, vendar Srebrna vrata vodijo do reinkarnacije in prednikov, Zlata vrata pa vodijo onstran reinkarnacije. Zlata vrata so tudi vrata, kamor se spuščajo bogovi.

Antares je kraljeva zvezda magije, srce škorpijona.

Antares je 14. najsvetlejša zvezda na našem nočnem nebu, ki se razlikuje po magnitudi ali svetlosti, gledano z Zemlje – v razponu od +0,6 do +1,6.

Avtorica Bernadette Brady piše v svoji knjigi O stalnih zvezdah, da so vse štiri kraljeve zvezde (vključno z Regulusom, Aldebaranom in Fomalhautom) povezane z lastnimi edinstvenimi nauki, posebnimi močmi in uspehi, ko smo se sposobni soočiti z njihovimi izzivi kot del junaškega potovanje življenja.

Kadar koli so planeti blizu te zvezde, je to močan čas za preverjanje lastnega osebnega procesa vnebovzetja in zaprositi za napotke pri povezovanju z resnično srčno željo in tem, kar vaše srce že ve. Naša priložnost je, da se vizualno in visceralno povežemo s skrivnostmi Antaresa, da odkrijemo, katera edinstvena učenja in posebne moči so nam na voljo, ko se Zlata vrata aktivirajo ob tem velikem obratu 26.000-letnega kolesa časa.

Antares/Isis/Selkit

Veliko je bilo napisanega, meni najbližje razlage so bile v knjigi The Mysteries of Isis, kjer avtor De Traci Regula pravi:

Med zvezdami, poimenovanimi po Izidi, je Antares, povezan s Selkit, boginjo škorpijona, ki je bila včasih upodobljena v isianskem pokrivalu. Antares je bila povezana z Izido na obredih, ki so se izvajali v povezavi z velikim piramidnim kompleksom v Gizi, kjer je nosila poseben naslov »Gospa s piramidami«.

Te velike piramide so posebej zasnovane iniciacijske komore, ki so usmerjene v dostop do skrivnosti nebes in jih prizemljijo na Zemlji.

Michael Smulkis in Fred Rubenfeld avtorja Starlight Elixirs in Cosmic Vibrational Healing pravita,

»Antares vpliva na kraj tik pred izbiro … Če se vseeno uskladiš s tem in z ljubeznijo v srcu prosiš, da se pokaže višja pot, tako bo. Priložnosti za to se lahko pojavijo na načine, ki so bili morda nepričakovani.«

Antares je povezan tudi z nadangelom Urielom, ki je omenjen v Enohovi knjigi, ki prikazuje pomen sledenja nebesnim ciklom kot način, da ostanemo povezani z razvijajočim se božanskim načrtom. V knjigi Urielov stroj je poudarjen pomen ustvarjanja ene od teh sledilnih naprav (imenovane Urielov stroj), ki nas opominja na pomen uglaševanja z nebom in sledenja gibanju planetov skozi zvezde, ki ponovno pridobivajo čarobnost teh skrivnosti.

Planeti so oddajniki – organi naše duše, kot jim pravim, ki krepijo skrivnosti srca Škorpijona, opazovalca zahoda, in so povezani z nadangelom Urielom, ki je poučil Enoha – dal mu je 64 ključev za Novo nebo in Novo Zemljo.

Zanimivo je, fizik Nassim Haramein, ustanovitelj projekta Resonance, pravi, da je temeljna geometrija vsega stvarstva vektorska ravnotežna mreža 64 tetraedrov, kar kaže, da 64 (8×8=64) in starost 64 predstavlja 8. Venerino vrnitev – to se zgodi vsakih 8. leta nadalje dokazuje številčno magijo, ki jo najdemo v Venerinem ciklu. Ta »vrtnica« ali cikel, izriše Venerina pot vsakokrat, ko se obrne v retrogradno gibanje.

Antares je varuh zahodnega neba in je ena najsvetlejših zvezd, ki jih lahko vidimo s prostim očesom. Leži neposredno nasproti Aldebarana in ustvarja močno os.

Če je Aldebaran v Dvojčkih povezan z našim mentalnim telesom, je Antares v Strelcu povezan z našim čustvenim telesom.

Ko Sonce prečka to os med Aldebaranom in Antaresom od 29. do 31. maja in nato znova od 2. do 4. decembra, lahko odpre zvezdna vrata, kar vam omogoča, da prejmete psihične prenose in uravnotežite svoje mentalno in čustveno telo.

V nekaterih kulturah je Antares veljal za počivališče za duše, ko so se odpravljale v onostranstvo.

Antares je tesno povezan z energijo Marsa. Mars je neustrašen, samozavesten, strasten in drzen, lahko pa je tudi razdražljiv, borben in impulziven.

Če imate Antares aktiven v vaši rojstni karti (znotraj 1-2 stopinj od vašega Sonca, Lune, katerega koli planeta, ASC ali MC), lahko to kaže na močno naravo in prirojeno samozavest. Verjetno ste intuitivni in zelo usklajeni s svojimi občutki, kar vam lahko pomaga živeti strastno in namensko življenje, vendar ima to lahko svoje pomanjkljivosti, ko je vaše čustveno stanje v neravnovesju.

Ko ni ravnovesja, se lahko Antaresova energija kaže kot obsedenost, nepremišljeno vedenje ali impulzno delovanje.

Najboljši način za delo z energijo Antaresa je, da se naučite, kako uravnotežiti svoje čustveno stanje. To lahko vključuje pogovor s terapevtom, učenje, kako zaščititi svojo energijo, meditativne prakse in učenje veščin, potrebnih za pravilno izražanje in sporočanje, kako se počutite.

Naše čustveno telo vsebuje globoko modrost, ki je povezana z našimi strastmi, namenom in šestim čutom. Ko smo v ravnovesju, lahko resnično cvetimo.

Za vse nas se lahko povežemo z energijami Antaresa, ko se Sonce poravna z njim od 2. do 4. decembra. To je popoln čas, da ozavestimo svoje čustveno stanje in počistimo vsa čustva, ki vodijo v neravnovesje.

To je tudi dan moči, da se povežemo s svojimi strastmi, zaupamo, kam nas morda poskušajo voditi naši občutki, in poslušamo svojo intuicijo. Antaresova energija je tudi močno vodilo za življenje, ki je polno strasti, užitka in namena.

FOMALHAUT – 4 stopinje Rib – aktivna od 21. do 24. februarja

Fomalhaut je varuh južnega neba in ga včasih imenujejo najbolj osamljena zvezda, saj se zdi, kot da sama osvetli velik del nočnega neba.

Povezana je z vrnitvijo svetlobe po obdobju teme in iskanjem svetlobe v nas samih.

V prehodnih obdobjih jeseni na severni polobli in pomladi na južni polobli je visoko na nebu. Značilno zanjo je, da ima močno transformativno energijo, ki vas opominja, da so vse stvari začasne, saj vse stvari v tem življenju pridejo in gredo, a z vsako smrtjo se nekaj ponovno rodi.

Ta proces preobrazbe je zelo ustvarjalen, Fomalhaut pa naj bi navdihovala izjemne talente in darove na področjih umetnosti, glasbe, pisanja, znanosti in duhovnosti.

Če imate Fomalhauta aktivno v svoji rojstni karti (znotraj 1-2 stopinj od vašega Sonca, Lune, katerega koli planeta, vzhajajočega znamenja – ASC ali sredine nebes  MC), obstaja velika možnost, da vam bodo vaši ustvarjalni ali duhovni talenti prinesli opaznost.

V primerjavi z drugimi kraljevimi zvezdami je energija zvezde Fomalhaut veliko mehkejša energija in zdi se, da je ta vibracija bolj uglašena z energijo vaše duše kot z vašim človeškim telesom.

Fomalhaut lahko aktivira vaše duhovne darove in okrepi vaše psihične in intuitivne sposobnosti. Ker deluje na bolj subtilni ravni, je njeno bistvo težko določiti.

Pravzaprav je to tudi del narave Fomalhauta. Zaradi njene narave je težko ostati prizemljen in lahko vodi v pobeg ali odsotnost stika z realnostjo. Del lekcije, ki jo ponuja Fomalhaut, je uravnotežiti energijo med telesom in dušo ter uporabiti svoje talente za večje dobro, ne pa za osebno korist.

Vsako leto se Fomalhaut usklajuje s Soncem od 21. do 24. februarja, v teh dneh pa lahko njeno energijo uporabite za krepitev vaše duhovne povezanosti, dela na svojih ustvarjalnih talentih in se spomnite, da so novi začetki vedno na voljo, ko kaj odpade in gre stran.

Za konec izkoristite ta čas za aktivacijo vaših uspavanih potencialov ob Zvezdnih portalih, ko je podporna energija …

Aktivacije delajte postopoma Vzemite si čas in ne hitite, niti ne preskakujte. ničesar ne boste zamudili. Med eno in drugo (in potem naprej tretjo, četrto, peto, galaktično…) naj bo med vsako naslednjo časovna razlika 3 tedne, da imate čas za proces in opazovanje, saj se z aktivacijo uspavane DNK, začnejo prebujati vaše sposobnosti, ki jih nosite v vaših genih. Najprej se zbudi in se uravnovesi vaše telesno, čustveno, mentalno in duhovno stanje… ali z drugimi besedami: zdravite se na vseh nivojih: tako fizično, čustveno – psihično, mentalno in duhovno.

Z aktivacijo DNK se v vas začne odvijati in razkrivati vaš osnovni naravni namen in načrt ter sposobnosti, talenti, potenciali, ki jih imate v sebi.

Aktivira se vaša naravna ustvarjalnost in edinstvenost, da se zavedate kdo v resnici ste, ter lahko izpolnite svoj življenjski namen in načrt, ki ga je izbrala vaša duša.

Aktivira se sposobnost samo ozdravitve ter zgodi se osebnostna povezava: telesa, uma, duše, srca in duha, kot tudi načrt obilja, ki je potreben za izpeljavo življenjskega namena in načrta.

Začnete se zavedati svojega poslanstva, kaj vam je v resnici namenjeno postati v tem življenju, lekcije in izzivi, ki so potrebne, da jih osvojite ter karmične stvari.

Bistvo aktivacij je…

»… aktiviranje »uspavanih« potencialov, ki jih posameznik nosi na latentni virtualni vijačnici DNK. Tu je izvorni zapis naloge, ki jo ima posameznikova duša.«

Zato… čas je, da spoznate svoje potenciale in jih zaŽivite v svoji poPolnosti.

Ohranjajte visoko vibracijo. Aktivirajte svoje uspavane potenciale.

Hvala, ker ste.

Iz srca,

shanapodpis

Deli vsebino:

Facebook
Pinterest
Twitter

Preberite tudi

Sporočilo ob koncu tedna…

Sporočilo ob koncu tedna…

Sporočilo ob koncu tedna…

blog napoved marec

Shana Flogie: Napoved za marec 2023